7542 ücretli mi?

Telesekreter ücretsiz mi?

Telesekreter, cep telefonunuzu cevaplayamadığınızda ya da cevaplamak istemediğinizde size gelen önemli mesajları kaçırmamanızı sağlayan servistir. Kullanımı çok kolaydır. İster faturalı, ister faturasız mobil hat abonesi olun, Telesekreter servisi abonelik ücreti gerektirmeden, haftanın 7 günü, günün 24 saati aktiftir.

Sesli mesaj bırakmak kaç TL?

Türk Telekom Sesli Mesaj Taahhütsüz Tarife Tablosu

Sesli Mesaj Adedi Sesli Mesaj Ücreti (KDV ve ÖİV Dâhil)
250.000 – 499.999 0,085780 TL
500.000 – 999.999 0,079347 TL
1.000.000 – 1.999.999 0,073395 TL
2.000.000 – 2.999.999 0,069726 TL

Sesli mesaj nasıl geri alınır?

Örneğin Turkcell kullanıyorsan IPTAL SEKRETER yazıp 2200’a göndererek veya 532 Müşteri Hizmetleri’ni arayarak iptal ettirebilirsin. Müşteri Hizmetleri’ni aradığında işlemi onaylamanı isteyeceklerdir. Daha sonra telefonu kapat. Sesli mesaj artık devre dışı bırakılmış olmalıdır.

Sesli mesaj gönderdiğimi nasıl anlarım?

Sesli mesajlarınızın listesini görüntüleme

  1. Telefon uygulamasını açın.
  2. En altta Sesli mesaj‘a dokunun. “Sesli mesaj“ı bulamıyorsanız bunun yerine sesli mesaj hizmetinizi arayın.

Sesli mesaj ücretli mi?

Telesekreter servisinden faydalanabilmeniz için yapılan yönlendirmeler ve size bırakılan mesajları dinlemek ücretsizdir. Telesekreter servisine mesaj bırakan abonelerimiz mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler. Ek olarak hizmet bedeli vergiler dahil 2,50TL dir.

Sesli mesaj dinleme ücretli mi?

Tüm Operatörlerde Sesli Mesaj Dinleme Yolları – Turkcell Sesli Mesaj Dinleme: Turkcell hattı üzerinden gelmiş olan sesli mesajları dinleyebilmek için, 7532 numarası ücretsiz olarak aranabilmekte ve bırakılmış olan sesli mesajları dinlemek mümkün olmaktadır.

Sesli mesaj atmak ücretli mi?

Telesekreter servisinden faydalanabilmeniz için yapılan yönlendirmeler ve size bırakılan mesajları dinlemek ücretsizdir. Telesekreter servisine mesaj bırakan abonelerimiz mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler.

Sesli mesaj nasıl iptal edilir?

İçin en basit ve en hızlı fonksiyon sesli mesajınızı devre dışı bırakın, onu aramaktır (sanki mesajlarınızı dinliyormuşsunuz gibi), yani operatörünüze bağlı olarak:

  1. Portakal – 3103.
  2. Ücretsiz – ## 62 #
  3. SFR – 123.
  4. Bouygues – 660.

3 Şub 2020

Sesli mesaj bırakmak paralı mı?

Telesekreter servisine mesaj bırakan abonelerimiz mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler. Ek olarak hizmet bedeli vergiler dahil 2,50TL dir. 7542’yi arayarak size bırakılan mesajları dinlemek ücretsizdir.

Sesli mesaj kaç saniye?

İdeal bir Sesli Mesaj‘ın 12 saniye olmasında SMS’in dışındaki konular da var. İlki ve en önemlisi, uzun bir mesajın alıcıyı sıkmasıdır.

Turkcell sesli mesaj nasıl iptal edilir?

IPTAL SEKRETER yazıp 2200’a göndererek veya Dijital Operatör Uygulaması “Ayarlarım”-“Çağrı Ayarlarım” bölümünden iptal edebilirsiniz.

Sesli mesaj kaç TL Turkcell?

Turkcell kullanıcısı olarak bir başka Turkcell‘liye Sekreter Servisi ile mesaj bırakırken kendi tarifenizden ücretlendirilirsiniz, ek olarak hizmet bedeli 2,50 TL‘dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Sesli mesaj dinleyince bildirim gider mi?

Sesli mesajı dinlemek için aradınız ya,onu dinlemiş oldunuz,karşıdakini aramadnız yani, Siz 7565 i arayınca,hiçbir zaman sizi arayan açmaz.

Sesli mesaj dinleme Turkcell ücretli mi?

Tüm Operatörlerde Sesli Mesaj Dinleme Yolları – Turkcell Sesli Mesaj Dinleme: Turkcell hattı üzerinden gelmiş olan sesli mesajları dinleyebilmek için, 7532 numarası ücretsiz olarak aranabilmekte ve bırakılmış olan sesli mesajları dinlemek mümkün olmaktadır.

Turkcell gelen sesli mesaj dinleme ücretli mi?

Turkcell‘liler tarafından bırakılan mesajlarınızı 7532’yi, diğer operatör kullanıcılarından bırakılan mesajlarınızı 7530’u arayarak dinleyebilirsiniz. Kimin, hangi gün ve saatte aradığını öğrenebilirsiniz. Sekreter Servisi’ne yönlendirme yaptığınızda gönderilen “mesajınız var” uyarısı için ücret ödemezsiniz.