2021 Türkiye Süper Kupa Finali Ne Zaman?

Süper Kupa Final Maçı Hangi Kanalda?

Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası finallerine de ev sahipliği yapacak Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa maçı bu akşam saat 20.45’te başlayacak. ATV’den şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

2021 Süper Kupa hangi takımlar arasında oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 15. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa‘da Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor, karşı karşıya gelecek.

Süper Kupa Finali 2021 hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş – Antalyaspor maçı 5 Ocak Çarşamba günü saat 20:45’te ATV’de canlı yayınlanacak.

2021 Türkiye Süper Kupa Finali Kim Kazandı?

Beşiktaş, Katar’da oynanan Süper Kupa finalinde Antalyaspor’u penaltılarla geçti ve zaferi kazandı. Ve böylelikle Beşiktaş, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın ardından 2021 Süper Kupa‘nın da sahibi olmuş oldu.

Türkiye Kupası maçları ne zaman hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda 5. tur heyecanı yaşanıyor. Kasımpaşa – Kocaelispor, Hatayspor – Menemenspor, Antalyaspor – Giresunspor, Trabzonspor – Boluspor ve Galatasaray – Denizlispor maçları A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Süper Kupa finali hangi kanal verecek?

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki TFF Süper Kupa maçı, ATV kanal(lar)ından canlı yayınlanacak.

Süper Kupa hangi takımlar arasında oynanır?

Süper Kupa, yeniden düzenlenmeye başlandıktan sonra ilk olarak 2006 yılında oynandı. Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonu arasında oynanan organizasyon, iki kupayı da aynı takımın kazanması durumunda Süper Lig şampiyonu takım ile Türkiye Kupası’nı kaybeden finalist takım arasında oynanır.

Süper Kupa hangi takımda kaç tane?

Türkiye Süper Kupa şampiyonluk sayıları

Takım Adı Şampiyonluk Sayısı
Galatasaray 16
Beşiktaş 9
Fenerbahçe 9
Trabzonspor 9

•5 Oca 2022

Chelsea Villarreal Super Cup hangi kanalda?

ChelseaVillarreal maçı 11 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00’de Exxen dijital platformunda yayınlanacak. UEFA Süper Kupa’yı en çok müzesine götüren ekipler İtalya’nın Milan ve İspanya’nın Barcelona takımları oldu.

Süper Kupa maçı kim kazandı?

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 15. kez düzenlenen ve Katar’da oynanan maçta Fraport TAV Antalyaspor’u yenerek Turkcell Süper Kupa‘nın sahibi oldu. TFF’nin 2006’dan bu yana düzenlediği ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan organizasyonun 15’incisi Katar’ın başkenti Doha’da oynandı.

Süper Kupa sahibi kaç para?

Para ödülü Kupayı kazanan takıma 1.6 milyon €, yenilen takıma ise 1.3 milyon € ödeme yapılır.

Beşiktaş Kayseri maçı hangi kanalda?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 16. hafta mücadelesine sahne olacak BeşiktaşKayserispor maçı bu akşam 19.00’da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası hangi kanalda 2021?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda 5. tur heyecanı yaşanıyor. Kasımpaşa – Kocaelispor, Hatayspor – Menemenspor, Antalyaspor – Giresunspor, Trabzonspor – Boluspor ve Galatasaray – Denizlispor maçları A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Türkiye kupası maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında bugün sahasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Nef Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşma A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Süper Kupa hangi iki takım arasında oynanacak?

(1) Süper Kupa müsabakası, bir önceki sezon, Süper Lig’i 1. sırada tamamlamış takım ile Türkiye Kupası’nı kazanmış olan takım arasında oynanır.