Recep Usta nerede doğdu?

Recep usta ne zaman doğdu?

2 Kasım 1997 (24 yıl yaşında)Recep Usta / Doğum tarihi

Recep Usta hangi dizilerde oynadı?

Kardeşlerimşu tarihten beri: 2021
Şahsiyet2018
Recep Usta/TV şovları

Recep usta nerede okudu?

Marmara ÜniversitesiRecep Usta / EğitimMarmara Üniversitesi İstanbul’da bulunan bir devlet üniversitesidir. Türkiye’nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biridir. Üniversite bünyesinde 16 fakülte, 11 enstitü, 3 yüksekokul ve 4 meslek yüksekokulu bulunmaktadır. Vikipedi

Recep Usta oyuncu kaç yaşında?

24 yaşında (2 Kasım 1997)Recep Usta / Yaş

Rabia Soytürk kaç yaşında?

23 yaşında (26 Ocak 1999)Rabia Soytürk / Yaş

Recep usta nasıl ünlü oldu?

Tiyatro ve dizi oyuncusu. 2 Kasım 1997, İstanbul doğumlu. Aynı zamanda tiyatro oyuncusu olan Recep Usta, 2017’de katıldığı Sinema Güzeli Yarışması ile tanındı.

Recep Usta Mavera dizisinde oynuyor mu?

Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda Recep Usta da yer alıyor.

Şahsiyet Deva kaç yaşında?

Şahsiyet‘in finalinden sonra artık Deva karakteriyle vedalaşmış olsak da Deva‘ya nefes üfleyen Recep Usta’nın adını daha epey duyacağız gibi görünüyor. Peki, Recep Usta kimdir? 21 yaşında, Marmara Üniversitesi Dış Ticaret bölümü öğrencisi.

Melis Minkari Hangi üniversite mezunu?

Şişli Terakki LisesiMelis Minkari / Eğitim

Yiğit Koçak kaç yaşında?

26 yaşında (12 Ekim 1995)Yigit Koçak / Yaş

Mustafa Mert Koç Rabia Soytürk sevgili mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek’in genç yıldızları Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç aşk yaşıyor.

Rabia Soytürk kaç kilo?

Rabia Soytürk, 1.66 metre boyunda, 52 kilo ve Balık burcudur. Rabia Soytürk, TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat veriyor.

Recep Usta kimdir ailesi?

Recep Usta, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi ve tiyatro oyuncusu. Ailesi: Annesi Samsunlu ev hanımı, babası Karamanlı işçi.

Mavera oyunculari kimler?

Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda; Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel, Sinan Tuzcu, Hasan Küçükçetin, Ferit Kaya, Adrian Can, Evren Erler, Mehmet Korhan Fırat, Nusret Çetinel, Erdem Ergüney, Nur Berfin Çiroğlu, Dilara Yeşilyaprak, Recep Usta, Sedat Mert, Muharrem Özcan, Demircan Kaçel, Handan Yıldırım, …

Mavera Nejat kim?

Adrian Can- Necat Ortaokuldan sonra Almanya’da oyunculuk eğitimi aldı. Olay Yeri, Suç Mahali, Elbette Davetlisin ve Anna dizi filmlerinde rol aldı. Adrian Can Trt1 de Ramazan ayında yayınlanacak olan Mavera dizisinde rol aldı.