Red 15 tarifesi ne kadar?

Red 15 paketinde neler var?

REDli 15 Paketi ( Eski Kullanıcılara Özel)

  • 15 GB İnternet.
  • 1500 DK Her Yöne Konuşma.
  • 250 SMS.

10 Nis 2018

Vodafone Redli 15 paketi nedir?

Vodafonelular ve sabit hatlarla sınırsız konuşabilirsiniz. Yeni gelen Redlilere özel Sınırsız Tiktok paketi aylık 25TL yerine 15TL! Bu paket ile Tiktok uygulaması yönüne internet kullanımınız GB kotanızdan düşmez. 23 ülkeyi ayda 120 dakika ücretsiz arayabilirsiniz.

Red 10 tarifesi ne kadar?

Tarifenin aylık ücreti ilk 12 ay 49,98 TL, ikinci 12 ay 60,18 TL olur. Tarifenin içeriğinde aylık 10 GB internet, yurtici heryone 1000 DK, Vodafone ve sabit hatlarla SINIRSIZ konusma ve 250 SMS bulunmaktadır. Tarife içeriğinde İletişim Pass(Whatsapp, Facebook Messenger, Call+ , Vodafone Message+,BİP,YaaY) bulunur.

Vodafone Red farkı nedir?

Vodafone Red, Vodafone bireysel faturalı tarifeleri içerisinde 4 GB veya daha fazla internet içeriği olan, bol internetin yanısıra Netflix, Spotify gibi 4.5 G servislerini ücretsiz sunan, 51 ülkede yurtiçindeymiş gibi tarifeniz ile aynen konuşturan, 23 ülkeyi Türkiye’den ücretsiz arama imkanı sunan ve havaalanı …

Red Pass sosyal de neler var?

Vodafone Pass Sosyal Paketi Facebook, Twitter ve Instagram uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki sosyal medya içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Red li nasıl olunur?

Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008’i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz. İşlemlerinizi Online Self Servis veya Vodafone Yanımda üzerinden yapmak için tıklayınız.

Vodafone Red geçiş nasıl oluyor?

Online Self Servis’te bulunan Tarife ve Paketlerim altında bulunan Tarife Değişikliği sekmesine ya da Vodafone Yanımda uygulamasında bulunan ‘Tarifem’ sekmesi altından değiştirebilirsiniz. Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008’i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

Vodafone faturasız hat ne kadar?

Yeni bir Vodafone faturasız hat satın almak isteyenler en az 95 TL en fazla 120 TL aralığında ücret ödüyorlar. Vodafone bayilerinde fiyatlar değişkenlik göstererek kimi bayide hattınıza bakiye olarak tanımlanırken kimi bayide de tarifenize ek paketler eklenebiliyor.

Vodafone 15 GB kaç TL?

Red Sınırsız İletişim 20GB Sınırsız TikTok 25TL yerine 15TL! Vodafonelular ve sabit hatlarla sınırsız konuşabilirsiniz. Yeni gelen Redlilere özel Sınırsız Tiktok paketi aylık 25TL yerine 15TL! Bu paket ile Tiktok uygulaması yönüne internet kullanımınız GB kotanızdan düşmez.

Vodafone aylık 15 GB paketi nasıl yapılır?

Tüm Faturalı Bireysel Vodafonelular yararlanabilir.Bireysel esnaf ve yeni aboneler de ek paketten yararlanabilir. Ek paketi hangi kanallardan alabilirim? Aylık 15GB ek paketi; Vodafone.com.tr, Vodafone Yanımda ve çağrı merkezi kanallarından alınabilir. *IVR 542 ve 7000’den de daha sonrasında satışı yapılacaktır.

Vodafone 15 GB nasıl yapılır?

Her Şey Yanımda Hakkında Her Şey Yanımda’dan yapacağınız ilk alışverişinizde haftalık 15 GB hediye kazanırsınız. Sipariniz teslim edildikten 14 gün sonra GB hakkınız hattınıza otomatik olarak yüklenir. Tüm siparişinizi iptal ya da iade ettiğinizde kampanyadan yararlanamazsınız.

Vodafone Red aile indirimi nasıl yapılır?

2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone Red sahibi ise, Vodafone Red‘e yeni geçen aile üyesinin, Red hattını 45TL indirimle satın alabilirler. 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone faturalı hat sahibi, Vodafone Red‘e yeni geçen aile üyesinin, Red hattını 45TL indirimle satın alabilirler.

Vodafone Red 23 ülke hangileri?

Red Tarifeleriyle 23 Vodafone Ülkesine geçerli 120 DK Konuşma Ücretsiz!

  • Almanya.
  • Amerika.
  • Arnavutluk.
  • Avustralya.
  • Çek Cumhuriyeti.
  • Fransa.
  • Gana.
  • Güney Afrika.

Vodafone Sosyal pass hangi uygulamalarda geçerli?

Vodafone Pass İletişim paketiyle, WhatsApp, Facebook Messenger ve Vodafone Call+, Message+ uygulamaları; Vodafone Pass Müzik paketiyle Spotify, Karnaval ve Power App uygulamaları; Vodafone Pass Sosyal paketiyle Facebook, Instagram ve Twitter gibi en çok kullanılan uygulamalar ve Vodafone Pass Video paketiyle YouTube ve …

Vodafone tv Red paketi nedir?

Vodafone TV‘de TV kanallarını 24 saate kadar geriye alarak izleyebilirsiniz. Red Paketi veya Eğlence Paketi‘nde iseniz Eğlence Paketine ek olarak binlerce film, dizi, çizgi film ve tematik video içeriğini her ay yenilenen 2 GB internet paketi ile cep telefonu veya tabletinizden izleyebilirsiniz.