Pişiriciler film kaç yaş?

Robot Ron kaç yaş?

ROBOT RON: BİR SORUN VAR 7+ Dijital çağda arkadaşlık, dayanışma, zorbalık ve empati temalarında eğlenceli bir animasyon.

Şarkını Söyle 2 kac yas?

Her çocuğun gelişimi değişiklik göstermekle birlikte 7 yaş ve üzeri çocuklar için, izlemesi eğlenceli ve çok öğretici bir filmdir.

Sihirli Ejder kac yas?

SİHİRLİ EJDER 7+ Eğlenceli, ailece izlenebilecek renkli bir film ama bazı detaylara dikkat yine de.. Çin’de geçen bir modern hikayeye sahip “Sihirli Ejder”.

Çocukların sinemaya girme yaşı kaç?

Yaş sınırı Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca belirleniyor ve yasal bir uygulama olduğundan belirlenen yaş sınırı altındaki misafirlerimizi salonlarımıza alamıyoruz. Ancak 7A,13A,15A gibi A kodu içeren sınırlamalarda minik misafirimiz yanında yaşı tutan aile bireyiyle beraber filmi izleyebiliyor.

Robot Ron bir sorun var kaç dakika?

1 saat 46 dakikaRobot Ron: Bir Sorun Var / Süre

Robot Ron bir sorun var ne zaman çıkacak?

15 Ekim 2021 (Birleşik Krallık)Robot Ron: Bir Sorun Var / Gösterime giriş tarihi

Şarkı Söyle 2 ne zaman çıktı?

Şarkını Söyle 2, Illumination tarafından üretilen ve Universal Pictures tarafından dağıtılan bir Amerikan bilgisayar animasyonlu müzikal komedi filmidir. 2016 yapımı Şarkını Söyle filminin devamı niteliğindedir. Film, 22 Aralık 2021’de gösterime girmiştir.

Sign 2 ne zaman çıkacak?

22 Aralık 2021 (ABD)Şarkını Söyle 2 / Gösterime giriş tarihi

Ailem robotlara karşı kaç yaş için?

Birleşik Krallık’ta U (her yaş grubuna uygun), Amerika’da ise PG (çocukların ebeveynle izlemesi önerilir) olarak değerlendirilen film, Netflix’in kendi kararıyla Rusya’da 18+, Türkiye’de ise 13+ yaş sınırıyla gösterilmekte.

Enkanto sihirli dünya kaç yaş üstü?

ENKANTO: SİHİRLİ DÜNYA 5+

Sinemaya kaç yaş altı giremez?

Sinema salonları, yanında yetişkin bir gözlemci olmayan 17 yaş altı çocukları kapıdan geri çevirmekle kanunen yükümlüdür. (tam ismi: Restricted) NC-17: hiçbir şart altında 17 yaş altı çocuklar sinemaya alınmaz.

Sinemada ara ne zaman verilir?

filmlerde belirli zaman aralıklarında (şu anda hatırlamıyorum ama 15 dakika olması muhtemeldir) ekranın sağ veya sol köşesinde bir nokta belirir.genellikle 3. noktanın çıkmasından bir kaç saniye sonra ara verilir.

Robot Ron bir sorun var ne zaman?

Cinemaximum’da Film İzlemenin En Kolay, En Hızlı Ve En Lezzetli Yolunu Keşfet! Sendromsuz Pazartesi Cinemaximum’da! Artık Pazartesi Günleri de Cinemaximum’da Halk Günü!

Robot Ron bir sorun var kaç saat sürer?

Filmle ilgili oluşan bu beklenti genelde seyirde bir kötü etki yaratır ancak Robot Ron için durum hiç de böyle olmadı. Hatta tam tersine filmin 1 saat 46 dakikalık ekran süresini oldukça verimli kullanıp, eğlenceli anlar yaşattığını söyleyebilirim. Filmin fragmanını izlemek için tıklayın.

Şarkını Söyle 2 bilet kaç TL?

Sabah Seansı 24.00 TL (12:30 öncesi seanslar için geçerlidir. Halk Günleri hariçtir.)