SCP tr nedir?

SCP canavarları gerçek mi?

SCP gerçek mi? Hayır. Tüm SCP‘ler kurgusaldır.

SCP nin açılımı nedir?

scp foundation, ‘anormal’ olarak tanımlanabilecek muhtelif eşyaları, insanları, varlıkları vb. koruma, kontrol altına alma ve gerek onları insanlığın geri kalanından, gerekse insanlığı onlardan koruma amaçlı bir organizasyondur (scpnin açılımı ‘secure, contain, protect’ yani ‘bul, kontrol altına al ve koru’ …

SCP 0.02 ne yapar?

Açıklama: SCP002, 60 m³ (yada 2000 ft³) boyutunda tümörümsü bir et yığınıdır. Yanındaki demir bir kapı içine girişi sağlar. İçi düşük bütçeli, mütevazı bir apartman dairesi görünümündedir. İçerideki tek bir duvar bir pencereye sahipken, bu pencere dışarıdan gözükmez.

SCP 3000 nerede yaşıyor?

Özel Saklama Prosedürleri: SCP3000‘in bulunduğu alan şu anda Bengal Körfezi’nde yaklaşık 300 kilometre çapında bir alandır ve düzenli olarak Vakıf gemileri tarafından devriye gezilmelidir.

SCP Vakfı gerçek mi?

SCP Vakfı (İngilizce: SCP Foundation), aynı adlı internet tabanlı işbirlikçi yazma projesi tarafından belgelenen kurgusal bir vakıftır. Web sitesinin kurgusal evreninde SCP Vakfı, SCP‘ler olarak adlandırılan doğal hukuku ihlal eden bireyleri, varlıkları, yerleri ve nesneleri saptamaktan ve saklamaktan sorumludur.

SCP 682 gerçek mi?

Açıklama: SCP682 kaynağı bilinmeyen, büyük ve belirsiz türden bir sürüngene benzeyen bir yaşam formudur. Son derece akıllıdır ve SCP-079 ile birbirlerine maruz kaldıklarında karmaşık konuşmalara girdikleri görülmüştür. SCP682 yaşamdan nefret etmektedir, ve bunu çeşitli görüşmelerinde belirtmiştir.

SCP 008 nedir?

Açıklama: SCP008 Karmaşık bir priondur. Her bir örneği G2 binalarında bulunmaktadır. SCP008‘in üstünde yapılan araştırmalar çok gizlidir ve genel olarak SCP008‘in başka bir kurum yada ülke tarafından gelecekte sentezlenmesini önlemek içindir.

Kaç tane SCP var?

Şubat 2021 itibarıyla, yaklaşık 6.100 SCP nesnesi hakkında makaleler vardır; yeni makaleler sıklıkla eklenmeye devam edilir. SCP Vakfı ayrıca “Vakıf Hikâyesi” olarak adlandırılan dört bin kadar kısa öykü içermektedir.

SCP 3812 gerçek mi?

Louisiana eyalet kayıtlarından alınan bir görüntüdür. Açıklama: SCP3812 gerçeklik değiştiren bir varlıktır.

SCP 049 gerçek mi?

Not: SCP‘ler gerçek değildir, kurgudan ibarettir. Özel saklama prosedürleri: SCP049 Site 19 Araştırma Sektör 2’de standart güvenlikli insansı muhafaza hücresinde tutulmalıdır.

SCP-049 gerçek mi?

Not: SCP‘ler gerçek değildir, kurgudan ibarettir. Özel saklama prosedürleri: SCP049 Site 19 Araştırma Sektör 2’de standart güvenlikli insansı muhafaza hücresinde tutulmalıdır.

SCP 682 nasıl öldürülür?

Şu anda hiçbir SCP Takımının SCP682‘yi yok edebilmesinin imkânı yoktur ve sadece büyük derecede fiziksel hasar verebilmektedir. SCP682, 5 metre³ boyutlarında içerisi 25 cm güçlendirilmiş aside-dayanıklı çelik plakalar ile kaplanmalıdır.

SCP 009 nedir?

Açıklama: SCP009, bir takım eşsiz özelliklere sahip yaklaşık 3.700 litre bir maddedir. Maddenin küçük miktarı her aşamada sıradan su kadar renksiz iken topluca ayrı bir derin kırmızı renk alır.

SCP 005 nedir?

Açıklama: Görüntü olarak SCP005 1920’lerde yapılmış normal bir anahtara benziyor. Anahtar bir sivilin yüksek güvenlikli bir binaya girişiyle ortaya çıktı. SCP005 Tüm kilitleri açma özelliğine sahip. Kilidin mekanin veya elektronik olması farketmiyor.

SCP 6 Nedir?

Açıklama: SCP-006-J, bütün araştırmacıların taşak kadar korkunç olduğu hakkında anlaştığı bir böceğimsi yaratık topluluğudur.