TV100 Uykusuzlar Kulübü ne zaman?

Uykusuzlar Kulübü hangi gün saat kaçta?

Haber Global’de, Okan Bayülgen ile “Uykusuzlar Kulübü” her cumartesi saat 00.00’da ekrana geliyor.

Okan Bayülgen TV100 hangi gün?

Ekranların sevilen isimlerinden, ünlü şovmen Okan Bayülgen‘in TV100‘ün ardından ekranlara geleceği yeni kanal belli oldu. Her salı saat 21.30’da ‘Okan Bayülgen ile Nokta’ programını sunan Bayülgen, Haber Global ile anlaştı.

Okan Bayülgen yeni programı hangi kanalda?

Ünlü şovmen ve oyuncu Okan Bayülgen çok yakında Haber Global’de. Okan Bayülgen sevilen programları Uykusuzlar Kulübü ve Muhabbet Kralı ile yakında Haber Global ekranlarında olacak. OKAN BAYÜLGEN KİMDİR? Okan Bayülgen, gösteri adamı, oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı ve fotoğrafçıdır.

TV100 Muhabbet Kralı hangi gün?

Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı Okan Bayülgen ile “Muhabbet Kralı“, Haber Global’de her pazar saat 00.00’da ekrana geliyor. Bayülgen, konuklarıyla birbirinden ilginç ve farklı konuları “Muhabbet Kralı”nda tartışıyor.

Okan Bayülgen hangi kanalda 2022?

Okan Bayülgen ile “Uykusuzlar Kulübü”, Haber Global’de her cumartesi saat 00.00’da ekrana geliyor.

Okan Bayülgen kaç yaşında?

57 yaşında (23 Mart 1964)Okan Bayülgen / Yaş

Uykusuzlar Kulübü hangi kanalda?

Haber Global’de, Okan Bayülgen ile “Uykusuzlar Kulübü” her cumartesi saat 00.00’da ekrana geliyor.

TV 100 Kimin?

Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. TV100, 3N Medya bünyesinde yayın yapan haber kanalı. Sahibi iş insanı Necat Gülseven’dir. Kanal, 15 Temmuz 2014 tarihinde dönemin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un oğlu İsmail Uğur tarafından Balıkesir’de kuruldu.

Okan Bayülgen Muhabbet Kralı hangi kanalda?

Okan Bayülgen‘in konukları: -Araştırmacı Yazar Hamza Yardımcıoğlu -Psikiyatrist Uzman Doktor Alişan Burak Yaşar -Finansal Okur-Yazar Girişimcisi Özlem Denizmen -Akademisyen Doktor Tuğberk Çitilci Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı her cuma 23.00’te Haber Global’de.

Okan Bayülgen kızı kim?

İstanbul BayülgenOkan Bayülgen / Kızı

Bayülken kaç yaşında?

57 yaşında (23 Mart 1964)Okan Bayülgen / Yaş

Okan Bayülgenin kaç çocuğu var?

İstanbul BayülgenOkan Bayülgen / Çocukları

Okan Bayülgen evli mi?

Şirin Edigere. 2008–2014
Zeyno Günençe. 1996–1998
Okan Bayülgen/Eşi

TV100 sahibi Necat Gülseven kimdir?

Necat Gülseven, 1980 yılında Diyarbakır Bismil’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına da Diyarbakır’da başladı, ardından İstanbul’a yerleşti. Genç yaşta iş hayatına adım atan Necat Gülseven ilk olarak Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş.’yi firmasını kurdu.

TV100 kimin Necat Gülseven?

Necat Gülseven, 2019 yılında ticari faaliyetlerini genişleterek medyada yerini alarak medya patronu oldu. 3N Medya’nın sahibidir. Türkiye’de bilinen medya kanalları olan Show Radyo, Viva Radyo , TV100 ve Bizimev TV satın alarak medyada faaliyetlerine başladı.