Setur Marinalar kimin?

Setur Marinas Genel müdür?

Emre Doruk – General Manager – Setur Marinas | LinkedIn.

Onur Kunduz kimdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümünden mezun olan ve ardından deniz turizmi yüksek lisansı yapan Çeşme Marina Müdürü Onur Kunduz, marinalardaki hayatına 2011 yılında Port Alaçatı’da başladı.

Kaş Marina kimin?

Kaş ve çevresini hem denizciler için hem de karadan dolaşmak isteyenler için aktarmak istiyorum. Makyol tarafından inşa edilen Kaş Marina, hem mülkiyet hem de yönetim olarak Setur ve Makyol ortak girişimi. Marina‘nın müdürlüğünü Antalya, Finike ve Kalamış marinalarından tanıdığımız Tuncay Özses yürütüyor.

Antalya Marina kimin?

NOT: Bir dönem marinayı ÇELEBİ HOLDİNG işlettiği için bazı internet kaynaklarında bu marinanın ismi Çelebi Marina olarak geçmektedir. Fakat artık SETUR MARİNAS işletmeleri bu marinanın işletmesini devralmıştır ve bu marinanın güncelismi Antalya Setur Marina‘ dır.

D Marin nerelerde var?

DMarin

  • Türkiye. Didim.
  • B.A.E. Dubai Harbour.
  • Hırvatistan. Borik.
  • Yunanistan. Gouvia.
  • Karadağ Portonovi.

Kaş Kekova kaç deniz mili?

Kekova tekne turu, Üçağız köyü, Kekova Adası, Simena (Kale köy) ve muhteşem koyların oluşturduğu Kekova bölgesinde gerçekleştiriliyor. Bölgenin giriş kapısı Üçağız köyüdür ve Kaş a 30 km uzaklıktadır. Deniz yoluyla uzaklık 18 deniz mili yani yaklaşık 2 saat sürmektedir.

Türkiye’nin en büyük yat limanı nerede?

167 bin metrekare korunmuş (liman içi) su yüzeyi alanına sahip tesiste, dalgakıran toplam uzunluğu 1,5 kilometre, liman içi derinliği 6 metre olacak. Mendirek ve rıhtımlar betonarme T duvar ile oluşturulurken, yüzer iskeleler de betondan imal edildi.

Türkiye’nin en büyük yat limanı hangisi?

Aydın’ın Didim ilçesinde bulunan D Marin Didim aynı zamanda 400 tonluk Türkiyenin en büyük travel liftine sahiptir. Marina 600 tekneyi barındırabiliyor.

Kaş Fethiye kaç deniz mili?

Marina ve Limanlarımızın Mil Cetveli

İSKENDERUN
Yumurtalık
Kaş 220
Fethiye 268
Marmaris 294

12 deniz mili kaç km’dir?

Deniz Mili – Kilometre tablosu

Deniz Mili Kilometre
10nmi 18.52km
11nmi 20.37km
12nmi 22.22km
13nmi 24.08km

Türkiyede kaç yat limanı var?

Türkiye’de 26 ve toplamda da belgeli yat limanı sayısı 44. Toplam belgeli bağlama kapasitemiz 16 bin 178.

Türkler yat limanı nerede?

Türkiye‘nin en donanımlı yat limanları Güney Ege ve Akdeniz kıyılarında İzmir, Kuşadası, Bodrum, Datça, Bozburun, Marmaris, Göcek, Fethiye, Kemer ve Antalya’da yer almaktadır.

Türkiye’nin en büyük marinası nerede?

Aydın’ın Didim ilçesinde bulunan D Marin Didim aynı zamanda 400 tonluk Türkiyenin en büyük travel liftine sahiptir. Marina 600 tekneyi barındırabiliyor.

Marmaris Fethiye arası kaç deniz mili?

LİMAN HAVALİMANI
MARMARİS 170 km / 2,5 saat 260 km / 4 saat
GÖCEK 190 km / 3,5 saat 290 km / 5,5 saat
FETHİYE 200 km / 4 saat 350 km / 6 saat
ANTALYA 420 km / 7 saat

1 deniz mili kaç km?

Deniz mil (Nautical mile)´inin uluslararası resmi bir kısaltması olmadığından, şu kısaltmalara rastlamak mümkündür.: M, NM, nm, ve nmi. Bir deniz mil´inin uzunluğu metrik hesaba göre tam: 1.852,2 metredir. Ayrıca, bir deniz mil´inin onda birine gomina denir ve 185,22 metredir.