Ohash Şam kardeş mi?

Şam ve Ohash kardeş mi?

şam abisiyle düetlerinden tanıdığımız genç yetenek.

Ohash yaş kaç?

19 yaşında (2003)Ohash / Yaş

Şam kaç yaşında rapçi?

25 yaşında (1997)Şamil Oymak / Yaş

Istanbul Trip Şam kaç yaşında?

1997 İstanbul doğumlu olan Şamil Oymak baba tarafından aslen Kars’lıdır. Rap dünyasında Şam lakabı ile tanınan Şamil Oymak, henüz 10 yaşında iken rap ile tanıştı. Çok genç yaşına rağmen yıllardır rap dünyasında yer alan Şamil Oymak, İstanbul Trip ve Kadıköy Acil isimleri ile tanındı.

Ali Oymak kimdir nerelidir?

Rap piyasasında “Şam” lakabı ile tanınıyor. Tam ismi Şamil Kürşad Oymak‘tır. Babası Ali Oymak tarafından aslen Karslı olan rapçi genç yaşına rağmen uzun yıllardır rap müzik ile ilgileniyor.

Ohash ne zaman doğdu?

2003 (19 yıl yaşında)Ohash / Doğum tarihi

Çakal kaç yaşında?

Gerçek adı Emirhan Çakal olan genç rapçi, 1995 yılında Bursa’da dünyaya gelmiş. Kendisi ayrıca ‘heyceyn’ kullanıcı adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ceyda Yılmazer’in kuzeni.

Şehinşah kaç yaşında?

35 yaşında (27 Aralık 1986)Şehinşah / Yaş

Rapçi Çakal kaç yaşında?

Gerçek adı Emirhan Çakal olan genç rapçi, 1995 yılında Bursa’da dünyaya gelmiş. Kendisi ayrıca ‘heyceyn’ kullanıcı adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ceyda Yılmazer’in kuzeni.

Lil Zey kaç yaşında?

27 yaşında (28 Temmuz 1994)Lil Zey / Yaş

Kadıköy acilde kim var?

Kadıköy Acil Alaturka Mavzer & Ceza & Emre Baransel Tarafından Kurulmuştur 1996’dan beri olan bir oluşumdur. Hejo, Selo, Çağrı Ünsal, Alaturka Mavzer, Şehinşah günümüzün ünlü Kadıköy Acil üyeleri arasında yer alıyor. 1996’ya kadar uzanan Kadıköy Acil geçmişinde Ceza, Sansar Salvo, Ezhel gibi ünlü rapçiler de var.

Yavuz Kaşıkçı Kimdir?

Kürşat Yılmaz’ın yardımcısı olarak kayda geçen Yavuz Kaşıkçı‘nın adı 1992’de Yenikapı Çakıl Gazinosu’nda uyuşturucu kaçakçısı Osman Ayanoğlu’nun öldürülmesi olayında da geçmişti. Yavuz Kaşıkçı cinayetin azmettiricisi olduğu gerekçesiyle yargılandı, 1993’te beraat etti.

Maw kaç yaşında?

MAW‘ın yepyeni şarkısını şimdi tüm dijital platformlarda dinleyebilir, Samet Porsuk yönetmenliğinde çekilen video klibini ise Basemode Records YouTube kanalında ve Apple Music’te izleyebilirsiniz.2001 yılında Antalya’da doğup büyüyen MAW, kendini bildi bileli hip-hop kültürüyle iç içe olan bir müzisyendir.

SEFO kaç yaşında?

23 yaşında (16 Mart 1998)Sefo / Yaş

Şehinşah Atlas yıkılmaz kaç yaşında?

Şehinşah‘ın asıl adı Ufuk Yıkılmaz‘dır. Yıkılmaz 1986 yılında dünyaya gelmiştir.