Bulmacada FUTA ne demek?

Tapınma kuralları ne demek?

Akait, ibadet ederken dikkat edilmesi gereken kurallar anlamına gelir. Sözlük anlamı imanın esasları ve yükümlülükleri olan itikat, dilimize Arapçadan geçmiştir.

Desise hile ne demek?

a. (desi:se) esk. Aldatma, oyun, düzen, hile, entrika: “Bilmem hangi ağa desiseyle işret meclisine davet ettiriyor.” -O. Kemal. desise, 6 karakter ile yazılır.

Özür dileme nedir bulmaca?

İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar. Özür Dileme sorusuna verilebilecek en kısa cevap 6, en uzun cevap ise 8 harflidir. Özür Dileme Bulmaca Cevabı Nedir? Arapça kökenli bir sözcük olan itizar, maruzat bildirmek ve af dilemek manasında kullanılır.

Kadın hükümdar nedir bulmaca?

Kadın Hükümdar bulmaca cevabı Melike cevabıdır ve 6 harflik ayrılmış kutucuğa Melike yazılması gerekir.

Bulmacada çok acıklı olay nedir?

Çok acıklı olay sorusunun bulmacalardaki cevabı, 5 harfli olan haile kelimesidir.

Eş anlamlı bulmacada ne demek?

Eş Anlamlı Bulmaca cevabı Sinonim cevabıdır ve ilgili yere Sinonim yazılması doğru kabul edilir.

Bulmacada Limonluk ne demek?

Limonluk bulmacasının dört harfli cevabı sera kelimesidir.

Düalist ne demek bulmaca?

Düalizm sözcüğünün bulmaca cevabı kişiler tarafından bilinmediğinden, yanlış cevaplar verilebiliyor. Düalizm sorularına verilecek olan bir cevap da, 8 harfli olan ikicilik sözcüğüdür.

Eli açık cömert ne demek?

Eli Açık deyiminin anlamı:Cömert, çok para harcayan, sakınmadan para verebilen anlamlarında kullanılan bir deyimdir. Gönlü zengin kişiler için de kullanılan deyim, herkese yardım etmekten hoşlanan kişiler için sıkça kullanılmaktadır.

Yükselme yücelme ne demek?

Her iki kelime de günlük hayatta hem gerçek hem de mecazi anlamda kullanılıyor. Yücelmek, başkaları tarafından saygı gösterilmek, hürmet edilmek ve övülmek anlamına gelir. Yükselme sözcüğü de mecazen daha iyi bir konuma çıkmak demektir.

Kadın bulmacada nedir?

Arapça kökenli bir sözcük olan Nisa, kadın kelimesiyle eş anlamlıdır. Kadın kelimesiyle eş ve yakın anlamlı diğer kelimeler harf sayısına göre şöyle sıralanabilir. Halk arasında ”kadın” manasına gelen bu sözcük de bulmacalarda kadın sorusunun cevaplarından biridir.

Öküz yemliği ne demek?

Bulmaca çözerken karşınıza öküz yemliği sorusu çıkmış ise cevap kısmına akere yazabilirsiniz.

Çok acıklı olaya ne denir?

çok üzüntü veren, acıklı olay, afet.

Toprak köleliği ne demek?

Toprak köleliği 5 harfli yanıtı raiyedir.

Bulmacada madun ne demek?

Ast kelimesi, bulmacalarda görülen madun sorusuna doğru bir cevaptır. Kişiler bulmacalarda madun sorusunu gördüğünde, ast cevabını verebilir.