Samata nereli?

Samata hangi ülkenin?

Mbwana Ally Samatta (d. 23 Aralık 1992, Darüsselam), santrfor mevkisinde oynayan Tanzanyalı millî futbolcudur. Pro League ekiplerinden, Royal Antwerp’de kiralık olarak forma giymektedir.

Samata ne kadar kazanıyor?

Samatta’nın toplam maliyeti 16 milyon Euro. Takvim’in haberine göre; Samatta için Aston Villa’ya 6 milyon Euro ödendi. 2024 yılına kadar sözleşmesi olan Tanzanyalı yılda 2.5 milyon Euro kazanıyor.

Samata kaç yaşında?

29 yaşında (23 Aralık 1992)Mbwana Samatta / Yaş

Samata kiralık mı?

Paylaşımda, “Kulübümüz, İngiltere’nin Aston Villa ekibinden Tanzanya Milli Takımı’nın kaptanı Mbwana Samatta‘yı 4 yıllığına kadrosuna katmıştır. Bu sezon formamızı kiralık olarak giyecek olan oyuncunun bonservisi sezon sonunda alınacaktır. Samatta‘ya hoş geldin diyor, çubuklu formayla başarılar diliyoruz” denildi.

Mbwana Samatta nerede oynuyor?

Royal Antwerp FC#70 / Forvet
Tanzanya millî futbol takımıForvet
Mbwana Samatta/Şu andaki takımları

Samata fenere nereden geldi?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Tanzanyalı Mbwana Samatta 23 Aralık 1992’de doğdu. Kariyerine Tanzanya’da African Lyon takımında başlayan Samatta, 1 sezon içinde Kongo’dan Mazembe’ye transfer oldu.

Samatta Fenerbahçe’den kaç para alıyor?

Mbwana Ally Samatta HaberGlobal’de Az Önce Konuştum programında açıklamalarda bulunan Koç, “Samatta gitti” dedi. Fenerbahçe, Samatta için Belçika kulübü ve UEFA Avrupa Ligi grubundaki rakibi Royal Antwerp ile anlaşttı. Fenerbahçe‘nin Samatta‘nın transfer sürecinden 4 milyon euro bonservis bedeli alacağı ifade edildi.

Fenerbahçe Samattayı alacak mı?

Sarı-lacivertliler, Samatta‘nın bonservisini alıp oyuncuyu Royal Antwerp’e kiraladı. Yapılan anlaşmaya göre Antwerp, 28 yaşındaki golcünün satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor. Royal Antwerp’in satın alma opsiyonunu kullanmaması durumunda oyuncu sezon sonunda Fenerbahçe‘ye dönecek.

Samata Müslüman mi?

SAMATTA MÜSLÜMAN MI? Yardımsever bir insan olduğunun da altını çizen ve başkanlığını yaptığı “Samatta Foundation” adlı vakıf hakkında konuşan 27 yaşındaki futbolcu, “Ben de bir insanım ve Müslümanım.

Samattayı kim transfer etti?

HaberGlobal’de Az Önce Konuştum programında açıklamalarda bulunan Koç, “Samatta gitti” dedi. Fenerbahçe, Samatta için Belçika kulübü ve UEFA Avrupa Ligi grubundaki rakibi Royal Antwerp ile anlaşttı. Fenerbahçe’nin Samatta‘nın transfer sürecinden 4 milyon euro bonservis bedeli alacağı ifade edildi.

Samatta Fenerbahçe kiralık mı?

Royal Antwerp, Mbwana Ally Samatta‘yı satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü de Samatta‘nın kiralandığını duyurdu.

Samata nereden geldi?

Tanzanya’nın Darüsselam kentinde dünyaya gelen Mbwana Samatta 1992 yılında dünyaya gelmiştir. … İlk profesyonel kariyerine Simba takımı ile başlayan Samatta, 2010-2011 sezonunda 25 maçta resmi forma giymiştir.

Samattayı kim aldı?

HaberGlobal’de Az Önce Konuştum programında açıklamalarda bulunan Koç, “Samatta gitti” dedi. Fenerbahçe, Samatta için Belçika kulübü ve UEFA Avrupa Ligi grubundaki rakibi Royal Antwerp ile anlaşttı. Fenerbahçe’nin Samatta‘nın transfer sürecinden 4 milyon euro bonservis bedeli alacağı ifade edildi.

Samatta kac gol atti?

Mbwana Samatta sakatlık geçmişi ve gol istatistikleri Tanzanyalı golcü, başka bir uzun süreli sakatlık yaşamadı. Kariyerindeki en gollü sezonunu 2018-19 sezonunda Genk forması ile 32 gol atarak yaşayan futbolcu, Genk forması ile çıktığı toplam 191 maçta, 76 gol attı ve 20 asist yaptı.

Fenerbahçe Samatta kiralık mı?

Tanzanyalı golcü, sezon başında kiralık olarak Belçika ekibinin yolunu tutmuştu. Samatta, eski takımı Fenerbahçe‘ye attığı golden sonra sevinmedi.