Vodafone bayiliği nasıl alınır?

Vodafone bayisi açmak karlı mı?

Çok fazla kullanıcısı olması şirketin de önemli bir güce sahip olmasını sağlıyor. Bu nedenle Vodafone bayi açmak günümüzün en karlı iş fikirleri arasında önemli bir yer ediniyor. Bayilik almak ve işletme kurmak bu alanda yüksek bir kar avantajı yaratabilir.

Bayiliği nasıl alınır?

Bayilik açmak için bayisi olmak istediğiniz markaya bir başvuru formu yollamanız gerekir. Açmak istediğiniz bayiliğin başvurusunu, markanın internet sitesi üzerinden veya e-posta yoluyla yapabilirsiniz. Bu süreçte her markanın farklı prosedürleri mevcut.

Turkcell bayilik nasıl alınır?

Yerine getirilmesi gereken şartlar şu şekilde sıralanabilir:

  1. Bulunduğunuz bölgede başka bir Turkcell bayisi olmaması son derece önemlidir.
  2. Alt bayi olduğunuz dönemlerde sizlere verilen her kotayı doldurmuş olmanız gerekir.
  3. Bankadan teminat mektubu gösterilmeli ve iyi bir ticari sicile sahip olmalısınız.

Bayilik almak ne demek?

Bayilik esas olarak sözleşme ilişkisidir. Fakat, ilgili işletmeler ortak bir markayı paylaşmalarına rağmen, her biri yasal ve pratik anlamda farklı iş alanındadır. Bayilik verenin işi, işini genişletmek ve bayi sahiplerini desteklemek; bayinin de işi, işlerini sözleşme şartlarına göre yönetmek ve işletmektir.

Bayilik bedeli nedir?

Çoğu sistemlerde Bayilik alanın işletme süresince sistemi ve markayı kullanması karşılığında Bayilik verene ödediği bedeldir. Genellikle aylık bazen haftalık alınan bedel cironun veya karın belli bir oranı olabileceği gibi, başka büyüklüklere, örneğin işletme alanına veya hizmet birimi adedine göre de alınabilir.

Turkcell Plus mağaza nedir?

Özellikle metrekare anlamında daha büyük olan Turkcell Plus mağazaları normal mağazalara oranla daha fazla ürün çeşitliliğine ve deneyim alanlarına sahip. Çalışa eğitiminin ve sertifikasyonun öneminden de bahseden Erkan, sertifika programlarının 6 bin 500’e yakın çalışanın tamamladığını da belirtti.

Bayilik mantığı nedir?

Bayilik esas olarak sözleşme ilişkisidir. Fakat, ilgili işletmeler ortak bir markayı paylaşmalarına rağmen, her biri yasal ve pratik anlamda farklı iş alanındadır. Bayilik verenin işi, işini genişletmek ve bayi sahiplerini desteklemek; bayinin de işi, işlerini sözleşme şartlarına göre yönetmek ve işletmektir.

Bayilik verene ne denir?

Franchisor; ürüne, hizmete, veya bilgi birikimine ve bunlara ait denenmiş, kalitesi kanıtlanmış ve başarılı bir markaya, isme sahip olan taraftır. Franchisor, ürün veya hizmetin satış, dağıtım veya işletme hakkını belirli bir bedel karşılığı veriyor. Anlaşmanın diğer tarafı ise ‘ franchisee’ olarak isimlendiriliyor.

Franchise kazandırır mı?

Örneğin; bağımsız bir işletmenin istenen sürede kazanç elde edemeyip batma riski, bayilik yöntemiyle açılmış bir işletmeye göre çok daha yüksektir. Çünkü bayilik aldığınızda başarılı bir işletmeyi devralmış gibi olursunuz. Yani o işletme sizden önce de günde 1000 lira ciro yapıyorsa, yine 1000 lira ciro yapacaktır.

Bayilik açmak ne demek?

Bayilik (franchise), bir işi genişletmek, malları ve hizmetleri dağıtmak için kullanılan bir sistemdir. Marka sahibi ile yerel operatör arasındaki başarıyla genişlemek hedefi olan bir ilişkiye dayanmaktadır.

Turkcell iletişim merkezi ne iş yapar?

İletişim Danışmanları, Turkcell ile müşterilerimiz arasında köprü kurarak; Ürün ve hizmetlerin tanıtımından ve müşteri işlemlerinin gerçekleştirilmesinden sorumludur. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışır.

Turkcelller açık mı?

Mağazalarımız 09:00-22:00 aralığında hizmet vermektedir.

Bayilik sistemi nasıl çalışır?

Bayilik veren firma, bayi sahibine her alanda destek verir ve bayinin fikri mülkiyetini korumak ve marka yönergelerine bağlı kalmasını sağlamak için gerekli olan bazı unsurları kontrol altına almasını sağlar. Buna karşılık bayi, sözleşme şartlarına uygun olarak gereken ücreti öder.

Franchise alan kişiye ne denir?

Franchising sisteminin uygulanmasında anlaşmayı yapan taraflar da özel isimler alır. İmtiyaz hakkını veren tarafa ‘franchisor’ denir. Franchisor; ürüne, hizmete, veya bilgi birikimine ve bunlara ait denenmiş, kalitesi kanıtlanmış ve başarılı bir markaya, isme sahip olan taraftır.

Franchise alana ne denir?

Franchise alan (franchisee) Sistemin ve markanın belli bir satış-hizmet noktası ve/veya bölgesi için haklarını anlaşma ile alarak uygulayan bağımsız yatırımcıdır.