Siriyi seslendiren kadın kim?

Siriyi kim seslendiriyor 2021?

Türkçe Siri’ye Ses Veren Kadın: Yelda Uğurlu – Dailymotion Video.

Siri kim söylüyor?

Siri‘ye ses verenin kim olduğu ortaya çıktı. Radyocu ve ses uzmanı Yelda Uğurlu, Siri‘ye tam üç sene önce hayat vermiş.

Google Asistan seslendiren kim?

Google, sesli asistan hizmeti Google Asistan‘a sesini verecek yeni ismi açıkladı. Google Başkan Yardımcısı Manuel Bronstein tarafından hazırlanan bir blog yazısında yer alan bilgilere Google Asistan, ABD’li ünlü oyuncu Issa Rae’nin sesiyle kullanılabilecek.

Siri gerçekte kimdir?

Karşınızda Siri‘yi seslendiren isim Susan Bennett.

Yeni Siri sesi kim?

Bilindiği üzere Türkçe Siri karakterini Yelda Uğurlu seslendiriyor. Özel bir tonlama ve seslendirme yöntemi ile uzun saatler süren bir çalışmanın ardından ortaya çıkan ses kayıtları kullanıcı aramalarına yanıt verecek şekilde kullanılıyor.

Siri ye küfür edersen ne olur?

Siriye edilen hakaret ve küfürler kaydedilip Apple’a gönderiliyor. Teknoloji devi Apple, yaptığı son güncelleme iOS 8.3 ile beraber sesli kişisel yardım uygulaması Siriyi Türkçe kullanma imkânı sundu.

Siri ye ne dersek küfür eder?

Apple’ın sanal asistanı Siri, İngilizce Mother yani Anne kelimesini tanımla deyince küfürlü bir cevap veriyor. Reddit’teki bir kullanıcı, Apple kullanıcılarını kesinlikle şok edecek keşfini video ile paylaştı. Tek yapmanız gereken Siriye “Defie mother” yani “Anneyi tanımla” diye sormak.

Erkek Siri kim?

CNN, Siri‘yi seslendiren Susan Bennett’i bularak röportaj yaptı. Bennett, röportajda ses kayıtlarının saatlerce sürdüğünü anlattı. Apple’ın yeni işletim sistemi ile beraber Siri‘ye Bennet’in sesinin yanında erkek sesi de eklendi.

Siri ye ne sorulmaz?

Siri şakaları anlamaz ve kişisel verilerinizi sizin aleyhinize kullanabilir. Sesli asistanlara şaka yollu bile ‘Cesedi nereye gömeyim?’ ya da ‘Banka nasıl soyulur?’ gibi sorular sorulmamalı.

Siri yi kim oynatıyor?

Siriyi Seslendiren Kadın Yelda Uğurlu!

Erkek Siri yi kim seslendiriyor?

CNN, Siriyi seslendiren Susan Bennett’i bularak röportaj yaptı. Bennett, röportajda ses kayıtlarının saatlerce sürdüğünü anlattı. Apple’ın yeni işletim sistemi ile beraber Siri‘ye Bennet’in sesinin yanında erkek sesi de eklendi.

Siri küfür eder mi?

Bu soruya Siri cevap veriyor ve daha sonra “Diğer anlamı da duymak ister misin?” sorusunu soruyor. Bu soruya evet derseniz Siri, size argo bir tabir gösteriyor. Dijital asistanın bu sözcüklerin anlamını Oxford sözlüğünden aldığı söyleniyor.

Sirinin gerçek adı ne?

Apple’ın geçen hafta yaptığı iOS 8.3 güncellemesi ile iPhone’lara Türkçe Siri geldi. Yüzbinlerce kişinin hayatına giren uygulama halen en çok konuşulan konulardan biri. Peki Siri‘ye hayat veren ses kime ait? Türkiye Gazetesi’nden Ömer Temür Siri‘yi ete kemiğe büründüren Yelda Uğurlu’ya ulaştı.

Siriye ne sorabilirim komik?

Ancak zekasının nasıl genişlediğini görse bile, sıkıldığımızda ona saçma şeyler sormak için her zaman Siri’yi kullanabiliriz….Siri’ye hayatla ilgili sorular

  • hayatın anlamı nedir?
  • Tanrı var mı?
  • Bebekler nereden geliyor?
  • Evrenin sırrı nedir?
  • Burada olduğum için mi?
  • Dünya ne zaman bitecek?

Siri kim peki?

Türkçe Siri‘yi seslendiren Yelda Uğurlu, radyocu ve seslendirme uzmanıdır. iPhone’lara iOS 8.3 güncellemesi ile gelen Türkçe Siri kısa sürede Türklerin ilgi odağı olmuştu.