Yalancı ve Mumlari neden bitti?

Yalancı ve mumları bitti mi?

Yalancılar ve Mumları bugün 31 Ekim Pazar günü son bölümü ile ekranlara geldi. Fox TV yayın akışında dizinin Final bölümü olacağı belirtildi.

Yalancılar ve Mumları ne zaman bitiyor?

Henüz üç bölümle ekrana gelen Yalancılar ve Mumları dizisinin final tarihi de belli oldu. Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Elçin Sangu ve Ceren Moray gibi başarılı bir kadroya sahip olan ‘yalancılar ve Mumları dizisi 31 Ekim pazar günü yayınlanacak olan beşinci bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yalancılar ve Mumları hangi gün?

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, “Yalancılar ve Mumları” dizisi her Pazar 20:00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Yalancılar ve Mumları BBC yapımı, “Mistresses” dizisinin uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor.

Yalancılar ve Mumları kaç bölüm sürdü?

Yalancılar ve Mumları
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 5
Yapım
Yapımcı Fatih Aksoy

Yalancılar ve Mumları saat kaçta?

Senaryosunu Nermin Yıldırım’ın yazdığı Yalancılar ve Mumları dizisinin ilk tanıtımı dikkat çekti. Peki ama Yalancılar ve Mumları hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yalancılar ve Mumları ne zaman, hangi gün? “Yalancılar ve Mumları” dizisi 3 Ekim 2021 Pazar saat 20.00’de FOX TV izleyicisiyle buluştu.

Yalancılar ve Mumları 2 Bölüm Hangi gün?

Yalancılar ve Mumları 2. bölüm 2. fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Fox Tv’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin yeni bölümü 10 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yalancılar ve Mumları neyin uyarlaması?

Final. Medyapım, BBC Studios’un Mistresses formatını “Yalancılar ve Mumları” ismiyle Türkiye’ye uyarlıyor… … Doctor Foster (Sadakatsiz)’in başarılı uyarlamasından sonra Medyapım tarafından lisanslanan Mistresses (Yalancılar ve Mumları) Ecosse Television’ın ortak yapımcılığında BBC ve BBC Amerika için üretilmişti.

Yalancılar ve Mumları nerede cekiliyor?

Yalancılar ve Mumları dizisi çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilmektedir.

Kanunsuz topraklar hangi gün?

Kanunsuz Topraklar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kanunsuz Topraklar dizisinin Eylül ayında FOX’ta ekrana geleceği biliniyordu. Kanunsuz Topraklar dizi ilk bölümü ile 29 Eylül 2021 tarihinde Çarşamba günü FOX’ta başladı. Dizi 9 Şubat 2022 Çarşamba günü 16 bölümü ile ekrana gelmesi planlanıyor.

Yalancılar ve Mumları ilk bölüm ne zaman?

Türkiye’ye Medyapım tarafından uyarlanan Yalancılar ve Mumları dizisi Fox TV’de yayın hayatına başlıyor. Modern hayatı ve aşkı iddialı bir şekilde ele alan Mistresses formatının Türk seyircisine uyarlanması olan Yalancılar ve Mumları, ilk bölümüyle 30 Eylül Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak.

Yalancılar ve Mumları uyarlama mı?

Yalancılar ve Mumları dizisi Mistresses dizisinden uyarlanmıştır. Dizi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor. Türkiye; ABD, Rusya, Slovakya, Güney Kore ve Japonya’nın ardından Mistresses formatını lisanslayan altıncı ülke olacak.

Yalancılar ve Mumları hikayesi nedir?

Yalancı ve Mumları dizisi Amerikan uyarlaması bir diziden uyarlanacak. Dört kadının aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılacak. Dört kadının hayatının anlatıldığı Yalancı ve Mumları dizisi için görüşmeler devam ediyor.

Yalancılar ve mumları hangi kafede çekiliyor?

Yalancılar ve Mumları
Bölüm sayısı 5
Yapım
Yapımcı Fatih Aksoy
Mekân İstanbul

Yalancılar ve mumları nereden alıntı?

Yalancılar ve Mumları, yurt dışında büyük beğeni toplamış olan BBC yapımı, “Mistresses” dizisinin uyarlaması olarak ülkemize uyarlandı.

Fox TV Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak?

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Faruk Teber’in, senaryosunu Zülküf Yücel’in üstlendiği, başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı “Kanunsuz Topraklar”ın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu.