Usta Dönerci nin sahibi kim?

TAB Gıda Sanayi kimin?

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne hayat veren Atatürk Barajı başta olmak üzere, birçok başarılı projeye imza atan Ata Holding Grubu’nun ve bu kapsamda TAB Gıda‘nın Kurucusu Sayın Ertuğrul Kurdoğlu, karayollarında stajyerlikle başladığı iş hayatına ünü Dünya’ya taşan işler sığdırdı.

Usta Dönerci hangi firmanın?

TAB Gıda, 2013 yılında sektördeki 20 yıllık deneyimini aktardığı Usta Dönerci® markasını yaratmıştır.

TAB Gıda Türk mü?

2013 yılında, 20 yıllık deneyimini işin ustalarıyla birleştirip Türkiye’nin döner restoran zinciri Usta Dönerci® markasını yaratan TAB Gıda, konusunda uzman çalışanlarıyla yüksek kalitede ürünlerini, uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek misafirlerine sunmaktadır.

Burger King Türkiye Sahibi Kim?

Burger King, Ekim 2010’da merkezi Rio de Janeiro/Brezilya olan yatırım şirketi 3G Capital tarafından devralınarak RBI (Restaurant Brands International) çatısı altında faaliyet göstermektedir. Markanın Türkiye operasyonlarını ise 24 yıldır aralıksız olarak bir Türk şirketi TAB Gıda olarak biz yürütmekteyiz.

Erhan Cansu kimdir?

Erhan Cansu Yönetim Kurulu Üyesi 2016 yılından itibaren TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi olan Erhan Cansu, Ekmek Unlu Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve Ekur Et Entegre San. ve Tic. A.Ş.’de CEO olarak görev yapmaktadır. 2012 yılından itibaren Atakey Patates Gıda San. ve Tic.

TAB Gıda kimin Ömer Üründül?

Atatürk Barajı’nı yaptılar Burger King’i Türkiye’ye getiren TAB Gıda tam bir başarı öyküsü olarak anılıyor. TAB Gıda‘nın başında Atatürk Barajı’nı yapan Ata İnşaat’ın ortakları olan Ömer Üründül‘ün babası Sedat Üründül ile Ertuğrul Kurdoğlu bulunuyor.

Popeyes Türkiye kimin?

TAB Gıda, eşsiz lezzet formülleriyle geleneksel lezzetlerini otantik tatlarla birleştiren, 12 saat önceden özel baharatlarla marine edilen, çıtır çıtır ve sıcacık servis edilen Popeyes® tavuklarını Türkiye‘deki tavuk severler ile 2007 yılında buluşturmuştur.

TAB Gıda hangi markaları?

TAB Gıda Türkiye’de Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s® ve My BK Cafe markalarının isim haklarına sahiptir. Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markalarının kurucusudur.

TAB Gıda Burger King kimin?

Ertuğrul Kurdoğlu, aynı zamanda, Burger King, Sbarro, Popeyes, Arby’s markalarının Türkiye lisans hakkı sahibi olan TAB Gıda, Fasdat Gıda Dağıtım, Ekur İnşaat, Ekmek Unlu Gıda, Ata Key, Ata Sancak, Ata İnşaat, Ata Yatırım, Escada, Tradesoft, Entegre Harç gibi şirketlerin de aralarında bulunduğu Türkiye’nin önde gelen …

Burger King Popeyes kimin?

Burger King, Popeyes, Arby’s, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci markalarını bünyesinde bulunduran TAB Gıda’nın ve TFI TAB Gıda Yatırımları çatısı altında faaliyet gösteren Amasya Et Ürünleri’nin e-ticaret platformu Tıkla Gelsin’e üye olan lezzet severler; burgerden dönere, salatadan çorbaya, pizzadan lahmacuna …

Ata Holding sahibi kim?

Ertuğrul Kurdoğlu’nun kurduğu Ata Holding, finans, teknoloji, gıda, lojistik, gayrimenkul geliştirme, yapı malzemeleri üretimi, moda, turizm ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteriyor.

Korhan Kurdoğlu kimdir?

Kurdoğlu, Miami Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur. TFI TAB Gıda Yatırımları’nın kurucu üyesi olan Korhan Kurdoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO olarak görev yapmaktadır. Kurdoğlu ailesine ait birçok şirkette Yönetim Kurulu Üyesi olan Korhan Kurdoğlu, 35 şirketin de kurucu ortağıdır.

Ytong holding kimin?

Burger King ve Ytong Türkiye şirketlerinin hissedarı ve yönetim kurulu üyesi olan Ömer Üründül, inşaat, gıda, eğlence ve özellikle enerji sektöründe çeşitli faaliyetler gösteren Sedko İnşaat A.Ş. ve Üründül Enerji Yatırımları A.Ş.’nin de kurucu ortaklarındandır ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

Popeyes in sahibi kim?

TAB Gıda, eşsiz lezzet formülleriyle geleneksel lezzetlerini otantik tatlarla birleştiren, 12 saat önceden özel baharatlarla marine edilen, çıtır çıtır ve sıcacık servis edilen Popeyes® tavuklarını Türkiye’deki tavuk severler ile 2007 yılında buluşturmuştur.

Erhan Kurdoğlu kim?

Erhan Kurdoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı Erhan Kurdoğlu, 35 şirketin kurucu ortağı ve Fasdat, Ekmek Unlu Gıda, Atakey, Ekur Et, Reklam Üssü grup şirketlerinin kurucusudur. Kurdoğlu, Miami Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur.