Yalçın Koşukavak nereli?

Yalçın Koşukavak aslen nerelidir?

1972 yılında İzmir’de dünyaya gelen Yalçın Koşukavak, futbol hayatına Yeni Turgutluspor’da başladı. Sırasıyla Batman Petrolspor, Şanlıurfaspor, Boluspor, Yeni Turgutluspor ve Altınordu’da forma giyen Koşukavak, 33 yaşında aktif futbol hayatına nokta koydu.

Yalçın Koşukavak hangi takımları çalıştırdı?

Kayserispor (Menajer, şu tarihten beri: 2021)
Bursaspor (Menajer, 2019–2019)
Yalçın Koşukavak/Çalıştırdığı takımlar

Yalçın Koşukavak kaç yaşında?

49 yaşında (14 Ekim 1972)Yalçın Koşukavak / Yaş

Okan Buruk nerede teknik direktör?

19 Eylül 2018 tarihinde İbrahim Üzülmez’in ardından Çaykur Rizespor’un teknik direktörlük görevine getirildi.

Hamza Hamzaoğlu nerede teknik direktör?

Hamza Hamzaoğlu 15 Ocak 1970 yılında, Gümülcine’de doğdu. Eski Türkfutbolcu, teknik direktördür. Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un teknik direktörüdür.

Yılmaz Vural hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı?

Gençlerbirliği deneyiminden sonra TFF 1. Lig’e giden Vural sırasıyla Adana Demirspor, Göztepe, Giresunspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor ve Akhisarspor’u çalıştırdı.

Okan Buruk hangi takimin hocasi?

2018-2019 sezonu başında Abdullah Avcı’nın takımdan ayrılmasıyla Medipol Başakşehir’in yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu. Okan Buruk, 2019-2020 Süper Lig sezonunda Medipol Başakşehir ile lig şampiyonluğunu kazandı.

Okan Buruk memleketi neresi?

Buruk, İstanbul’da doğdu ve spor kariyerine de Karadeniz İdman Ocağı ile başladı. Galatasaray’ın altyapısında yetişen sporcu, A Milli Takım yardımcı antrenörlüğü de yaptı.

Hamza hangi takımı tutuyor?

Galatasaray’da hem futbolcu hem teknik adam olarak Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ilk isim olan Hamzaoğlu, aynı sezon Türkiye Kupası’nı da kazanarak yine hem futbolcu hem teknik adam olarak kulüp tarihinde çifte şampiyonluk elde eden ilk teknik direktör oldu ve kulüp tarihine geçmeyi başardı.

Hamza Hamzaoğlu kaç şampiyonluğu var?

Görev yaptığı sürede takımıyla 3 kupa kazanan Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig’de 2014-2015 sezonunda takımı şampiyonluğa taşıyarak, sarı-kırmızılı formaya 4. yıldızı getiren isim oldu.

Yılmaz Vural Trabzon’u çalıştırdı mı?

Fenerbahçe’yi 22 yıl önce mağlup eden teknik direktör olarak bilinen Yılmaz Vural “Ben 1997´de Trabzonspor´un başına geçtim. İlk sezonumda Türkiye kupasını finalde kaybettik. Dönemin Başbakanlık kupasını kazandık. İkinci sezonumda lige yine iyi başladık.

Yılmaz Vural kaç kulüp çalıştırdı?

Yılmaz Vural 35 yılda 30 takım çalıştırdı

Okan Buruk hangi takımları yönetti?

İstanbul Başakşehir FK (Menajer, 2019–2021)
Çaykur Rizespor (Menajer, 2018–2019)Akhisar Belediyespor (Menajer, 2017–2018)Gaziantepspor (Menajer, 2014–2015)
Okan Buruk/Çalıştırdığı takımlar

Okan Buruk Avrupa’da hangi takımda oynadı?

Trabzonspor’la oynanan bir kupa maçında ayağının kırılması nedeniyle bir süre yeşil sahalardan uzak kaldı. 2001 yılında Emre Belözoğlu ile birlikte İtalya’nın Internazionale Kulübü ile anlaşma imzaladı.

Okan Buruk Trabzonlu mü?

Okan Buruk aslen Trabzon Akçaabat Salacık Köyündendir.