Hangi köyü cinler bastı?

Üyücek köyünde neler oldu?

1989 yılından beri çözülemeyen gizem köyü terk ettirdi. Cinlerin bastığı söylenen köyde genç gazeteci kayıplara karıştı, 7 kişi öldü.

Kara Dedeler Olayı Gerçek mi?

Yapılan resmî açıklamalarda filmde oyuncu olmadığı ve filmin 1989 yılında çekilen üç kasetin derlenmesi ile oluşturulduğu açıklanmıştır. Filmin içerisinde görülen kişilerin bu kasetlerde yer alan ve olayı bizzat yaşayan gerçek kişiler olduğu savunulmaktadır.

Sakaryada cinli köy nerede?

Habertürk’ten Serkan Akkoç’un haberine göre; esrarengiz kişiye “Beyaz Adam” lakabı takan köylüler gece nöbet tutuyor Yeniköy, Sakarya‘nın Akyazı İlçesi’ne 7 kilometre uzaklıkta, dağlık bölgede kurulu, yerleşimin dağınık olduğu tipik bir Karadeniz köyü. Tamamına yakını Karadeniz kökenli 350 hanede 1500 nüfus yaşıyor.

Balıklıova cinli köy nerede?

İzmir’in Urla ilçesine bağlı olan Balıklıova, Urla’nın merkezineyse 30 kilometre mesafede.

Üyücek köyü nereye bağlı?

Üyücek Köyü Kütahya ilinde yer almakta olup, Tavşanlı Köyleri semtinde bulunan Üyücek Köyü Tavşanlı ilçesine bağlıdır.Üyücek Köyü haritası konumu ise 39° 24′ 6.1164” Kuzey ve 29° 28′ 34.3200” Doğu gps koordinatlarıdır. Üyücek Köyü bağlı olduğu Tavşanlı ilçe merkezine 16 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Davutlu köyünde ne oldu?

7 KİŞİ PARÇALANARAK ÖLDÜRÜLDÜ Kamera ile kaydedilen sorgunun nedeni köydeki üç evde yaşayan yedi kişinin kısmen parçalanarak öldürülmesi ve bir evin duvarına Arap alfabesi ile H. B.’nin isminin kan kullanılarak yazılmasıydı. Ölen kişiler arasında H. B.’nin kamerayı bıraktığı çocuk da bulunuyordu.

Davutlu köyü gerçek mi?

Lüleburgaz’da bulunan Davutlu Köyü ‘Karadedeler Olayı’nın yaşandığı iddia edilen yer. Bu köyde yaşanıldığı iddia edilen paranormal olaylar bir filme bile konu oldu. 1989 yılında köylüler köyde ‘cini varlıklar’ gördüklerini polise söyledi. Bir gazeteci de köyü ziyarette bulundu.

Cinli Köy nerede?

Davutlu Köyü / Kırklareli Filmlere konu olan ‘Karadedeler Olayı’ Lüleburgaz’da bulunan Davutlu Köyü‘nde yaşandığı iddia edilmiştir. 1989 yılında köylüler köyde ‘cini varlıklar’ gördüklerini polise söyledi.

Azem köyü nerede?

Sakarya’daki Büyülü Köy: 1921 yılında Sakarya’da yaşanan hikayeye göre bir köyde açıklanamayan olaylar başlayınca köyün 117 hanesi köyden kaçar. İddiaya göre köyü cinî varlıklar basmıştır. Sebebi ise Arapçada ‘savunucu’ anlamına gelen azem büyüsünün yapılmış olmasıdır.

Şirince cinli köy nerede?

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyü bugünlerde turistik bir yer.

Balıklıovanın denizi nasıl?

Denizi her daim sakin ve temiz. Suyu berrak ancak denizi kumluk değil. Yine de bölgede denize girmek için öncelikli tercih etmeniz gereken bir yer.

3 dedeler olayı nedir?

Köydeki üç ayrı evde yedi kişi parçalanarak öldürülmüştür, kamerayı verdiği çocuk da dahil. 3 Şubat 1989’da bir ormanda H.B.’nin giysileri ve not defteri bulunur, kendisinden bir daha haber alınamaz. H.B.’yi sorgulayan jandarma ise yıllar sonra bunalıma girerek intihar eder.

Davutlu köyü olayı nedir?

7 KİŞİ PARÇALANARAK ÖLDÜRÜLDÜ Kamera ile kaydedilen sorgunun nedeni köydeki üç evde yaşayan yedi kişinin kısmen parçalanarak öldürülmesi ve bir evin duvarına Arap alfabesi ile H. B.’nin isminin kan kullanılarak yazılmasıydı. Ölen kişiler arasında H. B.’nin kamerayı bıraktığı çocuk da bulunuyordu.

Bursada cinli köy nerede?

Bursa‘nın İnegöl İlçesine bağlı Mezit ve Sulhiye mahalleleri, Dabbe Zehr-i Cin filmindeki ‘üç çatallı gölge köy‘ün İnegöl’de olduğuna inanların akınına uğruyor.

Zamansız köyü nerede?

Antalya’nın Demre ilçesinde yer alan Likya Birliği’nin en küçük kentlerinden Simena Antik Kenti olan Kaleköy, Türkiye’de karada olup da karayolu ulaşımı olmayan ender güzelliklerden. Böylesine güzel bir köye ulaşmak azıcık zahmetli, evet. Kaş’tan yarım saat araba ile Üçağız’a geçip, oradan tekne kiralayabilirsiniz.