Baht oyunundaki Yasemin Kimdir?

Tuğba Çom hangi dizilerde oynadı?

tuğba çom diziografi

  • Jet Sosyete. 2018. Yıldız Yüksel.
  • Koyu Kırmızı 2012. Şule.
  • Türkan. 2010. Reyhan.

Tuğba Çom nereli?

Rize, TürkiyeTuğba Çom / Doğum yeriRize, Türkiye’nin kuzeydoğusunda yer alan ve Karadeniz’e sahili olan bir ildir. Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Rize’nin, batısında Trabzon, doğusunda Artvin, güneybatısında Bayburt, güneyinde Erzurum illeri bulunur. Türkiye’nin en çok yağış alan ilidir. En önemli ürünü çaydır.
Rize’de yaz mevsimi ılık geçer. Vikipedi

Tuğba Çom Makar kaç yaşında?

31 yaşında (27 Ağustos 1990)Tuğba Çom / Yaş

Baht oyunu Yasemin teyze kim?

YASEMİN TÖZÜN (TUĞBA ÇOM MAKAR) Yasemin, Ada’nın teyzesi, hayat dolu, cilveli bir kadındır. Ailede her kadın birer mutsuz evlilik yaparken, Yasemin yaşadığı üç ilişkide de terk edilince hiç evlenememiştir. Ada’nın sırdaşı ve dert ortağıdır.

Baht oyunu Yasemin kaç yaşında?

Tam adı: Tuğba Çom Makar. 1990, İstanbul doğumlu. AslenRizelidir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı mezunudur.

Erhan Makar kaç yaşında?

1983 yılında Rize Pazar’da dünyaya gelmiştir. 10 yaşına kadar Hopa’da yaşamış, daha sonra İstanbul’a yerleşmiş, ortaokul ve lise eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü terk etmiştir.

Tuğba oyuncu kaç yaşında?

39 yaşında (5 Temmuz 1982)Tuba Büyüküstün / Yaş

Erhan Makar kac yasinda?

38 yaşında (23 Aralık 1983)Erhan Makar / Yaş

Baht oyunundaki kızın adı nedir?

BAHT OYUNU OYUNCULARI VE GERÇEK İSİMLERİ: Bora Doğrusöz: Aytaç Şaşmaz. Ada Tözün (Akcan): Cemre Baysel. Rüzgar Akcan: İdris Nebi Taşkan. Tuğçe Dikman: Aslı Sümen.

Baht oyunundaki Selin kimdir?

İrem Yüksel, tiyatro oyuncusudur. Yüksel, 2018 yılında “Diyelim Ki Birlikteyiz” adıyla bir tiyatro oyununda sahne almıştır. İlk kamera önü deneyimini ise 2019 yılında Afili aşk dizisi ile yaşamıştır.Daha sonra televizyon deneyimini ilerleten İrem Yüksel, 2020’de Yeni Hayat dizisinde rol almıştır.

Tuğba Üstün kaç yaşında?

39 yaşında (5 Temmuz 1982)Tuba Büyüküstün / Yaş

Tuğba Ekinci kaç yaşında?

44 yaşında (9 Haziran 1977)Tuğba Ekinci / Yaş

Irem Yüksel Kimdir?

İrem Yüksel, tiyatro oyuncusudur. Yüksel, 2018 yılında “Diyelim Ki Birlikteyiz” adıyla bir tiyatro oyununda sahne almıştır. İlk kamera önü deneyimini ise 2019 yılında Afili aşk dizisi ile yaşamıştır. Daha sonra televizyon deneyimini ilerleten İrem Yüksel, 2020’de Yeni Hayat dizisinde rol almıştır.

Baht oyununun Kameramanı kim?

Baht Oyunu
Proje tasarımcısı Fatih Enes Ömeroğlu
Senarist Fatih Enes Ömeroğlu (1) Erkan Birgören (1-17) Elif Tuna Kıygı (1-17)
Yönetmen Serdar Gözelekli
Başrol Aytaç Şaşmaz Cemre Baysel İdris Nebi Taşkan Aslı Sümen

Irem Yüksel ne mezunu?

1982 yılında Kocaeli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kocaeli’de tamamladı. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyet sonrası Bezmialem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesin’de Aile Hekimliği ihtisasını tamamladı.