Siri nasıl Kürtçe konuşur?

Siri ne dediğimi anlamıyor?

Siri‘nin sesinizi tanımasına yardımcı olmak için “Hey Siri” özelliğini ayarlayın. Ayarlar’a gidin. Siri ve Arama’ya dokunun. “Hey Siri“yi Dinle özelliğini kapatıp yeniden açın.

Siri ye ne sorulmaz?

Siri şakaları anlamaz ve kişisel verilerinizi sizin aleyhinize kullanabilir. Sesli asistanlara şaka yollu bile ‘Cesedi nereye gömeyim?’ ya da ‘Banka nasıl soyulur?’ gibi sorular sorulmamalı.

Sirinin gerçek adı ne?

Apple’ın geçen hafta yaptığı iOS 8.3 güncellemesi ile iPhone’lara Türkçe Siri geldi. Yüzbinlerce kişinin hayatına giren uygulama halen en çok konuşulan konulardan biri. Peki Siri‘ye hayat veren ses kime ait? Türkiye Gazetesi’nden Ömer Temür Siri‘yi ete kemiğe büründüren Yelda Uğurlu’ya ulaştı.

Sirinin ismi nasıl değiştirilir?

Ayarlar uygulamasını aç ve “Mail, Kişiler, Takvim”i seç. Aşağı kaydır ve “Bilgilerim”e dokun….Siri’nin kullandığı ismi değiştirmek için kendi kişini değiştir.

  1. Kişiler uygulamasını aç.
  2. Kendi kişini seç ve “Düzenle”ye dokun.
  3. Adı, Siri sana nasıl hitap etsin istiyorsan o şekilde değiştir.

iPhone Siri hangi mikrofonu kullanıyor?

Siri sizi ön kamera mikrofonundan duymaktadır. Eğer ön kamera mikrofonu arızalı ise siri sizi duyamaz. Mikrofonun arızalı olduğundan emin olmak için ön kamerayı kullanarak video kaydı yapabilirsiniz. Eğer kayıtta ses yok ise mikrofon arızalıdır.

iPhone 7 Plus kaç mikrofon var?

iPhone 7 alıcı/ön mikrofon ve alt mikrofon olmak üzere iki mikrofona sahiptir.

Siri ye ne dersek küfür eder?

Apple’ın sanal asistanı Siri, İngilizce Mother yani Anne kelimesini tanımla deyince küfürlü bir cevap veriyor. Reddit’teki bir kullanıcı, Apple kullanıcılarını kesinlikle şok edecek keşfini video ile paylaştı. Tek yapmanız gereken Siriye “Defie mother” yani “Anneyi tanımla” diye sormak.

Siriye ne sorabilirim komik?

Ancak zekasının nasıl genişlediğini görse bile, sıkıldığımızda ona saçma şeyler sormak için her zaman Siri’yi kullanabiliriz….Siri’ye hayatla ilgili sorular

  • hayatın anlamı nedir?
  • Tanrı var mı?
  • Bebekler nereden geliyor?
  • Evrenin sırrı nedir?
  • Burada olduğum için mi?
  • Dünya ne zaman bitecek?

Siri ismi ne demek?

Siri‘nin hikâyesi 18 yıl önceye uzanıyor. … Norveççe’deki anlamı, “zafere götüren güzel kadın” olan Siri‘yi Jobs da beğenir.

Siri mi daha iyi Google Asistan mı?

Siri temel hizmetlerin kullanımında idealdir. Google Asistan ise gerçek bir asistan ve organizatör olarak çalışmaktadır. Siri çağrı kontrollerinde en avantajlı olarak gösterilir. Google Asistan ise trafik uyarılarında ve bildirim yönetiminde en iyi olarak tanımlanır.

Siri kim acaba?

Türkiye’den en çok konuşulan kadın, Siri. Siri‘nin kim olduğu çok merak ediliyordu. Siri‘ye ses verenin kim olduğu ortaya çıktı. Radyocu ve ses uzmanı Yelda Uğurlu, Siri‘ye tam üç sene önce hayat vermiş.

Siri hangi mikrofonu kullanıyor?

Siri sizi ön kamera mikrofonundan duymaktadır. Eğer ön kamera mikrofonu arızalı ise siri sizi duyamaz. Mikrofonun arızalı olduğundan emin olmak için ön kamerayı kullanarak video kaydı yapabilirsiniz.

iPhone mikrofon nerede?

Aslında iPhone 7 modeli 4 mikrofona sahiptir. İki tanesi cihazın alt bölümünde yer alır. Sağ bölümde dahili stereo hoparlör ve dahili mikrofon varken, sol bölümde dahili mikrofon bulunur.

iPhone 7 mikrofon değişimi kaç TL?

iPhone 7 mikrofon değişim fiyatı 150 TL. iPhone 6 Plus mikrofon değişim fiyatı 130 TL.

iPhone 7 mikrofon ne kadar?

MODEL DEĞİŞİM FİYATI
iPhone 8 200 TL
iPhone 7 Plus 150 TL
iPhone 7 150 TL
iPhone 6s Plus 150 TL