Yalçın Ayhan hangi takımı tutuyor?

Yalçın Ayhan hangi Takımlıdır?

Yalçın Ayhan Kimdir ? Beşiktaş alt yapısından çıkmıştır. 1998 yılında İstanbulspor’a transfer olmuştur. 2001 yılında ise bu takımda profesyonel olmuştur. 2001-2005 yılları arasında bu takımda oynayan Yalçın, 54 maça çıkıp 5 gol atmıştır.

Ayhan Akman hangi takımı tutuyor?

Ayhan Akman

Kişisel bilgileri
1998-2001 Beşiktaş 81
2001-2012 Galatasaray 237
Toplam 437
Millî takım kariyeri

Yalçın Ayhan aslen nereli?

İstanbul, TürkiyeYalçın Ayhan / Doğum yeriİstanbul, Türkiye’de Marmara Bölgesi’nde yer alan şehir ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 81 ilinden biridir. Ülkenin nüfus bakımından en çok göç alan ve en kalabalık ilidir. Ekonomik, tarihî ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehirlerden biridir. Şehir, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alır. Vikipedi

Yalçın Ayhan ne iş yapıyor?

FutbolcuYalçın Ayhan / Mesleği

Alpay Özalan hangi takımı tutuyor?

ALPAY ÖZALAN – GALATASARAY – Beşiktaş’ta yıldızlaştı ve artık “Beşiktaşlı Alpay” olarak zihinlere kazındı. Ama o Jet Fadıl’ın Siirt Jetpa’sına gitti. Hiç forma giymeden Fenerbahçe’ye geçti. Orada da 1 yıl forma giydikten sonra Premier Lig’de Aston Villa’ya gitti.

Tümer Metin hangi takım taraftarı?

Beşiktaş taraftarı ona ‘Tümgeneral Tümer‘ lakabını vermiştir, Bu oldukca başarılı sezondan sonra Beşiktaş’da dört sene oynadıktan sonra, düşen performansindan dolayı ve Beşiktaş Çarşı taraftar grubuyla olan ilişkisi sonucu 2006-2007 sezonunda Beşiktaş’ın rakiplerinden olan Fenerbahçe’ye transfer olmuştur.

Ayhan Akman ne iş yapıyor?

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep’in kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, sportif direktör olarak Ayhan Akman ile anlaştıklarını bildirdi.

Ayhan Akman Galatasarayda kaç yıl oynadı?

Ayhan 3 yıl Galatasaray’da.

Yalçın Ayhan kaç yaşında?

39 yaşında (1 Mayıs 1982)Yalçın Ayhan / Yaş

Mehmet Topal hangi takımda oynuyor?

BeşiktaşMehmet Topal / Şu andaki takımı (#14 / Orta saha)

Mehmet Topal (d. 3 Mart 1986; Malatya), ön libero mevkisinde oynayan Türk futbolcudur. Süper Lig takımlarından Beşiktaş‘ta forma giymektedir. Üç farklı takımla (Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir) Süper Lig şampiyonluğu yaşayan tek futbolcudur.

Yalçın Ayhan nerede çalışıyor?

Yalçın Ayhan

Kişisel bilgileri
2014-2017 İstanbul Başakşehir 92
2017-2018 Yeni Malatyaspor 13
2017-2018 Osmanlıspor 16
2018-2020 MKE Ankaragücü 34

Futbolcu Yalçın Ayhan kaç yaşında?

39 yaşında (1 Mayıs 1982)Yalçın Ayhan / Yaş

Rıdvan Dilmen hangi takımı tutuyor?

Mahalle maçlarında herkes kendine bir futbolcunun adını yakıştırırken, o Fenerbahçe’li Cemil Turan’dı. Küçük yaşlardan itibaren Fenerbahçe taraftarı olduğunu saklamayan Dilmen, sarı-lacivertli takımın maçlarını izleyebilmek için, İzmir’e otostop yaptığını belirtir.

Pele hangi takımı tutuyor?

Burada kendilerini bir kez daha alkışlıyorum” açıklamasını yapması ve geceye katılmayan Zico’dan hiç söz etmemesi de dikkat çekti. Bu arada Pele‘nin, bir TV kanalını gezerken, “Ben Galatasaraylıyım.

Tümer Metin Fenerbahçeli mi?

“BEN, GERÇEK F.BAHÇELİ OLMAK İSTEMEDİM” Fenerbahçe formasıyla Galatasaray’a gol atarsan gerçek Fenerbahçeli olursun. Ben, gerçek Fenerbahçeli olmak istemedim. Çünkü tuttuğun takım değişmez. Ben, Fenerbahçe‘de oynarken de camiada tuttuğum takım biliniyordu.