Sumudica kimde?

Sumudica kimin hocasi?

Sumudica, Cluj’un yeni teknik direktörü oldu. Romanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Cluj, teknik direktörlük görevine Marius Sumudica‘yı getirdi.

Sumudica hangi takımları çalıştırdı?

Yeni Malatyaspor (Menajer, 2021–2022)
Çaykur Rizespor (Menajer, 2021–2021)Gaziantep Futbol Kulübü (Menajer, 2019–2021)Kayserispor (Menajer, 2017–2018)FC Astra Giurgiu (Menajer, 2015–2017)
Marius Șumudică/Çalıştırdığı takımlar

Malatya Teknik Direktörü Kim Oldu?

Cihat Arslan ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yeni teknik direktör belli oldu. Kulüpten yapılan resmi açıklamada takımın başına Cihat Arslan’ın getirildiği duyuruldu.

Sumudica kaç yaşında?

51 yaşında (4 Mart 1971)Marius Șumudică / Yaş

Sumudica nereyle anlaştı?

Türkiye’de daha önce Kayserispor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor’u çalıştıran Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor’la anlaştı.

Sumudica hangi takım?

Yeni Malatyaspor’da İrfan Buz’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Marius Sumudica getirildi. Süper Lig’de son olarak Çaykur Rizespor’u çalıştıran teknik adamla sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Sumudica nerede?

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ‘de Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor ‘u çalıştıran Marius Sumudica, ülkesine döndü. İsmi eski takımı Kayserispor ile de anılan Rumen teknik direktör, Cluj ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sumudica istifa etti mi?

Müsabakanın bitimiyle birlikte saha içine giren Sumudica, elleriyle veda işareti yaptı. Rumen çalıştırıcı, Yeni Malatyaspor atkısını öptükten sonra tribünlere “Bitti” işareti yaptı ve soyunma odasına gitti. Evinde 6-2 kaybeden Malatyaspor’un ligdeki galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Yeni Malatyaspor’un yeni transferleri kimler?

Gidenler

Oyuncu Yaş Sonraki kulüp
Semih Kaya Stoper 30 Galatasaray Süper Lig
Bülent Cevahir Sol Bek 29 Hatayspor Süper Lig
Mete Sevinc Stoper 23 Uşak Spor 2.Lig Beyaz
Gökhan Akkan Stoper 23 Tuzlaspor 1.Lig

Malatyaspor Teknik Direktörü nereli?

İrfan Buz Kimdir ? İrfan Buz 15 Nisan 1967 yılı İstanbul doğumlu Türk teknik direktör ve aynı zamanda eski futbolcudur. 15.04.1967 İstanbul doğumludur. 1971 yılında ailesi ile birlikte Almanya’ya göç etti.

Fatih Terim kimin Teknik Direktörü?

Galatasaray’ın başında 4 dönem (1996-2000/2002-2004/2011-2013/2017-2021) görev yapan Fatih Terim, teknik adam olarak kırılması güç rekorlara imza attı.

Sumudica nereden geldi?

Marius Ninel Șumudică (d. 4 Mart 1971, Bükreş) Rumen teknik direktör ve santrfor mevkisinde oynamış eski futbolcu.

Sumudica ayrıldı mı?

Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Sumudica malatyadan ayrıldı mı?

Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Marius Sumudica neden istifa etti?

Malatyaspor’un yeni bir şoka ihtiyacı olduğunu ve istifa konusunda başkanla konuşacağını kaydeden Sumudica, “Yeni Malatyaspor’un bir şoka ihtiyacı var. Bu şok kim olur, göreceğiz. Başkanla konuşacağım ve doğru bir karar alacağımı düşünüyorum. Bu şekilde devam etmek çok zor.” dedi.