Yemin Setenay Süer kaç yaşında?

Setenay Süer hangi dizilerde oynadı?

YeminSetenay Suer / TV şovlarıYemin, Kanal 7’de yayımlanan Türk yapımı pembe dizidir. Dizinin yönetmenliğini ilk iki sezon Ayhan Özen üstlendi. Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır.
Başrolleri Özge Yağız, Gökberk Demirci, Yağmur Şahbazova ve Can Verel paylaşmaktadır. Vikipedi

Setenay Suer kaç yaşında?

1995 Kütahya doğumlu olan oyuncu bir dönem Kuaförüm Sensin adlı yarışma programında da bulunmuştu.

Yemin dizisi Meltem kaç yaşında?

Daha önce hiçbir dizi deneyimi bulunmayan Hatice Öztürk 1998 tarihinde doğdu ve 24 yaşındadır. Kendisi bir projede ilk defa bir dizide yer aldı. Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin‘de artık Meltem karakterini canlandıracak.

Setenay Suer cerkez mi?

Anne tarafından Selanik göçmeni olan Setenay Cankat baba tarafından da Çerkez‘dir.

Gokberk Demirci nereli?

İzmit, TürkiyeGökberk Demirci / Doğum yeri

Gökberk Demirci nereli?

Gökberk Demirci (d. 20 Ekim 1989, İzmit), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Yemin Gülperi nereli?

Setenay Süer 1995’te Kütahya’da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra Avcılık ve Yaban Hayatı bölümünde öğrenim görmeye başladı. Süer, aynı zamanda Orman Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Oyunculuğa ilgi duyan Süer, kendini b alanda geliştirdi.

Yemin Dizi Meltem kimdir?

Yemin dizisinde 2021-2022 sezonunda Meltem karakterini Hatice Öztürk canlandıracak. Hatice Öztürk daha önce herhangi bir dizide yer almamış, 2017 de Ölüm Zamanı isimli filmde oynamıştı.

Yemin Narin kimdir?

Yağmur Shahbazova, 13 Şubat 1987’de Bakü’de dünyaya geldi. Aslen Azerbeycanlı’dır.

Yemin dizisindeki Gülperi nin gerçek ismi nedir?

Popüler yarışma programında boy gösteren Setenay Süer şimdi de Yemin dizisinde Gülperi karakterini canlandırmaktadır.

Özge Yağız nereli?

Özge Yağız (20 Eylül 1997, İstanbul), Türk oyuncu.

Gokberk Yıldırım kimdir?

Gökberk Yıldırım, 1991 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini oyunculuk üzerine tamamlayan Gökberk Yıldırım, Star Tv’de yayınlanan; başrolü Gaye Turgut Evin, Saim Karakele, Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı’nın paylaştığı Beni Affet dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Murat karakterini canlandırmaktadır.

Yemindeki Narin kimdir?

Yağmur Shahbazova, 13 Şubat 1987’de Bakü’de dünyaya geldi. Aslen Azerbeycanlı’dır. Oyunculuğa olan ilgisi ve yeteneği annesinden gelmektedir.

Ismail demirci aslen nereli?

1984 yılında Ankara’da doğan İsmail Demirci, 2009 yılında Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Kanal 7 Yemin Gülperi kimdir?

Popüler yarışma programında boy gösteren Setenay Süer şimdi de Yemin dizisinde Gülperi karakterini canlandırmaktadır. … Setenay Süer 1995’te Kütahya’da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra Avcılık ve Yaban Hayatı bölümünde öğrenim görmeye başladı. Süer, aynı zamanda Orman Mühendisliği bölümünde okumaktadır.