Bulmacada burun iltihabı ne demek?

Tapınma kuralları ne demek?

Akait, ibadet ederken dikkat edilmesi gereken kurallar anlamına gelir. Sözlük anlamı imanın esasları ve yükümlülükleri olan itikat, dilimize Arapçadan geçmiştir.

Bulmacada çabucak ne demek?

Yavaş ve aheste kelimeleriyle zıt anlamlı olan çabucak sözcüğü, bulmacalarda sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. ”Çabucakbulmaca cevabı nedir? Çabucak kelimesinin bulmacadaki yanıtlarını detaylı bir şekilde derledik. ”Çabucak anlamına gelen ikileme” sorusuna ”Hızlı Hızlı” cevabı verilebilir.

Bulmacada boğa güreşi ne demek?

Bulmacalarda da boğa güreşi sorusuna Ganadero diye cevap verilebilir.

Ilişim nedir bulmaca?

İlişim bulmaca sorusunun cevabını da bilmiyorsanız eğer önce cevap için ayrılan kutucuk ipuçlarına bakılmalıdır. Eğer uyumlu ise İlişim cevabı linktir.

Bulmacada çok acıklı olay nedir?

Çok acıklı olay sorusunun bulmacalardaki cevabı, 5 harfli olan haile kelimesidir.

Eş anlamlı bulmacada ne demek?

Eş Anlamlı Bulmaca cevabı Sinonim cevabıdır ve ilgili yere Sinonim yazılması doğru kabul edilir.

Yardımcı ne demek bulmaca?

Ulak, hem elçi ve aracı hem de yardımcı anlamına gelir. Sadece erkekler için kullanılan yamak kelimesi yardımcı demektir.

Bulmacada rafadan yumurta ne demek?

Rafadan yumurta bulmacasının altı harfli ilk cevabı alakok kelimesidir.

Boğa güreşi yapan kişiye ne denir?

Boğa güreşi (İspanyolca: corrida de toros, tauromaquia, toreo), iki boğanın çeşitli amaçlarla güreştirilmesini ya da matador adı verilen bir insanın boğayı gittikçe yorup öldürmesini esas alan eğlence ve yarışma biçimi.

Bilgece ne demek bulmaca?

Bilgece sorusuna verilecek en kısa cevap beş harflidir: MAKUL. Akıl kelimesinden türetilen makul sözcüğü hem bilgece hem de kabul edilebilir manasına gelir.

Kalitatif ne demek bulmaca?

Kimya ile ilgilenenlerin çokça karşılaştığı kelimelerden biri olan kalitatif Fransızca kökenli bir kelimedir Bulmaca severlerinde sık sık karşısına çıkan kalitatifin anlamı ise nitel olarak tanımlanmaktadır.

Seçmeli yemek ne demek?

Çengel ve kare bulmacalarda sorulan seçmeli yemek sorusunun anlamı görerek ve beğenerek seçtiğiniz yemek anlamı taşımaktadır. Görerek beğenilerek seçilen yemek anlamına gelen başka bir kelime daha vardır.

Çok acıklı olaya ne denir?

çok üzüntü veren, acıklı olay, afet.

Toprak köleliği ne demek?

Toprak köleliği 5 harfli yanıtı raiyedir.

Bulmacada madun ne demek?

Ast kelimesi, bulmacalarda görülen madun sorusuna doğru bir cevaptır. Kişiler bulmacalarda madun sorusunu gördüğünde, ast cevabını verebilir.