Sirkeci Harem çalışıyor mu?

Sirkeci Harem Feribot çalışıyor mu?

Her 15 Dakikada Bir Düzenlenen Seferlerle Hem Trafiksiz – Hem Kolay. Hafta İçi ve Cumartesi günleri saat 06:00’da başlayan İDO Harem Sirkeci / SirkeciHarem Arabalı Vapur Seferleri saat 21:00’e kadar yapılmaktadır. Saat 21:00 – 21:30 arasında yoğunluğa bağlı olarak sefer düzenlenmektedir.

Eminönü vapur açık mı?

Kadıköy‘den Eminönü‘ne gitmek için kalkan vapurlar hafta içi her gün sabah saat 07:00’de ilk seferini gerçekleştirmektedir. Yolculuğunuz 20 dakika sürmektedir. Her 15 dakikada bir kalkan vapurlar akşam 20:40’ta son seferini gerçekleştirmektedir.

Sirkeci Harem kaç TL?

Sirkeci Harem Arabalı Vapuru Geçiş Ücretleri – 2021 Sirkeci Harem arabalı vapur fiyatları 2021 yılında şöyledir; Yolcu tam bilet 8,00 TL, İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 4,03 TL, öğrenci 1.96 TL, indirimli yolcu ise 2,88 TL dir.

Feribota yaya binilir mi?

Günümüzde aracınızla ya da yaya olarak feribotları kullanabilirsiniz. Ücret tarifeleri pek tabii birbirinden farklı. Eskihisar Topçular feribotu 2020 yılında her saat başı seferlerine devam etmekte. Hem yaya, hem de araçlı bir şekilde olarak feribot yolculuğunuzu gerçekleştirerek seyahat edebilirsiniz.

Eminönünden vapurla nereye gidilir?

Eminönü’nden başlayarak Anadolu Kavağı’nda sona eren güzergâhta Boğaz Hattı Vapuru, Kabataş, Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Arnavutköy, Bebek, Kandilli, Küçüksu, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Emirgan, İstinye, Çubuklu, Paşabahçe, Beykoz, Büyükdere, Sarıyer, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı olmak …

Istanbul vapur seferleri kaçta bitiyor?

Buna göre, saat 21.00’e kadar yapılan tarifeli seferler söz konusu hatlarda uzatıldı. Her iki hatta da karşılıklı uzatılan seferler kapsamında, Eminönü’den saat 00.50’de, Kadıköy’den saat 01.00’de en son sefer yapılacak. Eminönü’den kalkan vapurlar, Karaköy’e uğrayarak seferlerini Kadıköy’de sonlandıracak.

Sirkeci Harem arabalı vapur ücreti ne kadar?

Yeni tarifeyle birlikte SirkeciHarem hattında otomobil geçiş ücreti 29 liraya yükseldi. Otomobil ve minivan araçlar için, 2021 yılında geçiş ücreti 21 lira olarak belirlenmişti.

Vapur ne kadar?

İDO Eskihisar Topçular Araba Vapuru Yaya Yolcu Geçiş Ücretleri – 2021. 2021 Eskihisar Topçular İDO yaya yolcu fiyatları şu şekildedir.İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 6.00 TL öğrenci ise 4.00 TL‘dir.

Feribota arabasız binilir mı?

Günümüzde aracınızla ya da yaya olarak feribotları kullanabilirsiniz. Ücret tarifeleri pek tabii birbirinden farklı. Eskihisar Topçular feribotu 2020 yılında her saat başı seferlerine devam etmekte. Hem yaya, hem de araçlı bir şekilde olarak feribot yolculuğunuzu gerçekleştirerek seyahat edebilirsiniz.

İDO ya aşısız binilir mi?

6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı olmayan kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilecek.

Istanbul vapura binmek için ne gerekli?

Yolcuların seyahatleri sırasında, elektronik bilet, İstanbulkart kart ile gerekli durumlarda seyahat kartlarını görevlilere göstermeleri gerekiyor. Mavi kart, indirimli, ücretsiz, öğrenci gibi şahsi kullanıma özel kartların üçüncü kişiler tarafından kullanılması durumunda, görevlilerin karta el koyma yetkisi bulunuyor.

Istanbul vapur ile nereye gidilir?

  • İDO. Sirkeci – Harem.
  • Turyol. Beşiktaş – Kadıköy Metro. Eminönü – Kadıköy – Adalar. Üsküdar – Karaköy – Eminönü …
  • Dentur. Beşiktaş – Üsküdar. Kadıköy – Beşiktaş …
  • Prenstur. Kartal – Büyükada – Heybeliada.
  • Mavi Marmara. Bostancı – Kınalıada – Burgazada. Bostancı – Heybeliada – Büyükada.
  • Beyden. Beykoz – Sarıyer. Beykoz – Yeniköy.

Vapur 24 saat mi?

Koronavirüs nedeniyle seferleri durdurulan gece vapurları, 1 Temmuz 2021 itibarıyla yeniden çalışmaya başladı. İki yaka arasında toplu ulaşım araçlarıyla seyahat etmek isteyen vatandaşlar, 7/24 metrobüs ve vapur seferlerini kullanabilir.

Istanbul gece vapur var mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre, metrobüs, otobüs ve metronun ardından deniz ulaşımına da gece seferi konuldu. Şehir Hatları vapurları, cuma ve cumartesi geceleri, Kadıköy-Karaköy-Beşiktaş ve Beşiktaş-Üsküdar arasında yolcu taşıyacak.

Harem arabalı vapur ücreti ne kadar?

Yeni tarifeyle birlikte Sirkeci – Harem hattında otomobil geçiş ücreti 29 liraya yükseldi. Otomobil ve minivan araçlar için, 2021 yılında geçiş ücreti 21 lira olarak belirlenmişti.