2021 Model Renault Captur kaç para?

Renault Captur SUV mu?

Yeni CAPTUR – Seni Yansıtan Güçlü SUVRenault.

Captur ne kadar yakıyor?

B Segment içinde bulunan Renault Captur, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 48 litrelik deposu ile şehir içinde 6.50 lt/100km, şehir dışında 4.70 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.40 lt/100km sahiptir.

Captur TCe ne demek?

renault’un formula 1 yarislari icin gelistirdigi motor teknolojilerindeki tecrubesini, nissan’in da benzinli motorlardaki tecrubesini birlestirip gundelik hayata uyarlayarak uretmeye basladigi turbo controlled efficiency grubu motorlarin kisaltilmis ismidir.

Renault Captur hangi ülkede üretiliyor?

Fransız marka Renault ise Kadjar üretimini İspanya’da yer alan Palencia tesisinde, Captur‘un ise yine İspanya’da yer alan Valladolid tesisinde gerçekleştiriyor. Ancak bu modeller, gelecekte Nissan’ın İngiltere’deki fabrikasında üretilecek.

Renault Captur hangi Segment?

Renault Captur
Sınıf Mini SUV
Gövde tipi 5-kapılı SUV
Düzen Önden Motorlu, Önden Çekişli
Platform Renault/Nissan B Platformu

Hangi B SUV alınır?

Türkiye’de satılan B sınıfı SUV araçlar arasında tavsiye isteyecek olursanız öne çıkan modeller şöyle:

  • FIAT 500x.
  • Opel Crossland X.
  • Nissan Juke.
  • Suzuki Vitara.
  • Citroen C4 Cactus.
  • Peugeot 2008.
  • Opel Mokka X.
  • Hyundai Kona.

Yeni Captur yakıt deposu kaç litre?

Yakıt Kapasitesi 48 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.7 lt.

Kadjar ne kadar yakıyor?

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 55 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 3.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 3.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 3.8 lt.

TCe DCI ne demek?

Dci kısaltmasının açılımı İngilizce “Diesel Common Rail Injection” şeklindedir. Common Rail; Direkt Enjeksiyon Sistemi (CDI) olarak bilinir. “Tutuculu püskürtme” veya “ortak boru” anlamına gelen, dizel motorlarda kullanılan bir yakıt enjeksiyon sistemidir.

13 TCe motor ne demek?

1.3 TCe 140 bg motor, doğrudan benzin enjeksiyonu, entegre turbo şarjı, sıra dışı motor tepkisi ve sessizliğiyle enerjik bir sürüş keyfi sunuyor. 240 Nm tork üreten motor, 6 ileri vitesli manuel şanzımanı ve 7 ileri vitesli çift kavramalı otomatik EDC şanzımanı sayesinde esneklik ve sürüş keyfi yaşatırken yakıt …

Renault Captur yerli üretim mi?

Renault Captur Fransız otomobil üreticisi Renault tarafından üretilen bir mini-crossover’dır. İlk defa 2013 Cenevre Otomobil Fuarı’nda görülmüş ve Nisan 2013’te Fransa’da resmi satışları başlamıştır.

Kadjar hangi ülkede üretiliyor?

Renault’un Avrupa ve Akdenizdeki hırsını körükleyen Kadjar Kadjar Renault’un İspanya, Palencia’daki fabrikasında üretilecek. 5 kıtada 50 den fazla ülkeye satılan ürünlerin %83 lük kısmı bu fabrikada üretiliyor.

C segment araçlar hangileri?

C segment otomobillere başka örnekler vermek gerekirse Renault Megane Sedan, SEAT Toledo ve Leon, Skoda Octavia ve Rapid Spaceback, Toyota Corolla ve Auris, Volkswagen Jetta, Audi A3 Sportback ve Sedan, Fiat Egea, Hyundai i30, Accent Blue, Elantra ve IONIQ, Mazda Mazda3, Opel Astra, Peugeot 308, Volvo V40, BMW 1 Serisi …

B segmenti mi C segmenti mi?

Bsegmenti araçlar A-Segmenti araçlara göre daha güçlü araçlardır. Yakıt sarfiyatları ve motor güçleri de yine A-segmenti araçlara göre fazladır. Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Hyundai i20, türü araçlar bu türde değerlendirilen araçlardır. C segmenti; araçlar orta sınıfa hitap eden araçlar olarak da bilinmektedir.

En iyi B SUV hangisi?

Türkiye’de son yıllarda popüler hale gelen B sınıfı SUV araçlar, özellikle aileler tarafından sıkça tercih ediliyor….En Sağlam B Sınıfı SUV Araçlar.

Marka – Model EuroNCAP Sonucu
Renault Captur 5 Yıldız
Nissan Juke 5 Yıldız
Peugeot 2008 4 Yıldız
Opel Mokka X 4 Yıldız