Seungri şu an ne yapıyor?

Seungri şuan ne yapıyor?

Seungri şu anda askerliğini yapıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında erlikten çavuşluk rütbesine terfi ettirildi. Aktif askerlik görevi Eylül’de sona erecek. Seungri, er olarak orduya katıldığı Eylül 2020’den bu yana askeri mahkemelerde yargılanmayada başladı.

Seungri olayı ne?

Seul Metropoliten Polis Ajansı olayı soruştururken kulübün fuhuş, uyuşturucu kaçakçılığı ve polis yolsuzluğuna karıştığını öğrendi. Kulübün yöneticilerinden olan Big Bang grubundan Seungri daha sonra seks rüşvetiyle suçlandı ve 11 Mart 2019’da eğlence sektöründen ayrıldı.

Seungri ne zaman hapse girdi?

12 Ağustos’ta SBS News’e göre, Seungri Genel Askeri Mahkeme tarafından 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı ve fuhuş ve yasadışı kumara aracılık etmek suçlamasıyla resmi olarak yasal gözaltına alındı.

Yong Jun Hyung gruptan ayrıldı mı?

Yong Junhyung, Highlight’tan ayrıldığını açıkladı. Ve ajansı da bir süre sonra bunu onayladı.

Seungri hapse girdi mi?

Seungri, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 12 Ağustos’ta SBS News’e göre, Seungri Genel Askeri Mahkeme tarafından 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı ve fuhuş ve yasadışı kumara aracılık etmek suçlamasıyla resmi olarak yasal gözaltına alındı.

Seungri suclu mu?

da paylaşmadı. 1. Lee Seungri, tecavüz, taciz veya herhangi bir cinsel tacizle suçlanmadı. Mahkemede, polis raporlarında ve hatta basın tarafından bile böyle bir şeyden söz edilmedi. Lee, yanlış bilgi yüzünden sadece Koreli olmayan sosyal ortamlarda “tecavüzcü” olarak kabul ediliyor.

Hyunseung neden ayrıldı?

Jang Hyunseung BEAST‘ten ayrılmaya ve yoluna solo şarkıcı olarak devam etmeye karar verdi. Bu haber, son aylarda Jang Hyunseung‘un sözde ”davranış problemi” ve fan buluşması gibi grubun aktivitelerine katılmaması yüzünden elde edilen endişe ve tartışmalardan sonra geldi.

Beast Junhyung neden ayrıldı?

Yong Junhyung, gizli kamera videoları paylaşmasa bile Jung Jun Young’ın paylaştıklarını izlediğini açıklayıp Highlight’tan ayrıldığını bildirdi.

Highlight dağıldı mı?

Tüm üyeleri askere gidecek olan grup 25 Kasım’da “Outro” adlı yıl sonu konserini tamamladı ve fanlarına veda ettiler. Konserin sonuna doğru Yong Junhyung, ”Dört üyeyle konser vereceğimizi bilmiyorduk. Bazı zor zamanlar geçirdik, ama şu anda hiçbirini hatırlamadığımız için çok mutluyuz.

X1 neden dağıldı?

İyi bir çıkışla kariyerine başlayan X1 grubu bir süre sonra Mnet’in oy manipülasyonu yapmasının ortaya çıkması ile 6 Ocak 2020 tarihinde dağıldı.

Beast neden ayrıldı?

BEAST geçtiğimiz yedi yıl boyunca fanları ve zirveye ulaşma hayalini paylaşmak için sıkı çalışıyor. Bu sebeple bu kararı vermek üyeler, şirket ve herkes için için kolay olmadı. Şuanda beş üye olan BEAST 2016’da yeni bir albüm yayımlamayı ve yurt dışı ve yurt içinde aktif olmayı planlıyor.

X1 e ne oldu?

X1 üyeleri ajansı grubun dağıtılacağını açıkladı. X1 üyeleri ve ajansların her biri oybirliğiyle anlaşma koşuluyla müzakere etti, ancak bir anlaşmaya varamadık, bu yüzden onların dağılmasına karar verdik.” …

X1 ne zaman çıkış yaptı?

Mnet’in hayatta kalma programının 4. sezonu olan Produce X 101’in finale kalan 11 yarışmacısından oluşan X1, 27 Ağustos 2019’da “Emergency: Quantum Leap” albümüyle debut yaptı. Bu sezonki proje grubu geçen sezonlardan farklı olarak daha uzun süre promosyon yapacak, 5 yıl.

Beast grubuna ne oldu?

Bugünden itibaren Jang Hyunseung BEAST‘ten ayrıldı ve grup beş kişi olarak yeniden oluşturuldu: Yoon Doojoon, Lee Gikwang, Yang Yoseop, Yong Junhyung, ve Son Dongwoon. … Tüm üyeler arasındaki görüşmelerden sonra Jang Hyunseung ve grubun yollarının ayrılmasına ve grubun tekrar oluşturulmasına karar verildi.

X1 ayrıldı mı?

X1 üyeleri ajansı grubun dağıtılacağını açıkladı. 6 Ocak’ta ajansları aşağıdaki resmi basın açıklamasını paylaştı: … X1 üyeleri ve ajansların her biri oybirliğiyle anlaşma koşuluyla müzakere etti, ancak bir anlaşmaya varamadık, bu yüzden onların dağılmasına karar verdik.”