Vitor Hugo kaç yaşında?

Vitor Hugo kaç maç cezalı?

TFF’den yapılan açıklamaya göre kurul, Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor’un İttifak Holding Konyaspor ile yaptığı maçta rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle Vitor Hugo‘ya 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesini kararlaştırdı.

Vitor Hugo hangi mevkide oynuyor?

DefansVitor Hugo / Pozisyon
Vitor Hugo Mevkii 13 numaralı forması ile Trabzonspor takımında görev yapan Vitor Hugo Franchescoli de Souza Defans pozisyonunda / mevkisinde görev yapmaktadır.

Victor Hugo ne zaman doğmuştur?

26 Şubat 1802Victor Hugo / Doğum tarihi

Victor Marie Hugo (Fransızca telaffuz: [viktɔʁ maʁi yɡo]; 26 Şubat 1802, Besançon – 22 Mayıs 1885, Paris) Romantik akıma bağlı Fransız şair, romancı ve oyun yazarı. En büyük ve ünlü Fransız yazarlardan biri kabul edilir.

PES 2021 Vitor Hugo hangi takımda?

M. Freyre (Vitor Hugo)’nin PES 2021 İstatistikleri

Gerçek Adı Vitor Hugo
Takım Free
Sözleşme Süresi 2024-06-30
Pozisyon STP Stoper
Yaş 29

Direkt kırmızı kart gören kaç maç ceza alır?

FIFA İcra Komitesi’nin yaptığı kural değişikliğine göre, FIFA’nın organize ettiği karşılaşmalarda da kırmızı kart gören oyuncu, itiraz hakkı olmaksızın 1 maç ceza alacak. Halen uygulamada olan kurala göre ise kırmızı kart gören futbolcular bir üst kurula itiraz ederek, ceza almayabiliyorlardı.

Hugo neden oynamadı?

Teknik direktör Abdullah Avcı’yı da Edgar’ın yaşadığı sakatlık ve Vitor Hugo‘nun da kasık ağrılarının devam etmesi nedeniyle cumartesi oynanacak Başakşehir maçı öncesi sıkıntılı bir süreç bekliyor.

Trabzonspor 9 numara kim?

Trabzonspor kadrosu

# Oyuncu Piyasa değeri
11 Anastasios Bakasetas A. Bakasetas On Numara 10.00 mil. €
10 Abdülkadir Ömür A. Ömür On Numara 7.50 mil. €
29 Yunus Malli Y. Malli On Numara 850 Bin €
9 Anthony Nwakaeme A. Nwakaeme Sol Kanat 5.00 mil. €

Victor Hugo sanat anlayışı nedir?

Romantizm akımının lideri olan Victor Hugo düz yazı ve şiir ustasıdır. Kendisinden sonra gelen birçok şair ve yazarı etkilemiştir. Charles Dickens, Fyodor Dostoyevski, Oscar Wilde, Albert Camus, Tolstoy gibi pek çok edebiyatçıyı etkilemiştir. Roman, tiyatro ve şiir türünde eserler vermiştir.

Bir idamın mahkumunun son günü gerçek mi?

Bir İdam Mahkumunun Son Günü, 19’uncu yüzyıl Fransa’sını gerçekçi bir biçimde yansıtması bakımından tarihi ve toplumsal bir kaynak olarak değerlendiriliyor. Yazarın henüz 27 yaşındayken takma bir adla yayımladığı eser, döneminin siyasi ve sosyolojik yapısına bir eleştiri niteliği taşıyor.

Vitor Hugo kaç kilo?

80 kgVitor Hugo / Kilo

Süper Lig kırmızı kart cezası kaç maç?

MADDE 94 – KİŞİLERİN İHRAÇ EDİLMESİ (2) Kırmızı kart gören veya eylemleri nedeniyle disiplin kurulları tarafından cezalandırılan futbolcular, o kategoride cezası infaz edilinceye kadar hiçbir resmi müsabakada oynayamazlar.

Kaç kişi kırmızı kart görürse maç iptal olur?

Bu tabi bir takım için geçerli karşı takımı da sayarsak; aynı miktarda da onlara gösterebilir. Toplam 5+5 = 10 yapar. 11. kırmızı kartta oyun biter. Bir takım 5 kişi kalınca maç biter. Yani 5 tane gösterebilir.

Vitor Hugo neden kadroda yok?

Sakatlık… Trabzonspor, Göztepe maçında sakatlanan Vitor Hugo‘nun çekilen MR’ında derin kas grubunda kanama tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine başlandığını duyurdu.

Vitor Hugo neden yok?

Ameliyat olması planlanan Gine-Bissau asıllı Portekizli futbolcunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Vitor Hugo‘nun ise sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edildiğini açıklandı. Brezilyalı stoperin de iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Anthony Nwakaeme kaç yaşında?

32 yaşında (21 Mart 1989)Anthony Nwakaeme / Yaş