Trabzonspor’un transferleri kimdir?

Trabzonspor’un transferleri kimler?

Henüz transfer dönemi resmi olarak başlamadan ilk transferini yapan bordo mavililer, Jean Evrard Kouassi, Tymoteusz Puchacz, Edin Visca, Yusuf Erdoğan, Batuhan Kör, Taha Altıkardeş, Kerem Şen, Enis Destan ve Emrehan Gedikli’yi kadrosuna kattı.

Trabzon’un yeni transferi kim?

Trabzonspor genç oyunculara yatırımını sürdürüyor. Bordo-mavililer, Bayer Leverkusen’de forma giyen 18 yaşındaki santrfor Emrehan Gedikli’yi kadrosuna katmak üzere… A Spor’un haberine göre, Trabzonsporun yeni transferi genç forvet Emrehan Gedikli’nin 6 Şubat Pazar akşamı saat 21:25’te Trabzon‘da olması bekleniyor.

Trabzonspor kimi transfer yaptı?

Ara transfer döneminde hız kesmeyen Trabzonspor‘dan bir son dakika hamlesi geldi. Karadeniz devi, Bayer Leverkusen’in 18 yaşındaki forveti Emrehan Gedikli’nin transferi için Alman ekibiyle anlaşma sağladı. Fırtına’nın 9. transferi olacak olan Emrehan, kısa süre içerisinde resmi imzayı atacak ve takıma katılacak.

Trabzon Bakasetası kaça aldı?

Açıklamaya göre bordo-mavili ekip, Akdeniz ekibine 2 taksitte 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca satıştan da yüzde 20 pay verilecek. Yapılan açıklama şu şekilde: “Profesyonel futbolcu Anastasios Bakasetas’ın kulübümüze transferi konusunda, Alanyaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Fenerbahçe toplam kaç transfer yaptı?

Fenerbahçe, Ali Koç’un kulüp başkanlığına gelmesiyle şu ana kadar toplam 49 futbolcu transferi gerçekleştirdi. Başkan Koç’la 6. transfer dönemini geçiren Fenerbahçe, 2018-2019 sezonunda 16 transfer yaptı.

Emrehan Gedikli aslen nereli?

Evet, küçüklüğümden beri Trabzonlu bir aile olarak Trabzonspor’u takip ediyoruz.

Trabzonspor 9 numara kim?

Trabzonspor kadrosu

# Oyuncu Piyasa değeri
11 Anastasios Bakasetas A. Bakasetas On Numara 10.00 mil. €
10 Abdülkadir Ömür A. Ömür On Numara 7.50 mil. €
29 Yunus Malli Y. Malli On Numara 850 Bin €
9 Anthony Nwakaeme A. Nwakaeme Sol Kanat 5.00 mil. €

Yeni transferler ne zaman oynayacak?

2021 yaz transfer dönemi sona eriyor. Süper Lig’de transfer sezonunun bitiş tarihi sporseverlerin gündemine geldi. 17 Haziran’da başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, TFF’nin yayımladığı takvime göre Eylül ayında tamamlanacak. Ardından ise ocak ayında ikinci transfer dönemi başlayacak.

Bakasetas kaça satıldı?

Trabzonspor’un yıldız ismi Anastasios Bakasetas, ülkesi Yunanistan’da gündemden düşmüyor. AEK ile kupa kazanmasına rağmen, Bakasetas 2019 yılında 500 bin Euro’ya Alanyaspor’a bonservisiyle birlikte satıldı.

TS nin en son ne zaman şampiyon oldu?

En son şampiyonluğunun üstünden en uzun süre geçen ekip, son olarak 1983-84 sezonunda şampiyon olan Trabzonspor‘dur. Beşiktaş 1967 ila 1982 yılları arasında 15 yıl, Galatasaray 1973 ila 1987 yılları arasında 14 yıl, Fenerbahçe ise 1989 ila 1996 yılları arasında 7 yıl şampiyonluk özlemi çekmiştir.

Fenerbahçe 3 senede kaç transfer yaptı?

Üç yıllık süreçte 52 transfer gerçekleştirdi ve bu isimlerin 26’sına bedel ödedi.

Fenerin yeni transferi kim?

Fenerbahçe, Portekiz’in GD Estoril Praia takımında forma giyen ve 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Miguel Crespo’yu transfer etti. Fransa’nın Lyon şehrinde doğan 24 yaşındaki Crespo Portekiz vatandaşı… Crespo, merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve orta saha sol pozisyonunda da görev yapabiliyor.

Emirhan Gedikli nereli?

Emrehan Gedikli, 25 Nisan 2003’te Almanya’nın Oberhausen şehrinde dünyaya gelmiştir. Futbola 1.FC. Mülheim Styrum’da başlayan ve mevki forvet olan Gedikli, 2010 yılında ülkenin köklü ekiplerinden Bayer Leverkusen’in altyapısına transfer olmuştur.

Anthony Nwakaeme kaç yaşında?

32 yaşında (21 Mart 1989)Anthony Nwakaeme / Yaş

Trabzonsporun kaç oyuncusu var?

Son dakika spor haberi: Süper Lig’de 2021-2022 sezonu yaz transfer tescil dönemi sona ermesiyle birlikte 28 oyuncudan oluşan Trabzonspor’un takım kadrosu 15 yerli, 13 yabancı oyuncudan oluştu. İşte detaylar…