TAPDK ödemesi nasıl yapılır 2021?

Tapdk yenileme 2022 ücreti ne kadar?

Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2022 yılı bedelleri belli oldu. Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli yeni yılda 12 bin 925 lira olacak.

Tapdk nereye yatar?

Başkanlığımız görev alanında faaliyet gösteren firmalardan ilgili mevzuatı doğrultusunda tahsil edilmekte olan ve hali hazırda Bakanlığımız Merkez Saymanlık Müdürlüğü tahsilat hesabına yatırılmakta olan tutarların, 5 Eylül 2018 tarihinden itibaren Ziraat Bankası şube vezneleri veya internet şubesi vasıtasıyla (herhangi …

2021 tapdk ücreti ne kadar?

2021 YILI İÇİN BELİRLENEN SATIŞ BELGESİ YENİ BAŞVURU ve SÜRE UZATIM İŞLEM BEDELLERİ

1- Toptan Satış Belgeleri 9.490 TL
a) İl merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde 490 TL
b) İlçe merkezlerinde 325 TL
c) Diğer mahallerde 120 TL
3- Açık İçki Satış Belgeleri

Tapdk ödemesi ne kadar?

Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli 9 bin 490 lira olacak. Perakende satış belgelerinin bedeli ise il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 490 lira, ilçe merkezlerinde 325 lira, diğer mahallerde 120 lira olarak uygulanacak.

TAPDK ne zaman yenilenir 2022?

Satış belgeleri için 31 Mart 2022 Perşembe günü mesai saati sonuna kadar süre uzatım işlemi yapılmadığı takdirde, anılan tarihten sonra ürün (tütün mamulü, alkol ve alkollü içki) satın alınması mümkün olmayacak ve satıcıların stoklarında bulunan ürünleri Nisan ayı sonuna kadar tasfiye etmeleri zorunlu olacaktır.

TAPDK ne zaman yenilenir?

TAPDK BELGE YENİLEME İŞLEMLERİ 31/08/2021 TARİHİNE UZATILDI! 2021 yılı süre uzatım işlemini gerçekleştiremeyen belge sahibi vatandaşlarımızın belge bedeli yatırmak dışında Bakanlığımız il veya ilçe müdürlüklerine başvurmasına, müdürlüklerde herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

TAPDK harcı hangi bankaya yatırılır?

Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi Ve Süre Uzatım işlemi seçeneği ile ulaşılan sayfadan “Referans No” belirtilerek yapılabilmektedir.

TAPDK Hangi Bakanlığa Bağlı?

TAPDK, 24.12.2017 tarihli KHK ile kurum kapatılmış, kuruma ait yetkiler Tarım ve Orman Bakanlığı’na devredilmiştir.

Sigara satmak için ne gerekli?

ŞAHIS (GERÇEK KİŞİ) KAYITLARI İÇİN ;

  1. Satış Belgesi Başvurusu için kişinin kendisi veya vekili.
  2. www.tapdk.gov.tr internet sitesinde Satış Belgesi Online TAPDK Satış Belgesi Başvuru Formu.
  3. Vergi Levhasının Aslı Ve Fotokopisi.
  4. Kayıtlı Bulunulan Odadan Alınan Faaliyet Belgesi Aslı (2012 Yılı)

Tapdk ödeme nasıl yapılır?

Tütün, Tütün Mamulü, Alkol ve Alkollü İçki Üreticileri / İthalatçıları için Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden ödemeler, Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Diğer Tahsilatlar seçenekleri ile ulaşılan sayfadan yapılabilmektedir.

Tapdk süre uzatımı 2021 son gün ne zaman?

TAPDK BELGE YENİLEME İŞLEMLERİ 31/08/2021 TARİHİNE UZATILDI! 2021 yılı süre uzatım işlemini gerçekleştiremeyen belge sahibi vatandaşlarımızın belge bedeli yatırmak dışında Bakanlığımız il veya ilçe müdürlüklerine başvurmasına, müdürlüklerde herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Tapdk belgesi için neler gerekli?

– Başvuruya gelen kişinin nüfus cüzdanı fotokopisi. Gerçek Kişi (Şahıs İşletmesi- Bakkal, Market Vs.) – Yukarıdakilere ek olarak ilgili resmi makamdan alınmış mesafe uygunluk belgesi veya olumlu görüş yazısı. -Yukarıdakilere ek olarak ilgili resmi makamdan alınmış mesafe uygunluk belgesi veya olumlu görüş yazısı.

TAPDK belgesi ne zaman yenilenir?

TAPDK BELGE YENİLEME İŞLEMLERİ 31/08/2021 TARİHİNE UZATILDI! Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D.

Tekel ruhsatı ne kadar 2022?

Tebliğle tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2022 yılı bedelleri belirlendi. Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli 12 bin 925 lira olacak.

TAPDK ne zamana ertelendi?

2021 yılı (TAPDK) Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Belgesi süresi 2 ay daha uzatılarak, 02/08/2021 (31/07/2021 tarihinin hafta sonu tatiline isabet etmesi nedeniyle) olarak yeniden belirlenmiştir.