TS maçı hangi kanalda?

Trabzonsporun Maci Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında lider Trabzonspor, bugün deplasmanda Altay’a konuk olacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadı’ndaki Altay-Trabzonspor karşılaşması, saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports2’den naklen yayımlanacak.

Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Medical Park Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Alper Ulusoy yönetecek. Karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayımlanacak.

Galatasaray maçı hangi kanal veriyor?

GALATASARAY – KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Galatasaray – Kasımpaşa maçı Nef Stadyumu’nda oynanacak ve karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak mücadele beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Altay Trabzon maçı hangi kanalda?

AltayTrabzonspor maçı 21 Aralık Salı günü saat 20:00’de beIN SPORTS 2’de canlı yayınlanacak.

Konya Trabzon maçını hangi kanal veriyor?

Süper Lig’de lider Trabzonspor, ligin 25. haftasında ikinci sıradaki İttifak Holding Konyaspor‘u konuk edecek. Medical Park Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports’ta yayımlanacak.

Trabzon Boluspor Maçı Hangi Kanalda?

TRABZONSPORBOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? TrabzonsporBoluspor maçı 28 Aralık Salı günü saat 18:30’te A Spor ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Giresun maçı nerede oynanıyor?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında GZT Giresunspor‘a konuk oluyor. Fenerbahçe’de Altay Bayındır yaklaşık 3.5 ay sonra formasına kavuştu. Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma, saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Medical Park Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve A Spor’dan naklen yayınlanacak. Statü gereği tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakayı kazanan takım, son 16 turuna yükselecek.

Gs maçı hangi kanalda şifresiz?

Galatasaray, Son 16 Turu ilk maçında Barcelona ile kozlarını paylaşırken zorlu karşılaşma Exxen’den naklen yayınlanıyor. Barcelona – Galatasaray maçını şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler, dev maçı Azerbaycan kanalı olan CBC Sport’tan naklen takip edebilir.

Gs Barca hangi kanalda?

Galatasaray, Son 16 Turu rövanş maçında Barcelona‘yı 17 Mart Perşembe günü ağırlayacak. TSİ 20.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak karşılaşmanın tüm detayları fanatik.com.tr’de olacak.

Altay hangi kanalda?

Göztepe – Altay maçı 6 Şubat Pazar günü saat 19:00’da beIN SPORTS 2’de canlı yayınlanacak.

Altay Trabzon maçı ne gün?

AltayTrabzonspor, Spor Toto Süper Lig maçı, 21-12-2021 Salı günü Bein Sports 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00.

Trabzon maçı golleri kim attı?

Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor, evinde Göztepe’yi konuk etti. İlk yarısı 2-2 beraberlikle tamamlanan karşılaşmayı Bordo-mavililer 4-2’lik skorla kazandı. Trabzonspor‘a galibiyeti getiren golleri 34’de Nwakaeme, 37′, 53’te Abdülkadir Ömür ve 49’da Djaniny kaydetti.

Trabzonspor kaç kupası var?

Trabzonspor Süper Lig tarihinde 6 kez şampiyon olarak kupayı müzesine götürdü. Bordo mavili ekibin ayrıca 9 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu, 5 de Başbakanlık Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Fenerbahçe Afyonspor maçı hangi kanalda?

Lig ekibi Afjet Afyonspor‘u konuk edecek. Ülker Stadı’nda oynanacak müsabaka, saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Turgut Doman yönetecek. Karşılaşma A Spor’dan naklen yayınlanacak.