Tema İstanbul 2 kimin?

Tema İstanbul 2 kim yapıyor?

Mesa, Artaş, Kantur – Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Proje “Yeniden daha fazlası” sloganıyla tanıtılıyor.

Tema İstanbul 3 etap yapılacak mı?

İstanbul‘a yeni bir yaşam kültürü kazandıran Atakent’in ödüllü karma projesi Tema İstanbul‘un yeni etabı yatay mimari esas alınarak inşa edilecek. Tema İstanbul 3. Etap‘ta yer alan konutlar 5 ve 6 kat olacak şekilde tasarlanacak olup, etapta müstakil konutlara da yer verilecek.

Tema İstanbul 2 hangi semtte?

İnşaat alanı 590 bin 439 metrekare olarak belirlenen Tema İstanbul 2 projesi 293 bin 770 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Tema İstanbul 2 projesi, Halkalı Mahallesi, 1467 ada 1, 3, 4 Parseller üzerinde yükselecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Tema İstanbul kaç daire var?

Halkalı Tema İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa edilen projede 3 bin 531 adet konut bulunuyor.

Artaş inşaat sahibi kimdir?

Süleyman Çetinsaya tarafından 1977 yılında kurulan ARTAŞ Grubu, inşaat sektöründe 40 yılı aşkın bilgi ve birikime sahiptir. Grup; gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermektedir. “Avrupa Konutları” ile konut piyasasında markalaşmanın öncülerinden olmuştur.

Tema İstanbul 2 ne zaman teslim?

Tema İstanbul‘un 1,5 milyon metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek Tema İstanbul 2 için konut teslimlerinin 2023’ün ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul yeni proje ne zaman?

Proje Hakkında Projede dairelerin yanında 70 villa da alıcıların ilgisine sunulacak. Tema İstanbul‘un 1,5 milyon metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek Tema İstanbul 2 için konut teslimlerinin 2023’ün ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul kaç blok?

Çok özel ve ayrıcalıklı bir konumda bulunan konut bölgesi, %85’i peyzaj alanı olarak ayrılmış 333.000 metrekarenin üzerindeki bir alanı kaplıyor. 24 ay gibi rekor bir sürede inşaatı tamamlan projede, farklı tip ve yüksekliklere sahip toplam 61 blokta 3.531 konut bulunuyor.

Istanbul Tema 2 nerede?

İstanbul‘un en değerli projelerden biri olarak gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansman töreniyle basına tanıtıldı. Mesa, Artaş, KanturAkdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projede ana hedef ilk iki etapta yakalanan kalite ve başarıyı en üst noktaya taşımak.

Tema İstanbul 2 kaç daire var?

PROJEDE 2.280 DAİRE VE 70 VİLLA YER ALIYOR Tema İstanbul 2‘de 80 metrekareden 196 metrekareye kadar geniş bir skalada daireler bulunacak. Projede 2.280 adet daire yer alırken bu daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olacak şekilde planlandı. Projede dairelerin yanında 70 villa da alıcıların ilgisine sunulacak.

Tema 2 istanbul nerede?

İstanbul‘un en değerli projelerden biri olarak gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansman töreniyle basına tanıtıldı.

Serhan Çetinsaya kimdir?

Artaş İnşaat’ın genç veliahtı Serhan Çetinsaya babası Süleyman Çetinsaya‘nın hayata geçirdiği gayrimenkul projelerinde hazır ve sanal ofis işletmeciliği yapacak. İlk adımı Maslak’ta atan WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, “2 yılda 5 şubeye ulaşacağız” dedi.

Süleyman Çetinsaya kaç çocuğu var?

Ticaret lisesi mezunu, evli ve üç çocuk babası olan Süleyman Çetinsaya, inşaat ve turizm sektöründe çalışmaktadır.

Tema İstanbul 2 nerede yapılacak?

İstanbul‘un en değerli projelerden biri olarak gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansman töreniyle basına tanıtıldı. Mesa, Artaş, Kantur&Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projede ana hedef; ilk iki etapta yakalanan kalite ve başarıyı en üst noktaya taşımak.

Tema İstanbul aidat ne kadar?

Aidatlar yok denecek kadar az; 143 TL ile 183 TL aralığında Tema İSTANBUL‘da sunulan eksiksiz ve yepyeni yaşam kültüründe aidatlar, sektörde benzeri görülmeyen rakamlarla en düşük seviyede tutuldu.