2022 Zeytinli Rock Festivali olacak mı?

Zeytinli Rock Festivali olacak mı?

Bütün rock‘çılar Zeytinli‘de Geçen yıl 200 bine yakın müzikseveri ağırlayan Zeytinli Rock Festivali, bu yıl 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Dalyan sahilinde yapılacak.

Zeytinli Rock Festivali ne zaman?

Zeytinli Rock Festivali, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Balıkesir Edremit Zeytinli Dalyan Sahili’nde düzenlenecek…

Akçay Rock Festivali Ne zaman?

Türk Rock Müziğinin Geçit Töreni Yıla Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor! Umut Kuzey öncülüğünde Milyon Yapım Organizasyon tarafından 6. Kez gerçekleşecek Türk Rock müziğinin geçit töreni Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’ nde düzenlenecek.

Zeytinli Rock Festivali kim düzenliyor?

2014 yılında Zeytinli Rock Festivali‘ni yeniden düzenleyerek başlayan Milyon Yapım, benzer müzik festivallerini Türkiye’nin dört bir yanında düzenlemeye başladı. 2019 yılında 14 müzik festivali gerçekleştiren şirket, 2020 yılında 20 adet festival düzenlemeyi planlamaktaydı.

2021 Zeytinli Rock Festivali yapılacak mı?

Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olan ve her yıl milyonlarca kişiyi ağırlayan “Zeytinli Rock Festivali“nin yeni ev sahibi Burhaniye olarak belirlendi. … Burhaniye Belediyesi encümeni huzurunda 29.12.2021 yılında yapılan ihalede Milyon Yapım Organizasyon 7 yıllık ihaleyi kazandı.

Zeytinli festivali 2021 ne zaman?

Bu yıl korona virüs nedeni ile düzenlenemeyen Ayvalık Zeytin Festivali‘nin 16.sı 22 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşecek. 15. ise 29 Ekim tarihinde gerçekleşmiş olan Ayvalık Zeytin Festivali hem Türkiye hem de dünya çapında büyük bir öneme sahiptir.

Rock Festivali 2021 ne zaman?

Çukurova Rock Festivali, 14 – 15 – 16 – 17 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

MilyonFest kim düzenliyor?

umut kuzey önderliğinde, kral pop sponsorluğunda festivaller düzenleyen oluşum.

MilyonFest kimin?

Yıllar evvel Zeytinli Rock Festivali’nde sahne alan “atanamamış rockstar” Umut Kuzey, bir şekilde festivali ele geçirip Milyon Yapım adı altında tekrar yapmaya başlamıştı. Markalaşan Zeytinli Rock Festivali’nden sonra MilyonFest markasını yarattı.

Zeytinli Rock Festivali Nerede 2021?

Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olan ve her yıl milyonlarca kişiyi ağırlayan “Zeytinli Rock Festivali“nin yeni ev sahibi Burhaniye olarak belirlendi.

Zeytinli Rock festival alanı nerede?

Zeytin Festivali – Ekim Girne Belediyesi tarafından Girne’nin güneyinde yer alan eski adıyla Templos olarak bilinen Zeytinlik köyünde düzenlenen festival ile zeytin ürününün üretim ve kullanımını teşvik etmek ayrıca, eko turizm çerçevesinde Girne ile Zeytinlik köyünün turistik tanıtımını yapmak amaçlanıyor.

Adana Rock Festivali 2021 ne zaman?

Çukurova Rock Festivali, 14 – 15 – 16 – 17 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

Milyon Festte kimler var?

Milyon Beach Fest Erdemli

  • 12 Eylül Perşembe. Mazhar Fuat Özkan. Gripin. Sagopa Kajmer. Adamlar. Niyazi Koyuncu. TNK. …
  • 13 Eylül Cuma. Emre Aydın. Can Bonomo. Zakkum. Ayben. Dolu Kadehi Ters Tut. …
  • 14 Eylül Cumartesi. mor ve ötesi. Pinhani. Melek Mosso. Sattas. Tahribad-ı İsyan. …
  • 15 Eylül Pazar. Pentagram. Pilli Bebek. Pera. Black Tooth. Aga B.

Milyon Yapım nedir?

MİLYON YAPIM HAKKINDA Kurulduğu 2010 yılından beri Türkiye’de müzik, festival ve eğlence sektörüne yön veren Milyon Yapım, bünyesinde Milyon TV, Arpej Yapım, Milyon Bilet, Yüzdeyüz Müzik, Yüzdeyüz Film, Toilogi Lojistik, Genç Milyon İK şirketlerinin yer aldığı şirketler grubudur.

Milyonfest 2022 nerede?

Umut Kuzey öncülüğünde Milyon Yapım Organizasyon tarafından düzenlenecek Milyonfest İstanbul 28-29-30-31 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. %100 Music ve Red Bull desteğiyle İstanbul Kilyos Bölgesindeki Milyon Beach’te gerçekleşecek Milyonfest İstanbul için 1. Dönem Avantajlı biletlerini Kaçırma!