Siri kim oynatıyor?

Siri kim peki?

Türkçe Siri‘yi seslendiren Yelda Uğurlu, radyocu ve seslendirme uzmanıdır. iPhone’lara iOS 8.3 güncellemesi ile gelen Türkçe Siri kısa sürede Türklerin ilgi odağı olmuştu.

Sirinin sesinin gerçek sahibi kim?

Siri’yi Seslendiren Kadın Yelda Uğurlu!

Siri ye ne dersek küfür eder?

Apple’ın sanal asistanı Siri, İngilizce Mother yani Anne kelimesini tanımla deyince küfürlü bir cevap veriyor. Reddit’teki bir kullanıcı, Apple kullanıcılarını kesinlikle şok edecek keşfini video ile paylaştı. Tek yapmanız gereken Siriye “Defie mother” yani “Anneyi tanımla” diye sormak.

Siri uygulama önerileri neye göre çıkıyor?

Siri Önerileri‘ni, Araştır’ı, Görsel Araştır’ı kullandığınızda ya da Ara’da, Spotlight’ta, Safari aramasında veya Mesajlar’daki #görüntüler aramasında yazdığınızda, Apple’a gönderilen bilgiler kimliğinizi belirlemez ve aygıt tarafından oluşturulmuş 15 dakikalık rasgele, dönen bir tanıtıcı ile ilişkilendirilir.

Siri mi daha iyi Google Asistan mı?

Siri temel hizmetlerin kullanımında idealdir. Google Asistan ise gerçek bir asistan ve organizatör olarak çalışmaktadır. Siri çağrı kontrollerinde en avantajlı olarak gösterilir. Google Asistan ise trafik uyarılarında ve bildirim yönetiminde en iyi olarak tanımlanır.

Siriyi seslendiren kim?

Türkçe Siri’yi seslendiren Yelda Uğurlu, radyocu ve seslendirme uzmanıdır. iPhone’lara iOS 8.3 güncellemesi ile gelen Türkçe Siri kısa sürede Türklerin ilgi odağı oldu. Yelda Uğurlu, Türkiye’nin en çok evlenme teklifi alan kadını oldu.

Siri ilk ne zaman çıktı?

Siri, iOS 5’ten itibaren iOS işletim sisteminin bir parçasıdır. Siri‘nin ilk yayınlanma 4 Ekim 2011′ dir. iPhone 4S’e, 2012 yılının Mayıs ayında iOS 5.1.1 ile 3.Nesil iPad’e, aynı yılın Ekim ayında ise 5.Nesil iPod Touch’a eklenmiştir. Ekim 2012 ve sonrasında üretilen bütün Apple cihazlarında Siri yer almaktadır.

Google asistanı seslendiren kim?

Google, sesli asistan hizmeti Google Asistan‘a sesini verecek yeni ismi açıkladı. Google Başkan Yardımcısı Manuel Bronstein tarafından hazırlanan bir blog yazısında yer alan bilgilere Google Asistan, ABD’li ünlü oyuncu Issa Rae’nin sesiyle kullanılabilecek.

Siri küfür eder mi?

Bu soruya Siri cevap veriyor ve daha sonra “Diğer anlamı da duymak ister misin?” sorusunu soruyor. Bu soruya evet derseniz Siri, size argo bir tabir gösteriyor. Dijital asistanın bu sözcüklerin anlamını Oxford sözlüğünden aldığı söyleniyor.

Siri ye ne sorulmaz?

Siri şakaları anlamaz ve kişisel verilerinizi sizin aleyhinize kullanabilir. Sesli asistanlara şaka yollu bile ‘Cesedi nereye gömeyim?’ ya da ‘Banka nasıl soyulur?’ gibi sorular sorulmamalı.

Siri önerileri ne demek?

Siri, rutinlerinize ve uygulamaları nasıl kullandığınıza bağlı olarak örneğin bir toplantıyı arama veya bir randevuyu onaylamak gibi yapmak isteyebileceğiniz sonraki işlerinizle ilgili önerilerde bulunur.

Siri uygulama önerileri nasıl silinir?

Siri istek geçmişinizi silme iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda Ayarlar’daki Siri ve Arama bölümüne gidip Siri ve Dikte Geçmişi’ne dokunun. Ardından, Siri ve Dikte Geçmişini Sil’e dokunun.

Google Asistan kullanmak güvenli mi?

Google Asistan‘ı kullandığınızda bize güvenip verilerinizi paylaşırsınız. Bu verileri korumak da bizim sorumluluğumuzdur. Gizlilik kişiseldir. İşte bu yüzden kendinize uygun olanı seçmenize yardımcı olmak için basit gizlilik denetimleri ekleriz.

En iyi sanal asistan hangisi?

Genel olarak bakıldığın bu testin galip geleni Google Assistant olurken, Google Assistant‘ı sırasıyla Microsoft Cortana ve Amazon Alexa takip etti. Sıralamadaki en son sırayı ise Apple’ın sanal asistanı Siri aldı.

Siriyi kim seslendiriyor 2021?

Türkçe Siri’ye Ses Veren Kadın: Yelda Uğurlu – Dailymotion Video.