Sea of Thieves Türkçe geldi mi?

Sea of Thieves Nasıl Türkçe Yapılır?

XBOX ve Microsoft Store için; AppData\Local\Packages\Microsoft.SeaofThieves_8wekyb3d8bbwe\LocalState\Athena\Saved\Config\UWP64\GameUserSettings.ini dosyasına sağ tıklayıp düzenle deyip yukarıdaki kodu yazın. Ve oyun artık Türkçe.

Disco Elysium Türkçe olacak mı?

Disco Elysium‘u artık resmi Türkçe dil seçeneği ile de oynayabileceğiz.

Sea of Thieves kaç gb?

Sea of Thieves grafikleri ortalama donanımlı bir PC sistemine sahip olmayı gerektiriyor. Oyunun yüklenmesi için istenilen depolama alanı 50 GB yer kaplamaktadır.

Sea of Thieves tek kişi oynanır mı?

Tek başına eğlenceli olmuyor.

Disco Elysium Türkçe dil desteği ne zaman gelecek?

Xbox Game Pass’e Aralık 2021’in 2. yarısında eklenecek oyunlar. Disco Elysium‘un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Locpick Game Localization & Audio tarafından oyunun resmi Türkçe dil desteği için çalışmalar başladı.

Disco Elysium kaç gb?

Depolama: 20 GB kullanılabilir alan.

Sea of Thieves kaç GB indirme?

Sistemde kaplayacağı yer bakımından 30 GB belirlenmiştir. Fakat bazen ek güncellemeler de bu oyuna dahil edilebilir. Bu yüzden de Sea Of Thieves oynamak için en az 50 GB boş belleğe ihtiyaç duyulabilir. 50 GB boş bellek ile Sea Of Thieves sorunsuz bir şekilde oynanabilir.

Battle Field 1 kaç gb?

Battlefield 1 oyunu için 50 GB kullanılabilir alan yeterli olacaktır.

Sea of Thieves kaç kişilik?

Uzun bir sürenin ardından Kinect’e oyun geliştiren ve bu sefer iddialı bir oyun ile oyuncuların karşısına çıkan Rare ekibi, gemi tayfalarının neden en fazla 4 kişi olduğu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Sea of Thieves 3 kişi oynanır mı?

Sea of Thieves, online oynanabilen bir oyun ve tek başınıza oynamaktan sıkıldıysanız oyunun size bir müjdesi var. Sea of Thieves‘i satın alan kullanıcılar diledikleri taktirde oyunu üç arkadaşına hediye edebiliyor. Yani arkadaşları da bu oyunu ücretsiz olarak oynama şansına sahip oluyor.

Disco Elysium Türkçe dil desteği ne zaman?

Xbox Game Pass’e Aralık 2021’in 2. yarısında eklenecek oyunlar. Disco Elysium‘un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Locpick Game Localization & Audio tarafından oyunun resmi Türkçe dil desteği için çalışmalar başladı.

Blazing Sails kaç gb?

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 or equivalent. DirectX: Sürüm 12. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 5 GB kullanılabilir alan.

A House of Thieves kaç gb?

Bellek: 6 GB RAM. Ekran Kartı: NVidia GTX 1050-Ti/AMD R9 380. Depolama: 10 GB kullanılabilir alan.

Battlefield 1 kaç GB indirme?

69 küsür GB boyuttaki dosya dışında indireceğiniz bir şey yok. İndirme sonrası yükleme ardından diskte kapladığı toplam alan 82GB civarı oluyor.

Battle Field 1 ne kadar?

Battlefield 1 ™ Revolution ve EA’in diğer sevilen oyunlarına anında erişim elde etmek için EA Play abonesi olun! Bugün $4.99, daha sonra her 1 ayda bir otomatik olarak $4.99 ödeyeceksiniz….EA Play ile birlikte gelir.

$4.99/ay
$29.99/12 ay -50%