Periscope yerine hangi uygulama?

Scope yerine ne geldi?

eski adıyla periscope olan mobil canlı yayın uygulaması. 31 mart 2021’de kapatılacak olan canlı yayın uygulaması. onun yerini twitter live alacak.

Scope yerine hangi uygulama var?

5-) Meerkat Telefon üzerinden Stream yapma deyince akla ilk gelen programlardan birisi Meerkat’dir. Şu anda telefon yayıncılığı piyasasının, birinci sırasında yer alan Periscope için en büyük rakip diyebiliriz. Oldukça kullanışlı yapısı ve birçok kullanıcının bulunması programı sıkıcı olmaktan kurtarıyor.

Canlı yayın için hangi program?

Periscope uygulaması ile istediğiniz her zaman her yerde istediğiniz herhangi bir konuda canlı yayın yapmanız mümkün. Ayrıca Periscope, yaptığınız canlı yayına ilişkin olarak takipçilerinize bilgilendirme mesajı gönderir. Böylece her an yayınlarınızın izlenmesini sağlayabilirsiniz.

Scope neden girilmiyor 2021?

Scope uygulamaları, 31 Mart 2021 tarihinden itibaren artık kullanılamayacaktır. Burada belirttiğimiz gibi 31 Mart 2021 tarihinden itibaren Scope iOS ve Android uygulamalarını kullanımdan kaldırıyoruz. Scope web ise periscope.tv adresinde herkese açık yayınların salt okunur bir arşivi olarak kullanılabilecektir.

Scope neden kapandı?

Twitter, tasarruf nedeniyle Periscope’u kapatma kararı aldı. Platformun kullanıcı sayısı azaldığı için ve maliyetlerin zamanlar artacağı düşünüldüğü için kapatma kararı aldı. Twitter’ın sahibi olduğu canlı yayın platformu Periscope için yolu sonu geldi. Ülkemizde geniş kitleye ulaşan Periscope, Mart 2021’de kapanıyor.

Scope nasıl girilir 2021?

Telefon numaranızla kaydolma

  1. Scope‘u kaydolmak istediğiniz telefonda kullandığınızdan emin olun. …
  2. Scope uygulamasında, Yeni Hesap Oluştur’a dokunun.
  3. Sonraki ekranda, Telefon Numarası’na dokunun.
  4. Gerekli bilgileri girin ve Doğrulama Kodu Gönder’e dokunun.
  5. İsteme girmek üzere doğrulama kodunu içeren bir SMS alacaksınız.

Periscope da canlı yayın nasıl izlenir?

Scope’ta, takip ettiğiniz kişilerin yayınlarını ve tekrar yayın videolarını, kanallarda oluşturulmuş yayınları ve sizinle paylaşılan yayınları İzleme Sekmesi’nde izleyebilirsiniz. Denetim masanızın en solunda bulunan TV simgesine tıklayarak İzleme Sekmesi’ne gidebilirsiniz.

Periscopeye ne oldu?

Twitter’ın sahibi olduğu canlı yayın platformu Periscope için yolu sonu geldi. Ülkemizde geniş kitleye ulaşan Periscope, Mart 2021’de kapanıyor. Twitter, Periscope‘un kapatılma kararına gerekçe olarak kullanıcı sayısının azalmasını ve maliyetlerin zamanla artmasını gösteriyor.

Hangi uygulamalardan para kazanılır?

Cep telefonları üzerinde yer alan mobil uygulamalar ile para kazanmanız mümkün….Şimdi sizler için para kazandıran uygulamalar listesini paylaşalım.

  • Get Midas. …
  • Görev Yap Para Kazan. …
  • 9. Dolap ile Ürün Satın. …
  • MoneyApp Cash & Rewards. …
  • Oyna Kazan. …
  • HADİ Bilgi Yarışması

Periscope un yerini ne aldi?

Periscope yerine Twitter Live özelliği devreye giriyor. Canlı yayın uygulaması Periscope için yolun sonu göründü. Twitter tarafından altı yıl önce satın alınan uygulama; bir dönem için Twitter platformunu alternatif bir medya organı haline getirmişti.

Hangi canlı yayın platformu daha iyi?

Twitch. Tartışmasız canlı yayın platformları arasında en popüleridir. Bu işin en eskilerinden ve çok başarılı yayıncılardan oluşan kadrosu sayesinde günün her saatinde eğlenceli bir yayın bulmak mümkün.

Yayıncılar hangi programı kullanıyor?

OBS ile entegre çalışan Streamlabs, açık yayıncı yazılımlarından biri. Oldukça kolay bir arayüze sahip olduğundan teknik olarak fazla bilgisi olmayan yeni yayıncılar bile kolaylıkla kaliteli yayınlar yapabiliyor. Mesaj kutusu gibi birçok eklentiyi kurulum esnasında hazır olarak yayıncıya sunuyor.

Periscope yerine ne kullanabilirim 2021?

Periscope Benzeri Canlı Yayın Uygulamaları

  • Facebook Live.
  • Instagram Live.
  • YouTube Live.
  • Twitch.
  • BIGO LIVE.
  • MeetMe.
  • YouNow.
  • BuzzCast.

Periscope yeniden açılacak mı?

Uygulamaya gelecek yeni güncellemenin ardından Periscope‘ta yeni bir profil oluşturulamayacak. Mart 2021’de ise Periscope‘un fişi çekilecek ve App Store, Play Store gibi uygulama marketlerinden kaldırılacak. Uygulama kapanana kadar tekrar yayınlarınızı ve verilerinizi bilgisayarınızı indirerek yedekleyebileceksiniz.

Scopeye neden girilmiyor?

Sizde Scope açılmıyor, beyaz ekran hatası veriyorsa muhtemelen Süper Lig maçının yapıldığı bir saate denk gelmişsinizdir. Scope açılmıyor ne yapmalıyım? App Store veya Google Play Store marketten telefonunuza herhangi bir VPN uygulamasını indirerek Scope‘u sorunsuz bir şekilde açabilirsiniz.