Vivo Telefon Kime Ait?

Vivo cep telefonu nerede üretiliyor?

Türkiye (Kocaeli) ve Pakistan’da (Faisalabad) yeni açılan tesislere ek olarak, vivo‘nun üretim ağı, Çin (Dongguan, Chongqing), Hindistan (Büyük Noida), Bangladeş (Dakka) ve Endonezya’daki (Tangerang) üretim üslerini içermektedir. vivo globaldeki bütün üretim ağı ile yılda yaklaşık 200 milyon adet üretim kapasitesine …

Vivo Türkiye kimin?

Samsung, OPPO ve Xiaomi gibi dünya devi teknoloji şirketlerinin ardından Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo da Türkiye‘de üretime başladı. Kocaeli Gebze’de 12 bin metrekarelik alana kurulan fabrikada yılda 5 milyon adet akıllı telefon üretimi planlanıyor.

Vivo yu kim üretiyor?

Oppo ve Xiaomi’den sonra Çinli akıllı telefon devi Vivo da Türkiye’de üretim tesisi kurdu. Gebze Güzeller OSB’de 13 bin metrekare kapalı alana sahip bir tesis kiralayan Vivo, mayıs ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Yerli cep telefon markalarının, Türkiye’deki üretim hamlesi sürüyor.

Vivo V21 kim üretiyor?

Çinli teknoloji şirketi Vivo, düzenlediği bir etkinlikte yeni akıllı telefonu V21‘i duyurdu. 4G LTE ve 5G olmak üzere iki farklı bağlantı seçeneğine de sahip olarak gelen telefon, özellikle de ön kamera özelliği ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Vivo Y20 hangi ülkenin?

İşte Vivo Y20 ile ilgili tüm detaylar. Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, global pazardaki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Türk malı telefonlar hangileri?

Sıkça reklamlarını gördüğümüz yerli telefon modelleri aslında çoğunun yurt dışı üretim yapıldığı fason sayılabilecek ürünlerdir. Bu markaların başında yer alan Vestel, General Mobile, Teknosa, Escort, Piranha, Trident, Sunny, Casper, Reeder gibi modellerdir.

Vivo Türkiye distribütörü kim?

Dayıoğlu, telekomünikasyon, perakende ve e-ticaret kanallarından oluşan pazar stratejisindeki ortaklığının bir parçası olarak Türkiye‘de ilk etapta çeşitli perakende mağazalarında ve online kanallarda vivo markalı cihazları tüketicilere sunacaklarını ifade etti.

Vivo hangi markanın yan ürünü?

Vivo Communication Technology Co. (Çince: 维沃移动通信有限公司), Çin merkezli bir tüketici elektroniği şirketidir. Şirket, 2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuşdur. Oppo, OnePlus, Realme, iQOO ile beraber BBK Electronics’in yan kuruluşudur.

Vivo V21 hangi markanın yan ürünü?

Vivo Communication Technology Co. (Çince: 维沃移动通信有限公司), Çin merkezli bir tüketici elektroniği şirketidir. Şirket, 2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuşdur. Oppo, OnePlus, Realme, iQOO ile beraber BBK Electronics’in yan kuruluşudur.

V21 kaç TL?

Vivo V21 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Vivo V21 128 GB Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB 8 GB
Fiyat 6.498,00 TL 4 satıcı 6.279,00 TL 59 satıcı
Popülerlik 6. Popüler Vivo Cep Telefonu 3. Popüler Xiaomi Cep Telefonu
Ortalama Puan 3 yorum
Ekran Boyutu 6.44″ 6.67″

Vivo Y20s hangi ülkenin?

Genel Özellikler

Renk Mavi
Cep Telefonu Modeli Y20s
Renk Grubu Mavi
Garanti 24
Menşei ÇİN

vivo Y20 nasıl bir telefon?

Çözünürlük 720 x 1600 piksel olup, inç başına düşen piksel yoğunluğu 270 ppi. Selfi ön kamerası tekli olup 8 MP değerindedir. Arka tarafta fotoğraf ve videolardan sorumlu üçlü kamera yine 13 MP değerinde. İşlemcisi Octa-core (4×1.8 GHz Kryo 240 & 4×1.6 GHz Kryo 240) Depolama alanı 64GB 4GB RAM seçenekleriyle mevcut.

Hangi telefon hangi ülkeye ait?

Cep Telefonu Markaları ve Hangi Ülke Malı Olduğu

Cep Telefonu Markaları Hangi Ülkenin Malı ve Nerenin Markası
Apple iPhone Amerikan Malı
Samsung Güney Kore Malı
LG Güney Kore Malı
Sony Japon Malı

Türk markaları hangileri?

2020 yılı en değerli 100 Türk markasının sıralandığı liste ise şöyle:

  • TÜRK HAVA YOLLARI.
  • ZİRAAT BANKASI.
  • GARANTİ BBVA.
  • TURKCELL.
  • ARÇELİK.
  • TÜRK TELEKOM.
  • AKBANK.
  • İŞ BANKASI.

Vivo Y20 kim üretiyor?

vivo, Kocaeli Gebze’de 20 milyon dolar yatırımla kurduğu tesiste Türkiye’deki ilk yerli akıllı telefonlarını üretti. Üretilen ilk telefon modelleri ise Y11s ve Y20 oldu. Akıllı telefon üreticisi vivo, Kocaeli Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde (GGOSB) kurduğu fabrikada ilk üretimlerini gerçekleştirdi.