Ginny Weasley kiminle evlendi?

Scorpius Malfoy kiminle evlendi?

Eşi Astoria Greengrass’dır. Scorpius adlı bir oğlu vardır. Draco Malfoy, Harry Potter film serisinin tümünde Tom Felton tarafından canlandırılmaktadır….

Draco Malfoy
Evlilik(ler) Astoria Greengrass
Çocuklar Scorpius Hyperion Malfoy
Bina Slytherin
Bağlılık Ölüm Yiyenler Vincent Crabbe Gregory Goyle

Rose Granger Weasley kiminle evli?

Hermione Granger

Hermione Jean Granger
Evlilik(ler) Ron Weasley
Çocuklar Rose Weasley Hugo Weasley
Bina Gryffindor
Bağlılık Dumbledore’un Ordusu

Harry Potter gerçekte kiminle evlendi?

Harry Potter 19 yıl sonra Ginny Weasley ile evlenmiştir. James Sirius, Albus Severus ve Lily Luna adında 3 çocukları olmuştur.

Victoire Weasley kim?

Victoire Weasley, Fleur Delacour ile Bill Weasley‘nin çocuğudur. Sadece 7. kitabın sonunda adı geçmektedir. Orada da Harry Potter’ın vaftiz babası olduğu Nymphadora Tonks ve Remus Lupin’in çocuğu Teddy Remus Lupin ile öpüşmektedir.

Luna kimle evlendi?

J.K. Rowling bir röportajda Luna‘nın “bir doğa bilimcinin büyücü eşdeğeri” olduğunu ve diğer doğa bilimci Rolf Scamander ile evlendiğini söyledi. 2008 ile 2011 arasında Lorcan ve Lysander adında ikiz oğulları olduğunu da belirtti.

Scorpius Malfoy kim canlandırdı?

İşte karşınızda Malfoy erkekleri: Harry’nin eski düşmanını canlandıran Alex Price ve oğlu Scorpius rolünde karşımıza çıkan Anthony Boyle.

Victoire Weasley kimin kızı?

bill weasley ve fleur delacour’un kızları. ayrıca harry potter and the deathly hallowsun sonunda teddy lupinle ilişkisi olduğu ima edilmiştir.

Ron ve Hermione evlendi mi?

3-) hermione‘yle ron evlendi ve iki çocukları oldu; hugo ve rose. 4-) draco malfoy daphne’nin küçük kız kardeşi astoria greengrass’la evlendi. bir çocukları oldu; scorpius hyperion.

Harry Potter kaç yaş için uygundur?

İngiltere’de gösterime girecek ‘Harry Potter ve Ateş Kadehi’ filmini, korkunç sahneler yer aldığı gerekçesiyle 12 yaşından küçük çocuklar tek başına izleyemeyecek.

Harry ve Ginny hangi kitapta sevgili oluyor?

Ginevra Molly Weasley, J. K. Rowling’in yazdığı Harry Potter kitap serisindeki kurgusal bir karakterdir. Ginny ilk kitap Harry Potter ve Felsefe Taşı’nda Weasley ailesinin en genç ve tek kız çocuğu olarak tanıtıldı. Harry‘nin aşkı haline gelir ve serinin sonunda evlenirler.

Molly Weasley kaç çocuğu var?

Molly ve Arthur Weasley‘in en büyük oğlu, Charlie, Percy, Fred, George, Ron ve Ginny‘nin kardeşidir. Bill Weasley, Hogwarts’ta, Gryffindor binasında, 1982 ve 1989 yılları arasında eğitim gördü.

Luna Lovegood annesi kimdir?

30-Pandora Lovegood. Luna Lovegood‘un annesi olan Pandora, Luna 9 yaşındayken, kendi büyüsünün ters tepmesi sonucu ölmüştür. Luna da buna tanık olmuştur.

Luna Lovegood oldu mü?

Luna ve Rolf ikiz erkek çocuklara sahip oldu, Loran ve Lysander.

Emma Watson ve Tom Felton sevgili mi?

Şu an gerçekten çok iyi arkadaşız. Tom Felton da kısa süre önce yaptığı açıklamada Watson‘la çekimlerin yapıldığı sırada da şu anda da çok yakın olduklarını söylemiş ancak aralarında herhangi bir romantik ilişki olmadığına işaret etmişti.

Molly Weasley nin kaç çocuğu var?

Charlie Weasley (d.12 Aralık 1972) İngiliz yazar J.K. Rowling’in roman serisi olan Harry Potter’da yer alan kurgusal bir karakter. Molly ve Arthur Weasley‘i ikinci oğlu, Bill, Percy, Fred, George, Ron, ve Ginnynin kardeşidir.