VLC Media Player nedir ne işe yarar?

VLC Media Player güvenli mi?

Bilgisayar kullanıcılarının IPTV ve yüksek çözünürlüklü video izlemek için kullandıkları VLC Media Player uygulamasında çok kritik bir güvenlik açığı tespit edildi. Bu güvenlik açığı, bilgisayar korsanlarının kolay bir şekilde hedefe sızmalarını ve diledikleri kodları çalıştırabilmelerine imkan tanıyor.

VLC Media Player zararlı mı?

http://www.videolan.org/vlc/ adresinden indirdiyseniz VLC player virüslü değildir. VLC player son derece güvenilir ve başarılı bir video oynatıcıdır.

VLC player ile neler yapılır?

VLC Media Player veya diğer adıyla VideoLAN, video oynatıcı bir programdı….VLC Media Player az bilinen özellikleri:

  • Medya dosyalarını dönüştürme.
  • Çevrimiçi videoları oynatma ve indirme.
  • Video / ses kaydetme.
  • Masaüstü ekran kaydedicisi.
  • Web kamera kaydedicisi.
  • Uzaktan kumanda.
  • DVD kopyalama.
  • Video ve ses efektleri.

VLC player mp4 açar mı?

Herşeyi oynatır – Dosya, Disk, Web Kamerası, Aygıt ve Akış. Çoğu kodlayıcı/çözücüyü ek kodlayıcı/çözücü paket gerektirmeden oynatır – MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3… Tüm platformlarda çalışır – Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android …

VLC ücretsiz mi?

Ücretsiz olan bu program ile başka bir video player kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

VLC Media Player ücretsiz mi?

VLC Player bir medya oynatıcısı ve alt yazı desteğiyle birlikte ücretsiz olarak hem bilgisayarlarda hem de telefonlarda kullanılabiliyor. VLC Media Player, çok kullanışlı bir video oynatıcı programdır. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg vb..

VLC Media Player Nasıl Kullanılır?

VLC Media Player ile çevrimiçi videoları indirebilirsiniz. Ağ sekmesine tıklayın ve videonuza ait URL’yi girin. Oynat butonun yanındaki seçenekten videoyu çevirmek istiyorsanız ‘Dönüştür’e tıklayın. Oynatmak için ise ‘Oynat’a tıklamanız yeterli.

VLC Media Player hangi dosyaları açar?

Giriş biçimleri: mpeg, avi, ogg, wav veya flv dosyalarının hepsini çalabilen VLC, real media dosyalarını kısmen destekliyor.

VLC Player nereden indirilir?

Bilgisayarının İnternet tarayıcısına https://www.videolan.org/vlc/index.html yaz. Download VLC‘ye (İndirin VLC) tıkla. Sayfanın sağ tarafında bulunan turuncu bir butondur. İstenirse bir indirme konumu seç.

En iyi media player hangisi?

En iyi mobil video oynatıcı, Android için VLC’dir. Android için en iyi video oynatıcılardan biri olarak, çoğu yerel ses ve video dosyasını oynatır. Bu medya oynatıcı, uyarlamalı akış dahil olmak üzere ağ akışlarıyla da iyi çalışır.

VLC player nereden indirilir?

Bilgisayarının İnternet tarayıcısına https://www.videolan.org/vlc/index.html yaz. Download VLC‘ye (İndirin VLC) tıkla. Sayfanın sağ tarafında bulunan turuncu bir butondur. İstenirse bir indirme konumu seç.

VLC Media Player nasıl indirilir?

Yöntem 1 / 4: Bilgisayarının İnternet tarayıcısına https://www.videolan.org/vlc/index.html yaz. Download VLC‘ye (İndirin VLC) tıkla. Sayfanın sağ tarafında bulunan turuncu bir butondur. İstenirse bir indirme konumu seç.

VLC paralı mı?

VLC Player bir medya oynatıcısı ve alt yazı desteğiyle birlikte ücretsiz olarak hem bilgisayarlarda hem de telefonlarda kullanılabiliyor. VLC Media Player, çok kullanışlı bir video oynatıcı programdır.

VLC dosyası nasıl açılır?

VLC Dosyanızı File Magic ile Açın İkili dosyalar genellikle belirli programlarda açılmalıdır, ancak her şey için File Magic’i kullanabilirsiniz. File Magic gibi evrensel yazılım görüntüleyicileri, dosyanın formatına bağlı olarak çeşitli dosya türleri açabilir. File Store’dan şimdi Microsoft Store’dan indirin!

H264 hangi program açar?

H.264 dosyaları nasıl oynatılır? H264 formatında olan CCTV kamera görüntülerine sahipseniz, H.264 videolarını Windows veya Mac üzerinden VLC player ile görüntüleyebilirsiniz. En son VLC sürümünü indirin. VLC medya oynatıcısını başlatın ve “Araçlar” menüsünün altındaki “Tercihler” i tıklayın.