Arka Sıradakiler deki Özge Kimdir?

Sevda Dalgıç nereli?

İstanbul, TürkiyeSevda Dalgıç / Doğum yeriİstanbul, Türkiye’de Marmara Bölgesi’nde yer alan şehir ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 81 ilinden biridir. Ülkenin nüfus bakımından en çok göç alan ve en kalabalık ilidir. Ekonomik, tarihî ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehirlerden biridir. Şehir, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alır. Vikipedi

Arka Sıradakiler Sibel kimdir?

Mint Prodüksiyon tarafından Fox TV için yapılan Türk drama dizisi Arka Sıradakiler‘in oyuncularından Deniz Sarıbaş dizide Sibel Kaleli karakterini canlandırdı.

Sevda Dalgıç hangi dizide oynuyor?

Arka SıradakilerSevda Dalgıç / TV şovlarıArka Sıradakiler, MinT Prodüksiyon tarafından FOX için hazırlanan drama ve gençlik türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlenmiştir. 30 Eylül 2007’de FOX’ta yayına başlamıştır. Vikipedi

Arka Sıradakiler Özge kaç yaşında?

Sevda Dalgıç, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

Sevda Dalgıç kaç yaşında?

38 yaşında (23 Şubat 1984)Sevda Dalgıç / Yaş

Sinem Öztürk nereli?

Gözde Sinem Öztürk Uslu (d. 9 Ocak 1985, İstanbul), Türk oyuncu ve sunucu.

Deniz Sarıbaş kaç yaşında?

1982 yılında dünyaya gelen Deniz Sarıbaş, İzmir doğumludur. Deniz Sarıbaş, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar, Metropol Cafe… Gibi yapımlarda rol almıştır..

Deniz Sarıbaş kim?

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunudur. En Son Babalar Duyar adlı dizinin senaryosuna katkıda bulunan Deniz Sarıbaş, 2006 yılında yayınlanan İlk Aşkım adlı dizinin senaryosunu İnan Güngören ve Sinan Biçici ile birlikte yazdı.

Arka Sıradakiler Oktay kimdir?

Bülent Çetinaslan (25 Mayıs 1974, Ankara), Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur.

Deniz Sarıbaş hangi dizide oynuyor?

Deniz Sarıbaş

  • Reaksiyon. 2014.
  • Arka Sıradakiler. 2007 – 2012. Sibel.
  • Metropol Cafe. 2007. Sekreter.
  • Benimle Evlenir misin? 2001.

Arka Sıradakiler Saffet kim?

Barış Atay Mengüllüoğlu, daha önce Hacı ve Şöhret adlı dizilerde oynadı. Ayrıca Kavuk ve Zincirbozan adlı filmlerde de rol aldı. Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Saffet karakteriyle dikkat çekti.