Antalya Türkiye arası kaç km?

Türkiye Antalya kaç km?

Antalya havalimanı Türkler arası transfer ve Ulaşım Antalya havalimaı Alanya, Türkler arası mesafe 107 km‘dir.

Antalya İstanbul arası otobüs ile kaç saat?

İstanbul Antalya Otobüs Yolculuğu Kaç Saat Sürüyor? İstanbul Antalya otobüs yolculuğu süresi sefer saati, durak sayısı ve sefer başlangıç noktası doğrultusunda 10 ila 13 saat arasında değişebilir.

Antalya izmir arası kaç kilo?

İzmir Antalya arası toplam 460 km’dir. Arabayla ve otobüsle yaklaşık olarak 6 saatte gidilebiliyor. Uçakla seyahat süresi 1 saat ile 1 saat 15 dakika arasında değişebiliyor.

Istanbuldan antalyaya hangi illerden gidilir?

Sakarya, bilecik, kütahya, afyon, burdur, Antalya.

Antalya Alanya Türkler arası kaç km?

Antalya ile Alanya arası karadan 135 km sürmektedir. Bu zaman dilimi kara taşıtları ile 2 ile 2 buçuk saat arası sürmektedir.

Avsallar Türkler arası kaç km?

Oraya Nasıl Giderim?

HAVALİMANININ ÖNEMLİ TURİSTİK MERKEZLERE MESAFESİ (km)
Yer Mesafe (km)
Konaklı 55
Türkler 60
Avsallar 65

Antalya istanbul kac saat suruyor?

İSTANBUL, ANTALYA arası 718 km‘lik bu mesafeyi; 90 km ortalama hız ile yaklaşık olarak 7 saat 58 dakikada gidebilirsiniz. İSTANBUL-ANTALYA arasındaki 718 kilometre olan bu uzaklığı, 100 kilometrede 6 litre yakıt tüketen bir araç ile yaklaşık olarak 43.08 litre yakıt harcayarak gidebilirsiniz.

Antalya istanbul arası uçakla kaç saat sürer?

İstanbul Antalya arası uçakla kaç saat? Uçak yolculuğu ile 1 Saat 5 Dakika sürmektedir.

Antalya İzmir arası kaç lira yakar?

ANTALYA ile İZMİR arası mesafenin dizel bir araçla maliyeti ortalama 162,50 TL olacaktır. ANTALYA ile İZMİR arası mesafenin benzinli bir araçla maliyeti ortalama 258,58 TL olacaktır.

Izmirden antalyaya karayoluyla nasıl gidilir?

İzmir‘den Antalya‘ya özel araçla yapılacak olan yolculuklarda yola İzmir Çevre Yolu üzerinden çıkılmalıdır. Daha sonra sırasıyla; Aydın, Nazilli, Acıpayam, Korkuteli ve Antalya tabelaları takip edilmelidir. İzmir ile Antalya arası mesafe 450 kilometre olup, seyahatler ortalama 5 saat 45 dakika sürmektedir.

Istanbuldan antalyaya hangi yoldan gidilir?

İstanbul ile Antalya arası uzaklık yaklaşık olarak 696 kilometredir. Yolculuğa başladıktan sonra Gebze, Yalova, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar ve Isparta yol güzergahını takip etmeleri gerekmektedir. Sonrasında ise Isparta’dan Burdur’a geçiş yapılarak, oradan Antalya‘nın Aksu ilçesine giriş yapılır.

Istanbuldan Antalya’ya hangi yoldan gidilir?

Özel araçla İstanbul’dan yola çıkıp Antalya‘ya ulaşmak isteyen ziyaretçilerin, seyahatlerine Anadolu Otoyolu üzerinden çıkmaları gerekmektedir. Gebze’yi geçtikten sonra sırasıyla; Bursa, Bozüyük, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur ve Antalya tabelaları izlenmelidir.

Alanya Antalya Nasıl Gidilir?

AlanyaAntalya arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Alanyalılar Turizm, Antalya Toros Turizm, Pamukkale Turizm, Lüks Erova Turizm, Özkaymak, Isparta Petrol Turizm, Güney Akdeniz Seyahat, Metro Turizm firmalarıdır.

Alanya Antalya arası otobüsle kaç saat?

AntalyaAlanya arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 2 saat 18 dakika sürmektedir.

Antalya İstanbul arası ne kadar surer?

İstanbul – Antalya arası karayolu ile 724 km’dir.