TMO ödemeleri nasıl yapılır?

TMO hangi bankaya para yatırılır?

Ziraat Bankası A.Ş.

TMO kaç günde ödeme yapıyor?

TMO olarak fındık alımlarında depo, finans ve personel konusunda tüm hazırlıklarımız tamamlanmış durumda. Üreticilere ödemelerini bir hafta ile 10 gün içinde gerçekleştiriyoruz. Ödemeler için azami süremiz 21 gün.”

TMO fındık parasını kaç günde ödüyor?

Fındıklarını teslim eden üreticilerin hesaplarına 21 gün içerisinde fındık paraları yatırılıyor.

TMO fındığı kaçtan alıyor?

Giresun. Fındığını hasat edip kurutma işlemlerini tamamlayan üreticiler, randevularını alarak TMO‘nun alım noktalarında ürünlerini teslim ediyor. TMO, üreticilerden Giresun kalite fındığın kilogramını 27, levant kaliteyi 26,5 ve sivri kaliteyi 25,5 liradan alıyor.

TMO da kredi kartı geçerli mi?

Besici ve yetiştiricilere yönelik olarak yapılan arpa satışlarımızda peşin veya üç ay vadeli vade farksız satış uygulamamıza devam edilecek olup ayrıca ödemeler; Ziraat Bankası’nın “Bankkart Başak”, Vakıflar Bankası’nın “Tarım Kart” ve Halk Bankasının tüm bireysel ve ticari banka kartlarıyla vade farksız 3 ay vade ile …

TMO arpa nasıl alınır?

Ayrıca www.tmo.gov.tr web adresinde oluşturulan TMO ELEKTRONİK SATIŞ PLATFORMU sistemine üye olmak şartı ile platform üzerinden satışa açmış olduğumuz arpa stoklarına da başvuru yapılabilecektir. sahiplerince kaşe basılıp imzalandıktan sonra elden teslim edilecektir.

TMO dan arpa nasıl alınır 2022?

Liman iş yerlerimizden besici ve yetiştiricilerimize yapılacak arpa satışları ‘Elektronik Satış Platformu’ üzerinden, iç merkezlerdeki arpa satışları için ise TMO başmüdürlükleri/şube müdürlükleri vasıtasıyla yapılacaktır. Mısır stoklarına tüm başvurular, TMO Elektronik Satış Platformu üzerinden yapılabilecek.

Toprak Mahsulleri Ofisi kimin?

Denetimi Sayıştay tarafından yapılan ve merkezi Ankara’da olan TMO, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilgili kuruluşudur.

TMO fındık vergi kesintisi ne kadar?

Giresun kalite kabuklu fındık için 27,00 TL/Kg, Levant kalite kabuklu fındık için 26,50 TL/Kg, Sivri kalite fındık için ise 25,50 TL/Kg şeklindedir.

Bu gun fındık fiyati ne kadar?

Her gün güncellenen Fındık fiyatları bu sayfada karşınızda. Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun, Çarşamba, Sakarya, Zonguldak, Ünye, Fatsa, Terme, Düzce ve Akçakoca serbest piyasa fiyatları burada……Dünya Fındık Üretimi.

ÜLKELER ABD
2018 46.300
2019 39.500
2020 56.600
ORTALAMA 41.680

•2 gün önce

Devlet fındığı kaçtan alıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık alım fiyatlarını “Giresun kalite fındık için kilogram başına 27 lira, Levant kalite fındık için kilogram başına 26,5 lira” olarak açıkladı. CHP fındık alım taban fiyatının en az 35 lira olması gerektiğini söylemişti.

Fındık kilosu kaç TL 2021?

2021 yılı fındık fiyatlarına zam geldi. Kilosu 24 liradan satılan fındık, yeni zamla birlikte 32 liradan alıcı buluyor. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, ise “Fındık fiyatları 40 liraya kadar yükselebilir” dedi.

TMO kart ne işe yarar?

TMO Kart, Toprak Mahsulleri Ofisi‘ne yapılan satışlarda, satış karşılığı gelirlerinizin yattığı hesabınıza ATM vasıtasıyla ulaşmanızı ve ürün bedellerinizi vaktinden önce alabilmenizi sağlar. Üzerinde yer alan çip sayesinde TMO banka kartı, TMO için bir kimlik kartı olarak da kullanılabilir.

Yapı Kredi TMO Kart nedir?

TMO Banka Kartı TMO tarafından yapılan hububat ödemelerinin çiftçiler tarafından banka aracılığı ile tahsil edilmesine yönelik banka kartıdır. Kart yardımı ile tüm Tele-24’lerimizden 7 gün 24 saat tahsilatlarınızı yapabilirsiniz.

TMO hayvan başı ne kadar arpa veriyor?

🐮 Büyükbaş hayvan için hayvan başına günlük 5kg, 🐑🐐Küçükbaş hayvan için hayvan başına günlük 1 kg olmak suretiyle. TMO Şubelerine başvuru yaparak, işletme ihtiyacına paralel bir(1) aylık yerli veya ithal arpa alımı yapabilirler.