2021 ipsala Festivali Ne zaman?

Uzunköprü Panayırı ne zaman?

Kovid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl ara verilen panayır, bu yıl 09-12 Eylül 2021 tarihleri arasında kurulacak. Çevre köylerden de yaklaşık 3 bin kişinin konaklamalı geldiği, on binlerce kişinin ziyaret ettiği, Ergene Nehri yanındaki panayır alanında, bu yıl panayır coşkusu yaşanacak.

Edirne Festivali ne zaman 2021?

Cmt 12:00. Edirne Gençlik Festivali, 29-30 Mayıs 2021‘de Edirne‘de… Bir yıllık aradan sonra bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan Edirne Gençlik Festivali 29-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında katılımcılarını sınırsız müzik ve eğlenceye davet ediyor.

Havsa Festivali ne zaman 2021?

Havsa Hıfzısıhha Kurulu ve Belediye Meclisi’nin oy birliği ile almış olduğu kararlar doğrultusunda pandemi tedbirleri de gözetilerek bu yıl, Havsa 20. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali 3-4-5 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Pehlivanköy Panayırı ne zaman?

Pavli Panayırı, her yıl Eylül ayında, Kırklareli‘nin Pehlivanköy ilçesinde düzenleniyor.

Pehlivanköy Panayırı ne zaman kurulacak?

Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesinde Osmanlı döneminden bu yana geleneksel olarak her yıl Eylül ayında gerçekleştirilen Pavli Panayırı‘nın bu yıl 111’ncisi yapılacak. Kovid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl ara verilen panayır, bu yıl 09-12 Eylül 2021 tarihleri arasında kurulacak.

2021 Trakya Fest olacak mı?

Çeşitliliğin güzelliğine inanarak ‘Tüm Renkleri Buluşturan Festival’ sloganıyla geçtiğimiz üç yılda binlerce müzikseveri onlarca sanatçıyla buluşturan Trakya Fest 2021 yılında da 26-28 Ağustos tarihleri arasında sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Edirne 9 Ekim konser kimler var?

Cmt 14:00. Trakya Rap Festivali 09 Ekim Cumartesi tarihinde Edirne Bade Kır Bahçesi’nde. Sagopa Kajmer, Patron, Sefo, Ati 242 ve Güneş’in sahne alacağı bu festivali kaçırmayın! Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz.

Edirne’de ne festivali var?

Edirne‘deki Festivaller

  • Kırkpınar Yağlı Güreşleri.
  • Hıdrellez (Kakava) Şenlikleri.
  • Enez Av ve Balık Festivali.
  • İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı

Pehlivan Köyü Panayırı ne zaman 2021?

Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesinde Osmanlı döneminden bu yana geleneksel olarak her yıl Eylül ayında gerçekleştirilen Pavli Panayırı‘nın bu yıl 111’ncisi yapılacak. Kovid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl ara verilen panayır, bu yıl 09-12 Eylül 2021 tarihleri arasında kurulacak.

Pavli Panayırı 2021 olacak mı?

Bu yıl 111’incisi gerçekleşecek olan ‘Geleneksel Pavli Panayırı‘ 9-12 Eylül 2021 tarihleri arasında kurulacak.

Trakya Fest 2021 iptal mi?

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli Sahili’nde 4 – 8 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan Trakya Müzik Festivali Erikli 2021, pandemi bahanesinin altına sığınılarak kaymakamlık tarafından iptal edildi. İktidarın sanat düşmanlığı bitmiyor.

Edirne Rap Fest 2021 Kimler var?

Ceza, No 1 , Bege Berkcan Güven, Çakal & Reckol , Batuflex & Lvbel C5 , Burry Soprano’nın sahne alacağı bu festivali kaçırmayın!

Edirne Rap festivali kimler var?

Trakya Rap Festivali 4 Aralık Cumartesi tarihinde Gloria Park Edirne‘de. Ceza, No 1 , Bege Berkcan Güven, Çakal & Reckol , Batuflex & Lvbel C5 , Burry Soprano’nın sahne alacağı bu festivali kaçırmayın! Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Festival kapasitesi sınırlı sayıdadır.

Trakya Rap festivali kimler gelecek?

Cmt 14:00. Trakya Rap Festivali 4 Aralık Cumartesi tarihinde Gloria Park Edirne‘de. Ceza, No 1 , Bege Berkcan Güven, Çakal & Reckol , Batuflex & Lvbel C5 , Burry Soprano’nın sahne alacağı bu festivali kaçırmayın! Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

Pehlivanköy Panayırı hangi tarihlerde?

Pavli Panayırı, her yıl Eylül ayında, Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesinde düzenleniyor.