Trabzonspor’un rakibi kim oldu?

Trabzonspor’un kupadaki rakibi kim oldu?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Beşiktaş ‘ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek kupanın dışına iten Kayserispor, yarı finalde Trabzonsporun rakibi oldu. Çift maç üzerinden oynanacak olan yarı final mücadelesinin ilk ayağı 19-20-21 Nisan tarihleri arasında Trabzon‘da oynanacak.

Trabzon tur atlarsa kimle eşleşecek?

Geride bıraktığımız 2020-21 sezonunu Süper Lig’de dördüncü sırada tamamlayan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi üçüncü ön eleme turunda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Bu turda Molde ile eşleşen bordo-mavililer, 5 Ağustos ve 12 Ağustos tarihlerinde Norveç temsilcisi ile karşılaşacak.

Trabzonspor Ziraat Kupası’nda kimle eşleşti?

Türkiye Kupasında yarı final eşleşmeleri Kupada Beşiktaş’ı devre dışı bırakan Kayserispor, Antalyaspor’u eleyen Trabzonspor ile eşleşirken Gaziantep’i saf dışı bırakan Alanyaspor ise Fatih Karagümrük’ü deviren Sivasspor ile eşleşti.

Trabzon kimle Eslesti?

Trabzonspor‘un Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turundaki rakibi Norveç ligi takımlarından Molde oldu. UEFA’nın bu sezon ilk kez düzenlediği Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele edecek Trabzonspor, 3. eleme turunda Norveç’in Molde takımıyla eşleşti.

Beşiktaş Kayserispor hangi kanalda?

BEŞİKTAŞKAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Beşiktaş – Yukatel Kayserispor maçı, 2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak ve Vodafone Park’ta oynanacak. Hakem Halil Umut Meler’in yöneteceği mücadele, A Spor’dan yayınlanacak.

UEFA konferans Ligi’ndeki rakibi kim?

UEFA Konferans Ligi kura çekimi bugün gerçekleşti ve Fenerbahçe‘nin rakibi belli oldu. Avrupa ligi D Grubu’nu üçüncü bitirerek Konferans Ligi play-off’larına kalan Fenerbahçe, Çekya ekibi Slavia Prag ile eşleşti. UEFA Konferans Ligi kura çekimi bugün saat 16.00’da gerçekleşti.

Beşiktaş maçı bu akşam hangi kanalda?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 16. hafta mücadelesine sahne olacak Beşiktaş-Kayserispor maçı bu akşam 19.00’da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak.

BJK Maçı Hangi Kanalda Şifresiz?

Mücadele A Spor ekranlarından naklen ve şifresiz yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren siyah-beyazlı takım, 2021-2022’deki 5. tur mücadelesinde Altay’ı 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.

Fenerbahçe UEFA kupasındaki rakibi kim?

Fenerbahçenin Avrupa arenasındaki rakibi Slavia Prag oldu.

Konferans Ligi Fenerbahçe Rakibi Kim Oldu?

Konferans Ligi‘nde Fenerbahçe‘nin rakibi Slavia Prag oldu.

Beşiktaş maçı hangi kanal veriyor?

Sporting Lizbon – Beşiktaş maçı 3 Kasım Çarşamba 23:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak. Mücadele ile ilgili gelişmeler A Spor ekranlarında yer alacak.

BJK GS maçı şifresiz mi?

Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden ‘Galatasaray – Beşiktaş bein sports 1 canlı izle, GS BJK bein sports 1 şifresiz‘ araması yapıyor.

GS vs BJK hangi kanalda?

Galatasaray – Beşiktaş maçı 14 Mart Pazartesi günü saat 20:00’de beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Galatasaray ile Beşiktaş arasında ligde yapılan 127 karşılaşmada ise genel toplamda olduğu gibi sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor.

Konferans Ligi Fenerbahçe Rakibi Kim?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Haberleri: Fenerbahçe‘nin rakibi Slavia Prag oldu.

Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta?

İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimi TSİ 16.00’de başlayacak. UEFA Konferans Ligi‘nde grubunu lider bitiren 8 takım direkt son 16 turuna yükselecek.