Yalovada hangi bölümler var?

Yalova’da hangi bölümler var?

Yalova Üniversitesi

  • İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi.
  • İslami İlimler Fakültesi.
  • Mühendislik Fakültesi.
  • Sanat ve Tasarım Fakültesi.
  • Spor Bilimleri Fakültesi.
  • Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.
  • Altınova Meslek Yüksekokulu.
  • Armutlu Meslek Yüksekokulu.

Yalovada hangi üniversiteler var?

Yalova ÜniversitesiYalova Merkez / ÜniversitesiYalova Üniversitesi, Yalova’da kurulu bir devlet üniversitesidir. Yalova Üniversitesi, 31 Mayıs 2008 tarih ve 26892 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış kanuna göre Yalova ilinde kurulması kararlaştırılmıştır. Vikipedi

Yalova tıp fakültesi var mı?

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. … Kuruluşu 06 Şubat 2021 tarihinde Resmi Gazetede duyurulan Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi bu yıl öğrenci kabul edecek. Tıp Fakültesi‘nin açılmasının resmileşmesinden itibaren fakülte kuruluşuyla ilgili ciddi çalışmalar yürüten Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.

Yalova Tıp Fakültesi nerede eğitim verecek?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nin 62 öğrencisine ilk 3 yıl için ev sahipliği yapan Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nin, 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi‘ni kazanacak 40 öğrenciye daha ilk 3 yıl bünyesinde eğitim vermesi kararı alındı.

Yalova’da psikoloji bölümü var mı?

Yalova Üniversitesi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi.

Yalova Üniversitesi merkezde mi?

Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi 940.000 m² alana sahiptir. Merkez Yerleşkesi dışında Safran Yerleşkesi, Çınarcık Yerleşkesi, Armutlu Yerleşkesi, Termal Yerleşkesi , Altınova Yerleşkesi olarak toplamda 6 yerleşkesi bulunmaktadır.

Yalova Üni yüz yüze mi?

Dr. Suat Cebeci, ortaya koydukları ‘Seyreltilmiş Kampüs Modeli’ ile yeni eğitim-öğretim yılında yüz yüze eğitim yapacaklarını duyurdu. Yalova Üniversitesi olarak yüz yüze eğitim vermeye karar verdiklerini söyleyen Rektör Cebeci, “Senato olarak yüz yüze eğitim vermeye karar verdik.

Yalova Üniversitesi kaç kişilik?

525 Akademik personeli ve 14.749 öğrencisi, 5 Fakültesi, (Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Sanat ve Tasarım Fakültesi) 4 Meslek Yüksekokulu (Yalova, Armutlu, Çınarcık ve Termal Meslek Yüksekokulları) ve 2 Enstitü (Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen …

Yalova Üniversitesinde psikoloji bölümü var mı?

Ancak yapılan araştırmalarda bu bölümün tüm dünyada sosyal ve beşeri bilimler adı altında eğitim öğretim verdiği görüldüğünden YÖK fakülteyi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak hayata geçirme kararı aldı. Bu sene Tarih ve Psikoloji bölümlerimiz aktif.

Yalova Üniversitesi ne zaman başlayacak?

2021-2022 eğitim öğretim yılı Yalova Üniversitesi Akademik Takvim ve sınav tarihleri ne zaman ve üniversite ne zaman açılacak konusunda bilgiler vereceğiz. Yalova Üniversitesi güz dönemi dersleri 20 Eylül günü eğitime başlıyor ve 31 Aralık günü sona eriyor.

Bursa hangi üniversiteler var?

Bursa Uludağ Üniversitesi
Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesi
Bursa/Yüksekokulları ve Üniversiteleri

Yalova Tıp Fakültesi açıldı mı?

Yalova, yıllardır hayalini kurduğu Tıp Fakültesi‘ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile kavuştu. Yalova‘ya yapılacak olan Tıp Fakültesi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kararı Resmi Gazete’de de yayımlanarak yürürlüğe girdi. AK Parti Yalova milletvekilleri ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümü ne zaman açılacak?

Resmi Gazete’de 5 Şubat’ta yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile kurulan Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nin 2021-2022 akademik yılında eğitim öğretime başlaması için hazırlık yapılıyor. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.

Yalova Tıp Fakültesi Hastanesi ne zaman açılacak?

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, 400 yataklı Yalova Devlet Hastanesinin 2021 yılının sonunda açılacağını söyledi.

Yalova Üniversitesi Psikoloji bölümü nerede?

Safran Yerleşkesi, Merkez/Yalova.