21 Aralık Kıyamet nerede kopmayacak?

Şirince köyü neden kıyametten etkilenmeyecek?

SIR MARDUK’TA Milattan Önce yaşayan Mayalar’a göre Marduk gezegeni, 21 Aralık’ta dünyaya çarparak kıyamete yol açacak. Ancak kendilerini ‘Mavi Enerji Grubu’ olarak tanıtan topluluğa göre kıyametten Şirince ile Fransa’nın güneyindeki Bugarach Köyü etkilenmeyecek.

Kiyamet nerelerde kopmayacak?

Kıyametin kopmayacağı tek yer: Şirince. Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyü, yılda 1,5 milyon ziyaretçi sayısı ve Uzakdoğulu misafirleriyle önemli turizm merkezlerini geride bıraktı.

Maya takvimi neden 2012 de bitiyor?

Bilim insanları, antik Maya uygarlığından kalan tapınak kalıntıları üzerinde yaptıkları kimyasal analizlerle ulaştıkları tarihlere dayanarak, 21 Aralık 2012‘de sona eren Haab takviminin bitiş tarihinin doğru olduğunu teyit etti.

Şirince olayı nedir?

Köy, kendilerini “Mavi Enerji Grubu” olarak adlandıran bir grubun 21 Aralık 2012’de sonlanan Maya takvimine göre kıyametin kopacağı ve bundan sadece Şirince ile Fransa’nın Bugarach köyünün etkilenmeyeceği inanışı nedeniyle dünyanın ilgi odağı haline geldi.

Şirince köyünde kıyamet kopmayacak mı?

Maya takvimine göre kıyamet 21 Aralık’ta kopacak. İzmir’in Şirince Köyü de 21 Aralık’ta kopacak kıyamet sonrası dünyada zarar görmeyecek iki köyden biri olarak kabul ediliyor.

2012 kıyamet olayı nedir?

22 Aralık 2012‘de Dünya ‘Foton Kuşağı’ denen manyetik bir alanın etkisine girecek. Geçiş dönemi denen bu olay yaşanırken dünya ilk önce yavaşlayıp ardından altı gün boyunca duracak. Bu durma esnasında insanlık derin bir uykuya dalacak. Altı günlük evrede dünya, üç gün kararıp üç gün aydınlanacak.

2012 kıyamet koptu mu?

sonra bir şey olmayınca tarihler aralık 2012ye çekildi ve antik maya takviminin 2012 kış solstisinde sona erişiyle bağlantılandırıldı. dolayısıyla da kıyamet günü 21 aralık 2012 oldu.

2012 de kıyamet koptu mu?

sonra bir şey olmayınca tarihler aralık 2012ye çekildi ve antik maya takviminin 2012 kış solstisinde sona erişiyle bağlantılandırıldı. dolayısıyla da kıyamet günü 21 aralık 2012 oldu.

Maya takvimine göre cinsiyet nasıl hesaplanır?

MAYA TAKVİMİ

  1. Annenin yaşı ve gebe kalma ayı her ikisi de tek sayı veya her ikisi de çift sayı ise, maya takvimine göre bebeğin cinsiyet kız olur.
  2. Annenin yaşı ve gebelik aylarından biri tek ve diğeri çift ise bebeğin cinsiyeti erkek olur.

Şirince köyü neden meşhur?

Şirince‘nin meyve şarabı çok meşhur. Buraya gelmişken köyün merkezindeki mahzenlerde şarap tadımı ve alışverişi yapabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi en doğru yer Hera Kafe. Şirince‘nin olayı meyve şarabı ama klasik üzüm şarabı tercih ederseniz, Hera’da o da var.

Şirince Köyü özelliği ne?

Selçuk– Şirince Köyü – İzmir İzmir’in Selçuk İlçesi’ne bağlı ve Selçuk’a 8 kilometre mesafede tarihi mimarisi korunmuş turistik bir köydür. Özgün adı olan Kırkınca’nın efsanevi bir çağda dağlara vuran kırk kişiye atfen verildiği rivayet edilir.

Şirince de kıyamet kopacak mı?

Maya takvimine göre kıyamet 21 Aralık’ta kopacak. İzmir’in Şirince Köyü de 21 Aralık’ta kopacak kıyamet sonrası dünyada zarar görmeyecek iki köyden biri olarak kabul ediliyor.

21 Aralık 2012 de ne oldu kısaca?

Dünya’nın sonunu getirecek afetlerin kopmasına neden olacak olayın ise “X Gezegeni” olarak adlandırılan Marduk’un (nam-ı diğer Niburu) 21 Aralık‘ta Jüpiter ile Mars arasına girmesi ve Güneş Sistemi’ndeki dengeleri devasa çekim gücüyle alt üst edecek olması.

21 Aralık 2012 de ne oldu?

21 Aralık 2012, Maya Takvimi’nin bitişi kesinlikle değildir. Mayaların takvim hesabındaki döngülerden biri olan 5125.37 yıllık (1.872.000 günlük) döngünün sonudur. Yani takvim, bu tarihten sonra yeniden başlayacaktır.

21 Aralık 2012 Kıyamet koptu mu?

Maya takvimine göre 21 Aralık 2012‘de Marduk gezegeni dünyaya çarpacağı ve kıyametin kopacağı bundan sadece Şirince ile Fransa’nın güneyindeki Bugarach köyünün etkilenmeyeceği belirtiliyor.