TLC hangi medya grubunun?

TLC açılımı ne?

TLC (eski adı olan The Learning Channel’in kısaltması), Discovery Communications’a ait bir ABD kablo ve uydu televizyon kanalı.

TLC TV sahibi kim?

DiscoveryTLC / SahipDiscovery, Inc. bir Amerikan küresel medya ve eğlence şirketi. Şirket 1985’te tek bir kanal olarak başladı, Discovery Channel. Bugün ise DCI’in dünya üzerinde 170 ülkede, 33 dilde, 1.5 milyar katılımcısı ile 100’ün üzerinde kanalı ve 29 eğlence markası var. Discovery Communications Silver Spring, MD’da kuruldu. Vikipedi

DMAX ve TLC kimin?

DMAX, Discovery Communications’ın Türkiye’de 17 Mart 2018’de NTV Spor’un yerine kurduğu yaşam tarzı ve eğlence içerikli televizyon kanalıdır. Yayın içeriklerinde zorlu meslekler, spor ve arabalar gibi konular barındırmaktadır. Kanal, Discovery Communications’ın TLC‘den sonra Türkiye’deki ikinci şifresiz kanalıdır.

TV 2 sahibi kim?

teve2, 18 Ağustos 2012’de yayına başlayan Demirören Holding’e bağlı televizyon kanalı. Kanal, Turner Broadcasting System’in TNT’yi Türkiye’den çekme kararı alması nedeniyle yayın haklarını Doğan Yayın Grubuna satması sonucunda kurulmuştur.

TLC ne demek tip?

Total akciğer kapasitesi (TLC), fonksiyonel rezidüel kapasite (FRC) ve rezidüel volüm (RV) akciğerler ve göğüs duvarının basınç-volüm ilişkisiyle tanımlanır. Akciğer volümleri helyum dilüsyon ve nitrojen washout gibi gaz dilüsyon yöntemleri ya da doğrudan vücut ple- tismografisiyle ölçülebilir.

TLC hangi ülkelerde var?

TLC (Türkiye)
Ülke Türkiye
Dili Türkçe
Yayın alanı Türkiye Kuzey Kıbrıs Azerbaycan
Genel merkez Etiler, Beşiktaş, İstanbul

TCL hangi ülkenin markası?

Huizhou, ÇinTCL Corporation / Kurulduğu yer

TCL nasıl bir marka?

TCL, hızla büyüyen tüketici elektroniği şirketi ve küresel TV sektörünün lider oyuncusudur. 1981 yılında kurulan şirket dünya genelinde 160 pazarda faaliyet göstermektedir. 2020 2.çeyrek OMDIA raporuna göre, TCL adetsel bakımdan TV pazarında 2. sırada yer almaktadır.

Star tv sahibi kim?

Star TV, Doğuş Yayın Grubu bünyesinde Türkiye’de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. Kanalın eski adları Star 1 ve İnterStar’dır. Şirketin unvanı, Star TV Medya Hizmetleri A.Ş.’dir.

24Kitchen kimin kanalı?

24Kitchen, News Corporation ve Sony Pictures Entertainment tarafından ortak kurulan, 24 saat yayın yapan bir yemek kanalıdır. 12.12.2012 tarihinde D-Smart ve KabloTV platformlarından HD olarak yayına başlamıştır.

A Haber kanalının sahibi kim?

a Haber, 2011 yılında Turkuvaz Medya Grubu tarafından kurulmuş haber kanalıdır.

FRC tıp anlamı nedir?

Fonksiyonel Rezidüel Kapasite (FRC): Sakin solunum sırasında ekspirasyonun bitiminde akciğerler ve hava yollarında bulunan gaz hacmidir. Ekspiratuar rezerv volüm ile rezidüel volümün toplamından oluşur.

Obstrüktif nedir ne demek?

Obstrüktif, genellikle KOAH hastalığında geçen bir terimdir. Bu terim damarların tıkanmasını ifade eder. Tıkayıcı olarak kullanılan bir terimdir.

TLC kanalı nerede?

TLC (Türkiye)
Dili Türkçe
Yayın alanı Türkiye Kuzey Kıbrıs Azerbaycan
Genel merkez Etiler, Beşiktaş, İstanbul
Adres Nispetiye Mah. Adnan Saygun Caddesi Akmerkez B3 Blok Kat 11 Etiler Beşiktaş/İstanbul

TCL Türk malı mı?

TCL Türkiye’de telefon üretecek. TCL Corporation, merkezi Çin’in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.