Uzman Psikolog Yeşim Akıncı kaç yaşında?

Zafer Akıncı kaç yaşında?

Zafer Akıncı, 1974 yılında Sivas’da doğmuştur. 1998 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Fizik öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesinde Uygulamalı Psikoloji üzerine yüksek lisans eğitimi yaptı.

Yeşim Akıncı nın çocuğu var mı?

Yeşim Akıncı ile evli olan Psikolog Zafer Akıncı 2 çocuk babasıdır.

Psikolog Zafer Akıncı nerede çalışıyor?

Zafer Akıncı, 2006 yılından bu yana Türkiye’de psikoloji ve insan davranışları alanındaki araştırmalarını Humanovus şirketi altında Bilim Kurulu Başkanı olarak devam ettirmektedir.

Yeşim Akıncı nerede çalışıyor?

Yeşim Akıncı Neo Psikoterapi Danışmanlık ve Eğitim Merkezi bünyesinde çalışıyor.

Yeşim Akıncı kaç yaşında?

Yeşim Akıncı 1980 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde aynı anda hem Halkla İlişkiler hem de Psikoloji Bölümü’ü bitirdi. Selçuk Üniversitesi Sosyal bilimler Fakültesi’nden Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Yüksek Lisans derecesini alarak ‘Uzman’ ünvanı aldı.

Uzman Psikolog Esra Ezmeci kimdir?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. … Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

Esra Ezmeci nerede çalışıyor?

Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

Zafer Akıncı psikolog değil mi?

YÖK onaylı iki farklı üniversitede psikoloji alanında doktora eğitimi aldığını ifade eden Zafer Akıncı basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Yeşim Akıncı ne iş yapar?

2010 yılında kendi psikolojik danışmanlık merkezini kuran Akıncı, Show TV’de “Terapi Zamanı”nı programı ve ATV’de “Esra Erol’la Evlen Benimle” programının psikoloğu olarak ününe ün kattı. TRT 1 ekranlarında “Evlilik Okulu” programında uzman ve sunucu olarak yer aldı.

Esra Ezme kaç yaşında?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır.

Psikolog Esra Ezmeci kaç yaşında?

35 yaşında (1 Ağustos 1986)Esra Ezmeci / Yaş

Tuzlu su ilişkide ne işe yarar?

Yoğun çalışma ve stres gibi faktörler kadınların dişil enerjisini düşüren şeylerdir. Ancak tuzlu su yöntemini uygulayan kadınlarda bu enerji tekrardan yükselir ve partnere karşı daha çekici gelmeye, ayrıca cinsel isteğin ve gücün artmasına yardımcı olur.

Düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir kaç sayfa?

Kod : 9786053115984 Yayıncı : Destek Yayınları Yazar : Esra Ezmeci Yayın Dili : Türkçe Basım Tarihi : 2019-06-13 Baskı Sayısı : 1.Baskı Sayfa Sayısı : 200 Boyut : 135 X 210 Kapak : Karton Kağıt : 2.Hamur Yaşanmamış bir hayattan daha üzücü ne olabilir?

Esra Eroldaki Psikolog kimdir?

Esra Erol‘un psikoloğu olarak ünlenen Yeşim Akıncı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla fenomen oldu. Instagram’da 206 bin takipçisi olan güzel psikolog, sosyal medya üzerinden psikolojik tavsiyeleriyle dikkat çekiyor.

Esra Erol Yeşim nereli?

YEŞİM AKINCI KİMDİR? Yeşim Akıncı 1980 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde aynı anda hem Halkla İlişkiler hem de Psikoloji Bölümü’ü bitirdi. Selçuk Üniversitesi Sosyal bilimler Fakültesi’nden Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Yüksek Lisans derecesini alarak ‘Uzman’ ünvanı aldı.