Uyumsuz Serisi kaç film var?

Uyumsuz kaç filmi var?

Veronica Roth imzalı dünya çapında fenomen olan aynı adlı roman serisinden beyazperdeye uyarlanan Uyumsuz serisi birer yıl arayla toplam 3 filmi beyazperdede seyircilerle buluşturdu.

Uyumsuz filminde kaç grup var?

Başrollerinde Shailene Woodley, Theo James, Ashley Judd, Jai Courtney, Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Tony Goldwyn, Maggie Q ve Kate Winslet gibi isimler yer alır. Hikâye distopik ve kıyamet sonrası Chicago’da, insanların meziyetlerine göre 5 gruba ayrıldığı bir toplumda geçer.

Uyumsuz Serisi 4 var mı?

Uyumsuz Serisi‘nin dördüncü ve son filminin 2017 yılı içinde gösterime girmesi planlanıyordu, ancak yapımcı Lionsgate, filmi gösterime sunmaktan vazgeçti ve filmin televizyonda yayınlanacağı duyuruldu.

Uyumsuz kaç seridir?

Uyumsuz, Amerikalı yazar Veronica Roth’in kaleme aldığı bir seridir. Bu seriyi oluşturan kitaplar Uyumsuz, Kuralsız, Yandaş ve Dört: Bir Uyumsuz Koleksiyon Kitabı’dır. Serideki bütün kitaplar beyazperdeye de uyarlanmıştır.

Uyumsuz Serisi 1 film hangisi?

Bu kitapların hepsi filme çekilmiştir. Uyumsuz 18 Nisan 2014 yılında vizyona girmiştir. 11 Mart 2016 yılında ise Yandaş filmi vizyona girmiştir. Son olarak gösterime Dört: Bir Uyumsuz girdi.

Uyumsuz 2 kac saat?

1 saat 59 dakikaInsurgent / Süre

Uyumsuz filmi hangi kategoride?

Uyumsuz, bir aksiyon ve bilim kurgu filmidir. Başrollerinde ise Shailene Woodley, Theo James ve Kate Winslet yer almaktadır.

Uyumsuz Serisi devamı gelecek mi?

InsurgentUyumsuz / Devam filmi

Uyumsuz 3 var mı?

Veronica Roth’un çok satan kitabından uyarlanan Uyumsuz serisi bu akşam üçüncü filmi ile ekranlarda olacak.

Uyumsuz kaç kitap?

Uyumsuz2011
Kuralsız2012Yandaş2013Dört – Bir Uyumsuz Koleksiyon Kitabı2014
Uyumsuz/Kitaplar

Uyumsuz Tris ölüyor mu?

Mutlu anlarında bu sefer mutluluktan ağladım sonuçta kitabın yarısında çoğunda salya sümük ağladım. En sonunda Tris öldü ve ağlamaktan kıpkırmızı olan gözlerime aldırmadan hüngür hüngür ağladım ve şu anda bile Tris‘in öldüğünü yazarken ağlıyorum. Üç kitap boyunca en yakın arkadaşım olmuş meğersem.

Kuralsız kaç seri?

Uyumsuz Serisi 4 Kitap Set Veronica Roth (Uyumsuz, Kuralsız, Yandaş, Dört)

Uyumsuz kaç saat sürüyor?

2 saat 19 dakikaUyumsuz / Süre

Divergent ne anlatıyor?

Uzak bir gelecekte geçen distopik hikayede insanlık, her biri farklı bir erdemi temsil eden beş farklı parçaya bölünmüş bir düzende yaşamaktadır. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine göre bu beş bölümden birine dahil olup ömür boyu bu bölümde yaşamlarını sürdürmektedirler.

Uyumsuz serisi bitti mi?

Uyumsuz 18 Nisan 2014 yılında vizyona girmiştir. 11 Mart 2016 yılında ise Yandaş filmi vizyona girmiştir. Son olarak gösterime Dört: Bir Uyumsuz girdi. Bu kitapları gibi bu serinin son filmidir.