Yalçın Hafızoğlu aslen nereli?

Yalçın Hafızoğlu babası kimdir?

Hızır ile Ceylan’ın oğlu.

Gerçek Hızır Çakırbeyli kimdir?

Oktay KaynarcaHızır Çakırbeyli / CanlandıranOktay Kaynarca, Türk oyuncu, yapımcı ve sunucu.
Kurtlar Vadisi adlı dizide Süleyman Çakır karakterini canlandırarak popüler oldu. Türkiye’de 2010’lu yılların en fazla izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırdı. Sinemada Yengeç Sepeti filmindeki rolü ile 31. Vikipedi

Hızır Ali Çakırbeyli aslen nereli?

1989 yılında İstanbul’da doğdu. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Yalcin Hafızoğlu nereli?

İstanbul, TürkiyeYalçın Hafızoğlu / Doğum yeriİstanbul İstatistiki Bölgesi Türkiye’nin İBBS’sinin 12 istatistiki bölgesinden birisidir. Vikipedi

EDHO Yalçın Hafızoğlu kaç yaşında?

32 yaşında (18 Ağustos 1989)Yalçın Hafızoğlu / Yaş

Yalçın Hafızoğlu ailesi kimdir?

Babası Samsun, annesi Üsküp, Makedonya göçmenidir. İlköğretimini Özel Kalamış Okullarında tamamladı. Sonrasında Göztepe Yeşilbahar Ortaokulu, Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi ve Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünü bitirdi.

Yalçın Hafızoğlu hangi dizilerde oynadı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazşu tarihten beri: 2015
Kiralık Aşk2015 – 2017
Yalçın Hafızoğlu/TV şovları

Eşkiya dizisi kimin hayatını anlatıyor?

Dizide ne anlatılıyor. Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder.

Hızır Çakırbeyli mafya mı?

Dizinin baş karakteri Hızır, sadece bir mafya ailesinin değil, muhafazakâr bir aile düzenin sürdüğü bir evin evli barklı reisi. … Ezcümle, Meryem hariç, tüm aile yeni veliahtı benimsemiştir ve Nazlı’nın yeni statüsü ‘yenge’ olmuştur.

EDHO Çakırbeyliler nereli?

Bu olaydan sonra kanala dizi için öneride bulundum ve Oktay Kaynarca’nın seslendirdiği “Gemiler Giresun’a” türküsünü de kullanmalarını önerdim ve dizideki Karadenizli ailenin nereli olduğunu artık açıklamalarını talep ettim. Ancak bunu yaptıktan sonra yukarda da söylediğim gibi ailenin Trabzonlu olduğu ortaya çıktı.

Hızır Ali’nin gerçek adı ne?

Yalçın HafızoğluHızır Ali Çakırbeyli / Canlandıran

Oktay Kaynarca kaç yaşında?

57 yaşında (27 Ocak 1965)Oktay Kaynarca / Yaş

Yunus Emre Yıldırımer boyu kaç?

181 cmYunus Emre Yıldırımer / Boy

Hızır Çakırbeyli kaç yaşında?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 tarihinde Malatya’da dünyaya gelmiştir. Annesi Elazığlı, babası Malatyalı’dır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezundur. 1990-1997 yılları arasında yarışma ve eğlence programlarında sunuculuk yapmıştır.

Yalçın Hafızoğlu nasıl ünlü oldu?

Kariyerindeki ilk performansı 2016′ da konuk oyuncu olarak Star TV’ de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisindeki ‘Selim’ karakteridir.