9520 den nasıl şifre alınır?

Türk Telekom Online işlemler şifre alamıyorum ne yapmalıyım?

“TekŞifre” hesabınızı oluşturduğunuz cep telefonu numaranız ile TEKSIFRE (boşluk) T.C. Kimlik Numaranızı 6606’ya göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Türk Telekom uygulaması Şifre Nasıl Alınır?

Şifrenizi *952# ile alabilirsiniz.

Türk Telekom 9520 ücretli mi?

Türk Telekom Uygulama Kullanabilmek İçin 9520 Ücretli Olmuş

Online işlemler tek kullanımlık şifre nasıl alınır?

SMS ile TekŞifre hesabı oluşturmak için Mesaj alanına TEKSIFRE yazın bir boşluk bırakın ve TC KİMLİK NUMARANIZI yazıp 6606’ya kısa mesaj gönderin. (Örnek: TEKSIFRE 12345678900) Kullanıcı adınız ve TekŞifre’niz kısa mesajla cep telefonunuza iletilecektir.

Türk Telekom 9520 şifre nasıl alınır?

Mobil hattınıza ait işlemler için cep telefonu numaranızı girip, giriş yapmak istediğiniz mobil hat üzerinden 9520‘ye “ŞİFRE” yazıp ücretsiz SMS atarak gelen tek kullanımlık şifre ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Online işlemler nasıl şifre alınır?

Online İşlemler‘e giriş için kullandığım Şifre/Parola yı unuttum nasıl alabilirim? SIFRE yazıp 2222’ye SMS gönderebilirsiniz. Kurumsal Yetkili Parolanızı almak için, sistemlerimizde kayıtlı yetkili GSM numaranızdan PAROLA yazıp 8660’a SMS gönderebilirsiniz.

9520 şifre nedir?

Tek kullanımlık şifrenizi Mobil hattınız için 9520‘ye ŞİFRE yazarak SMS ile ya da İnternet & Ev Telefonu için giriş sekmesindeki Şifre Gönder butonuyla öğrenebilirsiniz. -Gönderilen tek kullanımlık şifrenizi yanlış tuşlamış olabilirsiniz, tekrar deneyerek giriş yapabilirsiniz. -Şifreler tek kullanımlıktır.

Türk Telekom * 952 ne işe yarar?

Mobil hattınıza ait işlemler için cep telefonu numaranızı girip, giriş yapmak istediğiniz mobil hat üzerinden 9520’ye “ŞİFRE” yazıp ücretsiz SMS atarak gelen tek kullanımlık şifre ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

9520 nerenin numarası?

Bilgisayar üzerinden online işlemlere girmek için 9520 ye mesaj attığımda (değerli müşterimiz şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Hangi tarife kullanıyorum Turk Telekom?

Türk Telekom Kısa Mesajla Paket Sorgulama “TARIFEM” yazarak 5555’e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. Tarife ve paket bilgileriniz telefonunuza SMS olarak gelecektir. SMS ile kısa mesaj yöntemini kullanarak tarife ve paket bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Aboneliklerimi nasıl görebilirim Türk Telekom?

Durumum Servisi ile haberden spora, müzikten oyuna servis aboneliklerinizi ücretsiz sorgulayın.

  1. Abonelerin mobil hatlarında tanımlı İçerik Servislerini tek seferde öğrenebileceği ve kullanımlarını kontrol altında tutabileceği servistir.
  2. DURUMUM yazıp 5555’e SMS atılarak ücretsiz yaralanılabilmektedir.

Türk Telekom Online işlemler şifre alma nasıl yapılır?

Şifrenizi 9520 den “SIFRE” yazarak alabilirsiniz.

Telefon Servis Ayarı Nasıl Yapılır?

*999# tuşlayarak veya “Ayar” yazıp 9999 servis numarasına SMS göndererek alabilirsiniz.

* 124 ücretli mi?

Tarifeden kalan tüm haklarınızı 9333’ü ücretsiz arayarak ya da*124#’yi ücretsiz tuşlayarak da öğrenebilirsiniz. Ayrıca yine Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden de güncel kullanımlarınızı görebilir, fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır?

  1. Telefonunuza Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indirin.
  2. Uygulamayı indirdikten sonra yükleyin ve açın.
  3. Giriş yapılması sonrasında ana ekranda sağ üst köşede bulunan hediye paketine tıklayın.
  4. Açılan ekranda “Size özel kampanyalar” a girin.
  5. Sil Süpür seçeneğine dokunun.